הייי ^^ קוראים לו נוי והכינוי שלי הוא noyz1k (סתם לידע) אז... מקווה שאני יהנה פה :] CYA![]()
הייי ^^ קוראים לו נוי והכינוי שלי הוא noyz1k (סתם לידע) אז... מקווה שאני יהנה פה :] CYA![]()
|
|
תעברי ל- F X P . C O . I L
(תורידי את הרווח)
תאמיני לי זה פורום פי מיליון יותר טוב
יש שם אנשים שמבינים ויש שם גם בנות
לא תתאכזבי
נערך לאחרונה על ידי Durden; 11-09-2008 בשעה 21:48.
פנאן מתוקה כל עוד את יודעת לזוז כמו כושית נקבל אותך יפה..![]()
עושה ראפ ילדונת?
Never Traffic For Fun Only Traffic For Funds
חוחוחולת היפ הופ , ראפ במיוחד R&B
רק לשמוע או גם לכתוב?
ובת כמה את קצת פרטים עלייך...גיל מקום מגורים מידת חזיה.חחחח
בנים זה עם מוזר.. חח סתםאמ.. אני לא כותבת.. אבל רק אוהבת לשמוע את זה.. שטיפת מוח לא נורמאלית ^_^ אגב אני בת 15.. :] מאזור חיפה...
נממ... טופאק 3> קולבי ני יו .. כל אלה.. אין לי כוח לחפש את השמות.. יש יותר ממלא xD אני בקטע של ראפ רגוע.. קליל אם הבנת אותי..
חחח שורטי טופאק זה לא ממש ראפ קליל...מה אבל את יותר בקטע של טי פיין ליל ווין באו ואו וכאלה?
(אתה עונה מהר!)
ואמ.. אפשר להגיד ..אני כל יום פותחת אתרי מוזיקה כמו dahmi או mzhiphop וכאלה.. אני שומעת מה שנשמע בקצב נחמד לפעמים יש לי ימים של ראפ שקט ולפעמים טראנסים וראפ שמקפיץ אפילו XD נמ.. אני יתן לך דוגמא לשיר שהורדתי לפני שבוע בערך.. ואני לא מפסיקה לחרוש עליו! זה שיר שכמעט כל הנשים המפורסמות בראהב קוראים לו just stand up עם מריה קרי ועוד..
אההה הבנתי...אע זה פחות הסגנון שלי אבל סבבה העיקר שזה היפ הופ...
ומה את רוקדת היפ הופ משו בסגנון?
כע רוקדת P= אגב.. כל סיגנון אני שומעת .. ראפ 'כבד' כמו DMX אבל פחות.. בקיצור הכל מתאים לי לא שנה לי השם של הזמר, אלא הקצב והמוזיקה שמתחברים וזה נותן הרגשה שאתה רוצה לרקוד P= אגב.. איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע?
אני בדרך כלל שומע קלאסית....מה נראה לך??ראפ אני יודע...ביגי טופאק נאז וו טאנג כל ראפר בערך שקיים...מאמינם עד לדווין דה דוד.
חח חיפשתי את המילה הזאת! קלאסית.. =]
קלאסי זה אני בייב..חחח בעיקרון אני שומע כל מה שנותן לי השראה לכתוב באותו רגע...