זה חשוב אל תנעלו בבקשה
זה לא קורס פשוט לא הייתה לי מילה אחרת..
מי שיודע על מה אני מדבר,עשיתם את הקורס או אני לא יודע הייתם בחוג מה שתקראו לזה בנס טכנולוגיה הזה?
מה עושים שם?זה משפר?
תודה לעוזרים
זה חשוב אל תנעלו בבקשה
זה לא קורס פשוט לא הייתה לי מילה אחרת..
מי שיודע על מה אני מדבר,עשיתם את הקורס או אני לא יודע הייתם בחוג מה שתקראו לזה בנס טכנולוגיה הזה?
מה עושים שם?זה משפר?
תודה לעוזרים
|
|
אם אני לא טועה אתה לומד C#, שזו בעצם שפת תכנות די חדשה, קורס די ממוצע ובסיסי, אתה גם עובר סיור במשרדים של נס טכנולוגיות ולומד על החברה.
אחי אני יודע קוראים לתוכנה הזאת משהו כמו CSHUP משהו כזה אבל זה משפר אחי?
זה מקדם אותך לאנשהוא?
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 08-09-2008 בשעה 18:47.
אתה תדע שפת תכנות, לילדים מהכיתה שלי שהיו בקורס בשנה שעברה הובטח שהם ישולבו ביחידות מחשבים בצה"ל דבר שיכול לתת הרבה קידום בהמשך החיים, ובתאכלס? הם לא קיבלו כלום, והקורס הסתיים לפני הזמן.
השפה נקראת סי שארפ.
אה כה זכרתי משהו דומה אז אתה אומר שלא שווה ללכת לקורס הזה?
כי הוא אמר לנו שהיו כמה ילדים שעכשיו עושים קנס בירושלים ומלא אנשים מכובדים יבואו וזה קידום וזה משפר וגם הוא אמר לנו שהמפתח של פייסבוק כולה בן 23 מהשו כזה,ובתכלס לא נהיה משהו דומה לזה זה ברור
אבל השאלה שלי אם זה ייתן לי קידום מסוים?או הבנה שלאחרים לא תהיה?
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 08-09-2008 בשעה 18:56.
שוב, אתה תדע שפת תכנות, אתה יכול ללמוד שפת תכנות גם לבד, אם היו חותמים לכם על חוזה שיתנו לכם לנסות לעבור מבחני קבלה לעבודה במקום כלשהוא עם הידע שאתם צוברים, זה שווה, אם יחתמו שזה יכניס אותכם למקומות טובים בצבא, זה שווה, אחרת? חבל על הכסף.
וואלהעכשיו שאתה אומר זה לי נראה לי באמת חבל 2000 שקל לשנה..
לא יודע חשבתי שזה יקדם אותך לעבוד בעתיד בחברת הייטק.
תקשיב. הקורס הזה אחד הקורסים הכי גאים בעולם.
לא רק שאתה לא נוגע בתכנות מספיק מביאים לך חצי מהשיעורים שהם "חברתיים" ועוד בולשיט כזה.
הלכתי לראות מה זה כשהייתי בכיתה י'. ישר אמרתי לא תודה. ויש לי כהוכחה אנשים שכרגע נמצאים שם ורמת הידע שלהם בC# שווה לקוף שמשחק בביצים.
וכמו שאור אמר כל הדברים שהם מבטיחים זה חרטוט עצבני.
כמובן שכל נסיון קטן עוזר וגם נדמה לי שהם מתעסקים בSAP שזה דבר שמאוד נחוץ היום, עדיין אני הייתי מעדיף להרשם לקורס על רמה ששם יש דגש על תכנות באמת ברמה גבוה, ולא משהו כמו נס שעושה רושם רע מאוד.
Bring the Violence-
תודה ענקית לשניכם עכשיו נאי אדע לא להירשם.
מה שאתם אומרים עדיף ללכת לקורס אחר?
או שפשוט אני אזרום רק בבית ספר כי נאי בכיתת מצוינות והיו לי בח' אנחנו היחידים מהשיכבה בונוס שעתיים שבועיות במחשבים למדנו על תוכנות וגם השנה אותו דבר רק לנו.
אז תגידו לי אתם כבוגרים מה כדאי?
תודה לכם
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 08-09-2008 בשעה 19:19.
אור אל תלך לזה ישמנמן![]()
חחחחחחחח
תודה אור ואמיר עזרתם לי ממש.
אור אתה יכול לנעול תודה לשניכם.