התקשורת בארץ מעצבנת אותי והיום זה הגיע לשיא.
אני לא יודע כמה ממכם שמעו, אבל היום בשעות הבוקר, דקר פלסטיני ילד בן 9 ושרף מבנה בהתנחלות.
לאחר המקרה התאספו עשרות מתנחלים בשביל "לנקום", המתנחלים פצעו 10 איש ופגעו ברכוש, בין היתר הפכו מכונית חונה.
מה שמרגיז אותי במיוחד זה האופן שבו התקשורת משדרת את הנעשה, צפיתי בערוץ 10 ובתחילת הכתבה מראים את המתנחלים זורקים אבנים לעבר הערבים, התקשורת כבר תוקפת את המתנחלים ואת צה"ל שלא עשה עצר את המתנחלים.
התקשורת מתחיל מהסוף להתחלה, למה הם לא מתחילים בזה שיש סיבה לזה שהמתנחלים משתוללים, אני יאומר לכם את האמת אם היתי גר שמה גם אני היתי הולך לאותו כפר ערבי, היום זה דקירה ומחר זה כבר יריה.
היום זה ילד בן 9 שיצא מזה במצב קל מחר זה משהו אחר שיצא מזה במצב קשה או הגרוע מכל מת.
מה שגם עצבן אותי זה דבריו של מר אחמד טיבי, שתוקף את צה"ל שלא עצר את המתנחלים, אז אני רוצה לפנות אלייך מר אחמד טיבי היקר, אם החברים שלך לא היו דוקרים ילד בן 9 ושורפים מבנה כל זה לא היה קורה.
באיזה זכות יש לך לבוא ולתקוף את צה"ל תדאג שהמקרה הזה שפלסטיני נכנס לישוב ודוקר ילד!
התקשורת הממש שמאלנית שלנו נותנת יד לערבים, העולם רואה את התמונות ואז מאשים אותנו בכל המצב הזה.
בתחילת הכתבה בערוץ 10, מראים את הערבים שנפגעו, המחשבה שעלתה לי בראש זה, נו באמת.. תראו את הילד שנדקר לא את אותם אנשים שמתחילים את הבלאגן ואז בוכים על מה שעושים להם.
התקשורת אשמה בצורה שהעולם רואה אותנו, ברגע שאנחנו מראים את התמונות האלה ולא תמונות של הנפגעים מצדנו, זה פשוט אבסורד.
אני רואה לעיתים קרובות איך התקשורת מוציא את צה"ל באור שלילי, אני אומר תראו למה צה"ל מתנהג ככה יש לזה סיבה, אותם ערבים הם לא בדיוק תמימים.
*קרדיט לFUYA, אשר כתב מאמר, אך לאור הכתבה של ערוץ 10 החלטתי לכתוב בעצמי בשביל להוציא את העצבים.

ציטוט ההודעה