קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה]עצוב מת..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-06-2008, 05:00
  2. מילון מושגים ענק על עולם האבקות - TNA + WWE
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 12:06
  3. עצוב מאד
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 16:09
  4. חחח קטע נחמד... מלחמת עולם השנייה בליטית :)
    על ידי Dave Grohl בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 01:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[פריקה] עולם עצוב

ברירת מחדל [פריקה] עולם עצוב

בן 17,
    פריקה לא כל כך מתאים, יותר כמו סיפור חיי עם תוספת של "למה אתמול ראיתי למה העולם כל כך עצוב", מקווה שתאהבו. הכל פה אמיתי, בלי בולשיט, בלי כלום.
    הכל התחיל שנולדתי
    אני לא זוכר כל כך את הילדות שלי, אבל הייתי ילד טוב, בלונדיני, עיניים ירוקות, חכם יותר מרוב האנשים. הייתי גם ילד מאוד ספורטיבי, הייתי משתתף בתחרויות ריצה, זריקת כדור, קפיצה לרוחק, קיצור הכל. לא יודע מה קרה, אבל סביבות כיתה ה ככה השמנתי, ממש הרבה, אבל עדיין הייתי הילד ה"חמוד" ותמיד אפשר להגיד הייתי בין המקובלים. מהתקופה הזו אני לא זוכר הרבה, אז אני יעבור לתיכון. הייתי הרבה יותר נמוך מכולם, אולי מטר 50 ככה, שמנמן, אבל עדיין אהבו אותי, היו לי חברים, כבר לא הייתי עם המקובלים, היו לי את החברים שלי שאיתם היה ועדיין יש לי, את השנים הכי טובות בחיים שלי, אבל אני מודה, וקשה להודות בזה, הייתי מין ילד כפות כזה, הייתי זה שמציקים לו בשיעור, אבל לא הייתי פרייר, הייתי מחזיר, אבל תמיד שהחזרתי אישהו מורות באו והתחילו לצעוק עלי, היו פעמים שממש לא רציתי לבוא לבית ספר בגלל זה, אבל באתי, כי עם החברים היה לי כיף.
    ומאז השינוי בערך התחיל, בחופש הגדול של כיתה ט'. הגעתי לבית ספר כולם היו נמוכים כאלה, קטנים יותר, ואז דיי הבנתי, זה לא הם זה אני! גבהתי בסביבות ה20 סנטימטר, עכשיו הייתי מטר 70, עדיין שמנמן, אבל עדיף שמנמן גבוה מנמוך. נהפכתי לילד "יפה", אבל אני מודה, עדיין הרביצו לי, ויותר חזק, לא יודע למה, אבל הם היו ערסים ורוסים, ובלי להעליב אני עכשיו שונא את 2 הסוגים האלה של האנשים (תראו עוד בהמשך), וככה היה בערך כל כיתה י', עדיין לא התנשקתי, לא הייתי לי חברה, כלום.
    ואז הגיע כיתה י"א, מגדיר אותה כהצלחה, כפי שכולם זוכרים הייתה שביתה, אז לי היה משעמם בשביתה, וכל חברים שלי הלכו לחדר כושר, אז אמרתי למה לא? הלכתי איתם, ומאז הכיף האמיתי התחיל, נהפכתי למכור, התעניינתי (גם פה בפורום) בתזונה, אימונים, הכל. הרזיתי, נהפכתי לשרירי, עם גוף חטוב, מי שהיה מרביץ לי לא ניסה יותר אם כן הוא כבר לא היה צוחק אחרי זה כי היה יורד לו דם, אבל עדיין, לא אהבתי ללכת מכות, הלכתי רק כשהרביצו לי, עדיין לא היה לי גוף ממש חטוב, לא הייתי ממש שרירי כלום, אבל לפחות השתפר, מילד שמנמן נמוך שהיו מרביצים לו הפכתי לילד גבוה יותר, חזק יותר, יפה יותר, ואם זה באה החברה, אף פעם לא האמנתי באהבה, אז לא אהבתי אותה, היה לי כיף איתה אבל בואו נגיד שהיא הייתה זונה רצח, למרות שהיא הייתה אחד הילדות היותר יפות שיש בעיר שלי, נפרדנו. אני זרקתי אותה, שלא תקבלו פה רושם מוטעה.
