קרדיט על הבדיחות לאתר הומור
אני לא העתקתי את הבדיחות מנושא ישן בפורום
נתחיל!
סבתא פולניה נותנת הוראות לנכד שלה שמגיע לבקר עם אשתו: "אתה בא לדלת הראשית של הקומפלקס, אני בדירה 1402 . באינטרקום בכניסה אתה לוחץ עם המרפק על הכפתור של1402 ואני אפתח לך. אחר-כך אתה מגיע ללובי, ומצד שמאל יש מעלית. עם המרפק תלחץ על הכפתור של קומה 14. כשתגיע לקומה הדירה שלי מצד ימין. עם המרפק תלחץ על הפעמון ואני אפתח לך. "סבתא - זה נשמע מאוד פשוט, אבל למה ללחוץ עם המרפק?"
"מה? אתם באים בידיים ריקות?"
שאלה: "למה פולניה עושה לבעלה נס (קפה)על הבוקר?"
תשובה: "כי כל הלילה היא עשתה לו שחור..."
שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לג`לי?"
תשובה: "ג`לי זז כשמלקקים אותו..."
פולני פונה לבוס שלו ומבקש: "אוכל לצאת היום מהעבודה קצת יותר מוקדם? אשתי רוצה שנלך לערוך קניות." הבוס אומר: "מה?! כל היום גרבצת והסתובבת ועכשיו אתה רוצה לצאת מוקדם? תדע לך שלפני תשע בערב אתה לא מגיע הביתה!" הפולני משיב: "תודה אדוני, תודה רבה..."
פולני מביא פרחים ושוקולד לאישתו.
האישה אומרת: "תודה רבה יקירי, ממי זה?"
פולניה מתקשרת לחברתה הפולנייה ושואלת:"נו, מה שלומך? איך הבעל? איך הילדים?" עונה לה השניה: "המצב ממש נפלא! בעלי הנפלא בבית רואה טלוויזיה, והילדים המתוקים שלי עושים שיעורים." הפולנייה אמרה: "טוב, אני אתקשר מאוחר יותר, אני רואה שיש לך אורחים..."
פולניה צורחת על בעלה: "לא יוצלח שכמוך! איך שברת את הכסא החדש? ולמה שברת את הנברשת? לא יכולת לנסות ולהתאבד במקום אחר?"
אמא פולניה משוחחת עם הבת שלה על חתונתההקרבה. האם אומרת: "אני מבינה שיש לכם חלוקי דעות לגבי תכנון החתונה?"
הבת: "על דברים קטנים, למשל אני רוצה שמלה לבנה עם תחרה. הוא לעומת זאת לא רוצה להתחתן..."
פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום."הבת משיבה לו: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו. "האב אומר: "אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?"
שאלה: "מה ההבדל בין מרוקאי לפולני?"
תשובה: "מרוקאי כשהולך, אף פעם לא אומר שלום. פולני לעומת זאת, כל הזמן אומר שלום אבל אף פעם לא הולך..."
פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה.
הבעל נבהל ושואל: "מה קרה?"
אשתו אומרת: "שום דבר, אני פשוט לא מבינה, איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה..."
גבר נשוי לפולניה התעורר בבוקר ובטעות נגע באשתו. הוא הרגיש שהיא חמה, ומרוב בהלה הזמין אמבולנס מפני שחשב שהיא מתה.
פולני אחד מתחתן עם פולניה אלמנה.
אחרי כמה שנים שהם הזוג לא הסתדר, הפולני מודיע לאישתו שהוא רוצה לקבל ממנה גט.
הפולניה אומרת לו: "לא, לא, לא! אלמנה לקחת - אלמנה תחזיר..."
שאלה: "מתי גבר הופך להיות ניצול - שואה?"
תשובה: "כשאישתו הפולניה מתה לפניו..."
שאלה: "למה אישה פולניה צובטת את בעלה בביצים כשהוא גומר?"
תשובה: "כדי שלא יהנה, אף פעם, עד הסוף..."
שאלה: "למה אישה פולניה קמה כל בוקר בשעה 5:30 ומכינה קפה לבעלה?" תשובה: "כדי שכאשר הוא יקום בשעה 8:00 הקפה יהיה קר..."
שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לתולעת?"
תשובה: "התולעת אוכלת אותך רק לאחר שאתה מת..."
אשה פולניה טסה במטוס ולפתע צועקת: "ישפה רופא? יש פה רופא?" תוך דקה מגיע רופא ושואל: "אני רופא, מה קרה?" היא עונה בחיוך: "תכיר, זאת הבת שלי..."
זוג פולנים סוף-סוף עושים סקס.
האישה אומרת לבעל: "נו, אתה רואה שבכל זאת יש בי משהו טוב?"
הבעל עונה לה: "נכון, ועוד מעט הוא יוצא..."
שאלה: "מה הדבר הכי ארוך והכי קשה שמקבלים כשמתחתנים עם פולנים?"
תשובה: "שם משפחה....
קרדיט לאתר הומור
תהנו

1402 ואני אפתח לך. אחר-כך אתה מגיע ללובי, ומצד שמאל יש מעלית. עם המרפק תלחץ על הכפתור של קומה 14. כשתגיע לקומה הדירה שלי מצד ימין. עם המרפק תלחץ על הפעמון ואני אפתח לך. "סבתא - זה נשמע מאוד פשוט, אבל למה ללחוץ עם המרפק?"
"נו, מה שלומך? איך הבעל? איך הילדים?" עונה לה השניה: "המצב ממש נפלא! בעלי הנפלא בבית רואה טלוויזיה, והילדים המתוקים שלי עושים שיעורים." הפולנייה אמרה: "טוב, אני אתקשר מאוחר יותר, אני רואה שיש לך אורחים..."
פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום."הבת משיבה לו: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו. "האב אומר: "אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?"
ציטוט ההודעה