המשחקים של היום :
מכבי פ"ת - בני סכנין
19:30
את ההרכב של בני סכנין לא מצאתי .. מי שמוצא שישים אותו בתגובה ואני אוסיף אותו לאשכול..
מכבי פ"ת:
הרכב משוער: אוהד כהן; חגי גולדנברג, בובאן גרנצ'רוב, מוראד מגמאדוב, קובי גנון; עומר בוקסנבוים (טל בן חיים), סולי צמח, סירמנה דמבלה, דני פרדה, פאבלו בסטיאניני; ליאור אסולין.
-------------------------------------------
מכבי נתניה - הפועל פ"ת
17:30
מכבי נתניה:
הרכב משוער: לירן שטראובר; קלמי סבן, לואיס מארין, זאב חיימוביץ', דדי בן דיין; בוואן פרנסמן, אלמוג כהן, טל מעבי, שלו מנשה; איתי שכטר, אובודו אוקוצ'ה.
הפועל פ"ת:
הרכב משוער: שביט אלימלך; אורי אוזן, גל כהן, סטיבן אופיי, שוקי נגר; קוני ג'קריג'ה, יוסי רוזן, שגיב כהן, ג'וניור ויסה; פטי נימבה, שמעון אבוחצירא.
מ.ס. אשדוד - עירוני קריית שמונה
את ההרכב של קריית שמונה לא מצאתי .. מי שמוצא שישים אותו בתגובה ואני אוסיף אותו לאשכול..
מ.ס. אשדוד:
הרכב משוער: גז'גוז' שמוטולסקי; ליאור ראובן, כריסטיאן גונסאלס, רוג'ריו דוס סנטוס, אדיר טובול; קובי דג'אני (מאור זוהר), יוסי אופיר, דוד רביבו; עידן שריקי, שי הולצמן, דמיטאר מקרייב.
הפועל ת"א - מכבי חיפה
הפועל ת"א:
הרכב משוער: וינסנט אניימה; ליאור בקשי (עמרי קנדה), אלין טופוזאקוב, ואליד באדיר (אביחי ידין), יגאל אנטבי; שי אבוטבול, דגלאס דה סילבה, דמיטר טלקיסקי, ביברס נאתכו; גילי ורמוט, סמואל יבואה.
מכבי חיפה:
הרכב משוער: ניר דוידוביץ'; לאוניד קרופניק, דקל קינן, אלון חרזי, פיטר מסיללה; ג'ון קולמה, בירם כיאל, ליאור רפאלוב, גוסטבו בוקולי; יניב קטן, פנטיני.
בני יהודה - הכח עמידר ר"ג
15:30
הכח עמידר ר"ג:
הרכב משוער: רוברט באדג'י; תומר אליהו, אביב חדד, ישראל ראש, בני חדד; ג'ימי קאן, עידן ויצמן, גל לוי, מייקל טוקורה; ברק בדש (איב ג'ידה), עומר רפס.
בני יהודה:
הרכב משוער: דלה איינוגבה; איציק עזוז, דין מורי, מילאן מרטינוביץ', עוז ראלי; לירוי צעירי, הרוויה קובאצ'ביץ', אסי בלדוט, תמיר כחלון; תומר חמד, משה ביטון.
יום ראשון :
בית"ר ירושלים - מכבי ת"א
20:50

ציטוט ההודעה