    הגיע החופש הגדול, היה לי יותר קל להקיע בחדר כושר, אז הרזיתי הרבה יותר, ניהיתי ממש חטוב, ניהיה לי גוף ממש יפה. אפשר להגיד שמה שהייתי עושה ביום זה חדר כושר ובערב יציאות. היו תקופות של ימי הולדת, ובואו נגיד שעדיין הייתי רגיל להיות מכוער, אבל בעצם כבר לא הייתי, ההפך. רק שתראו עד כמה: ביום הולדת של חבר, שהוא אידיוט, אז הוא ביית ספר של ערסים, ולכן הוא מכיר מלא ערסים-שרמוטות, 2 בנות, רוסיות, ציון 8, ניסו לגרור אותי לשירותים, "לזיין אותי", תגידו מה שאתם רוצים, לא הלכתי, לא רציתי פעם ראשונה בשירותים ציבוריים.
    היו עוד כל מיני סיפורים, אבל אני לא רוצה לסטות מהנושא, כי צריך עדיין להגיע למה שהיה אתמול.
    תחילת כיתה י"ב, הגעתי לבית ספר, בואו נגיד ככה כווווולם הסתכלו עלי, המורים אמרו "פשששש", ועכשיו, כל שיכבת ט' וי' דלוקות עלי, מסתכלות עלי כל שניה. אבל הרי, תזכרו שאני רק שנתיים נראה נומארלי+, אני לא יודע לדבר עם בנות, לא יודע לגשת, אני אפס עם בנות קיצור. אבל עדיין, אני שמח במי שאני, לא כל כך מעניין אותי עם יש לי חברה או אין לי, אם אני מזיין או לא. לא כל כך אכפת לי פשוט. אני מודה שאני עמוק בפנים כן רוצה, אבל בואו נגיד שאני יכול גם בלי.
    מה שהיה אתמול: ל3 חברים שלי היה יום הולדת (שלושתם פריקים כאלה חחח), באותו מקום. שהגעתי היו מלא רוסים שם, שהסתכלו עלי כאילו הם רוצים להרביץ לי, ממש פחדתי, אז כמו כל בן אדם הגיוני, הלכתי משם לחבורה השניה, כי כל פעם שאני מגיע למסיבה או משהו אני מחפש את הנורמאלים, אלה שבין ה"פריקים" ל"ערסים", אלה שכמוני (רק שאני בכלל לא ערס), 5 דקות אחרי זה ראיתי פתאום משהו שלא ראיתי בחיים שלי (ומכאן הגעתי לכותרת), ראיתי מישהו מוריד למישהו בוקס כל כך חזק, ששמעתי את המכה עד אלי, ואני הייתי 100-200 מטר מהם, ואז כל הרוסים שהיו של עלו על אותו אחד שקיבל את הבוקס, הוא היה על הרצפה, ואנשים קפצו עליו, בעטו לו בפנים, ואז הם עברו לבן אדם השני, ואותו דבר, 30 רוסים פריקים גדולים כאלה על בן אדם אדם? לא נראה לי זה הגיוני. הייתי כל כך שמח שלא באתי עם גופיה, כי אז כנראה זה הייתי אני שמקבל את המכות שם, ואז אחרי שברחו משם בגלל הפחד שהם יבואו אלינו (הלכנו איזה 50 מטר והתישבנו) התברר לי שזה שקיבל מכות זה אחד מהבית ספר שלי, הילד שאמור להיות הכי חזק, ומה שדפוק זה שהוא לא אמר להם כלום, מה שקרה זה שהרוסי בא אלי ואמר לו יש לך פנים מעצבנות ואז נתן לו את הבוקס החזק ממקודם. ואז זה שבא להפריד קיבל גם. שניהם במיון עכשיו בבית חולים. אבל בסדר (בסדר, קיבל מכות רצח, מדמם, אבל הוא יחיה) והשני במצב קשה. אני לא מצליח להבין, למה אנשים הולכים ברחוב ומחפשים ללכת מכות? לא נורמאלי, איך אפשר לתת למישהו מכות כל כך חזקות, לשלוח אותו לאישפוז, רק כי "משעמם" ורצים ללכת מכות. פשוט לא נורמאלי.
    עכשיו אני נשבע, ילד בן 12 רוסי יגיע אלי ויגיד לי "לך מפה", כמו ילד גדול אני הולך, בלי לדבר בלי כלום.
    זהו, זה בעצם הסיפור שלי, עדיין בתול, אבל לא כל כך מזיז לי. כל אחד והזמן שלו. לא יודע למה כתבתי את כל זה, סתם היה לי משעמם.
    מה שלמדתי זה שכל אחד יכול להשתנות, רק תנסו, אבל לא יותר מדי, תמיד תיהיו מי שאתם היים בהתחלה, אל תחפשו חברים, תנו להם למצוא אותכם, תיהיו רק עם מי שכיף לכם, תשקיעו בלימודים! הכל מסתדר בסופו של דבר.
    שתיהיה לכם שבת שלום

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

אהבתי אחי.
    וכל הכבוד שלקחתה תצמך בידיים ושיפרתה תגוף וכ'ו..
    בקשר לבנות אחי תזרום הן לא נושכות ואם נושכות אז זה כיף אין לך ממה לפחד.
    ומאיפה אתה ?
    ועכשיו תיב' ?

