בריטני ספירס חזרה בגדול לטקס פרסי ה-MTV, שנערך בלוס אנג'לס אמש (7/9). הפעם היא יכולה להיות זו שצוחקת אחרונה אחרי המבוכה שספגה בשנה שעברה, כשלקחה איתה שלושה פרסים הביתה: "הקליפ הזמרת הטוב ביותר", "קליפ הפופ הטוב ביותר", והפרס הגדול של הערב, "קליפ השנה" עבור "Piece of Me". "וואו, אני בשוק עכשיו. לא ציפיתי לזה!" היא אמרה אחרי שקטפה את הפרס האחרון והנחשב ביותר.
השנה ספירס היתה נינוחה ויציבה ופתחה את הטקס בקטע קומי עם השחקן ג'ון היל. בנוסף, היא השתתפה במספר פרומואים עם ראסל ברנד, שגם הנחה את הטקס, הפגין את תמיכתו בברק אובאמה וכינה את ג'ורג' בוש "מפגר".
עוד זוכים הם כריס בראון שלקח את פרס "קליפ הזמר הכי טוב של השנה", על "With You,", פוסיקט דולס זכו בפרס על "הריקודים הטובים ביותר בקליפ" עם, "When I Grow Up". לינקין פארק לקחו את פרס "קליפ הרוק הטוב ביותר", עם "Shadow of the Day". ליל וויין, זכה ב"קליפ ההיפ-הופ הטוב ביותר" עם "Lollipop", ולהקת האימו הגרמנית, טוקיו הוטל, קטפה את פרס "האומן החדש הטוב ביותר".
ריהאנה היתה הראשונה להופיע בטקס עם "Disturbia", לאחר מכן עלה ליל וויין עם "Love Bug", שמאוחר יותר הצטרף ל"קיד רוק" בביצוע משותף הלהיט האחרון שלו "All Summer Long". כריסטינה אגילרה חשפה את הסינגל החדש שלה, "Keeps Gettin' Better". קניה ווסט סגר את המופע עם הסינגל החדש שלו "Love Lockdown", מתוך אלבום שעתיד לצאת. הופעות אחרות שהתקיימו מחוץ לאולם היו של T.I (הסינגל שלו "Whatever You Like", כרגע ראשון במצעד של "בילבורד"), פארמור פרי וריהאנה.
קרדיט למגזין מוזיקה 24..
תאכלס, לא ציפיתי.. כשקראתי הייתי בשוק.. =\
בריטני ספירס? 3 פרסים?
אוקי.. :|
ללינקין פארק הגיע לדעתי, הם עושים קליפים מעולים..
כריס בראון גם אחלה זמר ומגיע לו..
טוקיו הוטל - לא מכיר ולפי מה שאמרו לי לא רוצה להכיר..

ציטוט ההודעה