טוב אני מת על המשחק Tower Bloxx , תמיד היה אותו ברשת, והוא ממש הצליח וזה, אז עכשיו הוציאו תמשחק המלא בכסף, אז השגתי לכם פה תהורדה העלאה שלי.
כמובן שהמשחק הוא טלת מימדי, ממש יפה ומגניב !
במשחק יש כרבה אפשרויות חדשות, אתגרים, אפשר לשחק עד 4 ביחד !, שיפורים לבניינים ובנינים חדשים שמקבלים כאשר מגיעים למספרים גבוהים של תושבים. בקיצור שווה להוריד !!
תקציר : (אני כתבתי =]) אתם, בעלים של עיר קטנה, העיר מחולקת לאזורים. בהתחלה יש לכם רק איזור אחד שאפשר להשתמש בוא כי כל השאר לבינתיים נעולים. באזור הזה תוכלו לבנות בניינים, ועל כל בניין לקבל תושבים. אם תבנו בניין מושלם, תקבלו הרבה תושבים, אם הוא יהיה פחות טוב תקבלו פחות.
יש מסלול של הפתעות, בשביל לפתוח אותם תצטרכו להשיג תושבים.
בהתחלה מתחילים מבית כחול של 10 כומות, אחרי שתעשו כמה פעמים אותו תוכלו לבנות בית אדום בעל 20 קומות, ואחריו תקבלו בית ירוק של 30 קומות אחריו בית צהוב של 40 קומות.
לכל בית תקבלו שיפורים : גג חדש ויפה שמביא יותר תושבים, עדני חלונות ועציצים, +2 קומות, אחרי זה + 4 אחרי זה + 6....
בשלב מתקדם במשחק תקבלו גם בניין בלי הגבלת קומות, שתוכלו לבנות עד מתי שיגמרו לכם החיים.
בכל משחק ( בניית בית חדש ) יהיה לכם 3 חיים. החיים הן 3 קומות. אם נפלו לכם כל 3 הקומות ונגמרו לכם החיים, פשוט הבית יגמור את בנייתו לפני שיגיע לגג... וכך תקבלו פחות תושבים.
כאמור כמו שתקבלו שיפורים ובנינים, תקבלו עוד אפשרויות למשחק : בנייץ בית על זמן, אם אתגר זמן, משחק ב 4 אנשים, ועוד כמה...
וגם תפתחו אזורים חדשים לבנייה.
את הבית הכחול אפשר לבנות בכל מקום.
את האדום אפשר רק ליד בית כחול קיים, בלי אלכסונים.
את הירוק אפשר רק ליד בית כחול 1 ואדום 1, בלי אלכסונים.
את הצהוב ליד אדום 1 כחול 1 צהוב 1 בלי אלכסונים.
ואת הבית אם אין סוף הקומות צריך שיקיפו אותו כל הארבעה, ירוק כחול אדום צהוב.
בהצלחה !
שוקל רק 18 מ"ג, זה התקנה.
קישור : http://rapidshare.com/files/14360969...ilels.exe.html
תמונה :
עוד תמונה מהמשחק :
ככה אתם רואים את המשחק בדיוק.
תגידו תודה השקעתי =]

ציטוט ההודעה