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אחי,
    דבר ראשון,כל הכבוד שהתיישבת וכתבת כ"כ הרבה..
    הצטערתי לשמוע שיש אנשים מגעילים כ"כ שמחפשים את המכות..בלי שיעשו להם משהו,או יתגרו בהם..
    רק בגלל שהבן לא מוצא חן בעיניו,ומה שעוד יותר גרוע זה שהם כולם הרביצו לו..

גם אני חושב שהזמן יגיע,ויעשה את שלו..
    אין דבר רע בלהיות בתול..

.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple

נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל

או לפחות את עורו-

מפאת חוסר ביקוש,
    והכל מתפרק עלינו.

אם הייתי יכול הייתי מנשק לך את הרגליים עכשיו(לא באמת)
    מכיר המון סיפורים "טובים" כאלו, למעשה משהו דומה קרה לי אתמול אבל אני לא יכנס לך לדיון (: יפה שלקחת את היוזמה והתאמנת ועוד יותר יפה שהחלטת לשתף אותנו בחיים שלך (:

בואו נקווה שהמושג ערס יעלם בשנים הקרובות כי באמת שמתחיל להימאס

בקשר לבנות - באמת יפה שלא הלכת עם שתי הבנות האלו, אנשים כאלו מקבלים הערכה (: בהצלחה בלמצוא את ה"אחת" שלך
    וגם אם לא, אני מקווה שתקבל מישהי ששווה משהו (:

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

הרוסים עושים אצלכם טרור ? חחח אצלנו הרוסים יושבים בצד ומעשנים כמו כלבים !
    מילה לא במקום אני עושים להם שואה.
    ולך תכיר בנות אם אתה אומר שכל היום מסתכלים עליך... לך תפרק למי אתה מחכה ?
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי babypower צפיה בהודעה
    בקשר לבנות - באמת יפה שלא הלכת עם שתי הבנות האלו, אנשים כאלו מקבלים הערכה (: בהצלחה בלמצוא את ה"אחת" שלך
    וגם אם לא, אני מקווה שתקבל מישהי ששווה משהו (:
    הוא היה צריך לשמור על קשר לפחות עם אחת מהן ולזיין לה ת'צורה (סתם סתם)

האנשים שהרביצו לילדים האלו פשוט מסכנים חסרי חיים..ומה שיותר מעצבן זה שיש כאלו קבוצות בכל מקום כמעט..

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

לא אהבתי את המשפטים שלך על הרוסים.
    בגלל שכמה עבריינים רוסיים עשו דברים שלא עושים, אתה שונא את כולם? זאת הכללה מיותרת לפי דעתי.

וכל הכבוד לך על ההתמדה..התמדה מובילה לתוצאות
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    הרוסים עושים אצלכם טרור ? חחח אצלנו הרוסים יושבים בצד ומעשנים כמו כלבים !
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    מילה לא במקום אני עושים להם שואה.
    ולך תכיר בנות אם אתה אומר שכל היום מסתכלים עליך... לך תפרק למי אתה מחכה ?

חח גם אצלי בדיוק ככה..

בקשר לזה מהאשכול כל הכבוד לך באמת קראתי ונהניתי..

וכל אלה שמסתכלות עליך לך על זאת שנראת לך הכי טוב מבחינתך ותתחיל איתה יהיה לך הרבה יותר קל אם הם דלוקות עליך..
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

האמת נהניתי לקרוא מה שרשמת... לא יודע למה חח זה מעורר סימפתיה זה שלקחת את עצמך בידיים.

בקשר ללא יודע לדבר עם בנות? זה דבר נרכש - בדיוק כמו הגוף שיצרת לעצמך (שרירי חטוב וכו'...).
    עמוק בפנים זה באמת משהו שאתה רוצה? לך על זה, לא קשה במיוחד, קצת ביצים והתמדה ואני בטוח שתצליח בזה. למרות שאם אתה נראה כמו שאתה מתאר אתה לא כל כך צריך את זה

אם באמת מעניין אותך קצת ההתחלה, שלח לי הודעה פרטית, אני אתן לך כמה דברים שיעזרו לך לקבל כיוון וגישה לגבי בנות, מעבר לזה אתה לא צריך כלום לדעתי.

בקשר לרוסים וערסים וכאלה, כן נו אין מה לעשות תמיד יש את החראות האלה... אצלנו אין רוסים והערסים כבר התבגרו אז אני לא נתקל במקרים כמו שתיארת פה, מקווה שזה יקרה גם לחברה אצלך.

ישי התותח

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

ציטוט נכתב במקור על ידי daniiielle צפיה בהודעה
    לא אהבתי את המשפטים שלך על הרוסים.
    בגלל שכמה עבריינים רוסיים עשו דברים שלא עושים, אתה שונא את כולם? זאת הכללה מיותרת לפי דעתי.

וכל הכבוד לך על ההתמדה..התמדה מובילה לתוצאות

סתם רוסים מניאקים

אני מאזור המרכז, סביבות גבעתיים רמת-גן, וכן אני עכשיו י"ב
    חחחח babypower העלת לי חיוך המושג ערס לא יעלם בזמן הקרוב, אולי הוא יתחלף לbadboy האמריקאי אבל לא יותר.
    בקשר להכללה, יש לי סיבות משלי, יש רוסים שאני אוהב, יש אפילו ערסים שאני אוהב, אבל בואי נגיד שיש לי את הסיבות משלי להכליל את כולם (שוב, יש כאלה שלא- חבל שאני לא מכיר)
    אני באמת נראה כמו שאני מתאר, זו אחת הסיבות שאני באנונימי כדי לא לצאת מתלהב. היו לי כבר בסביבות ה8-9 חברות, אבל אני לא נקשר אליהן אף פעם, לא מוצא את ה"אחת", אולי כי אני חושב שאהבה זה שטותי ולכן לא מרגיש אותה.
    ACK בינתיים אני מין "זורם" עם כל השינויים, לא מחשיב את עצמי בבעיה עם בנות ולכן לדעתי אני לא צריך עזרה, אבל תודה על ההצעה כשאני ארצה להתחיל אני אדבר איתך
    יצאתם מניאקים אבל, אף אחד לא שאל מה קרה לזה שקיבל מכות, הוא בסדר עכשיו אני מניח, לפי מה שהבנתי הוא עבר ניתוח יום אחרי ועכשיו הוא רק בבית חולים מתאושש (יש לו שבר בלסת מהבוקס הראשון)

תודה רבה לכולם, גרמתם לי להיות שמח שכתבתי את זה, מקווה שיהיה עוד לספר מתישהו,
    יום טוב.

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

אני מעריץ אותך
    לגבי דיבור עם בנות.... אם מסתכלות עליך כל הזמן, אתה יכול לבוא להגיד להן מה שאתה רוצה ולא יהיה להן אכפת

גם אני הייתי שמנמן פעם, רק שאני אף פעם לא הייתי מקובל ממש.

הייתי באחד החופשים הגדולים לא זוכר מתי.... בחודר כושר, ירדתי,
    ונהייתי רזה יותר, כבר לא שמנמן אבל לא שחיף. הגוף שלי בסדר גמור, גבהתי מלא וכל החברים שלי שעברו אותי בראש נעצרו, ואני עוד צריך להמשיך הרבה.
    רק שרירים חסר...

תשמע, עשית לי חשק ללכת שוב למכון כושר...
    כל הכבוד!
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

שמח שהעלתי לך חיוך (: זאת המטרה שלי בחיים
    ובקשר לזה שקיבל מכות...לא היית באמת סיבה לשאול מה קרה איתו כי אמרת שהוא בבית-חולים אז שיארנו(אני לפחות) שיקח זמן עד שתדבר איתו^^
    לפחות הוא יצא מהעניין לא....לא חיי
    ומה קרה לשני? גם הוא נכנס לניתוח וכאלו? או שזה רק הראשון כי הוא קיבל הכל ראשון?
    פרט קצת אני בטוח שאני לא היחיד שרוצה לשמוע

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

אחי איזה סיפור ארוך כול הכבוד לך קודם כול שהיה לך כוח לכתוב את כול זה אם זה לא היה פורום מתבגרים מתבגרים הייתי אומר שהעתק את זה שפוט מפורום אחר(צוחק אחי)

אחי בהרבה חלקים אתה צודק כול אחד עם הזמן שלו
    למה אנשים מחפשים מכות
    זה נכון כי בסוף יוצא מזה משהו לא טוב

אחי יהיה לך לזמן לנענע את הנקניקיה שלך כול אחד והזמן שלו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,561 | הודעות: 8,174,148 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect