גיאזין
גיאזין
נערך לאחרונה על ידי ניצן (:; 18-09-2008 בשעה 16:41.
|
|
????????
אימג'שק?
סיז?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שניהם לא עובדים לי יאא איזה ילדה גרועה אני חחחחחחח פאדיחה סתם פתחתי אשכול
מצב קשה.
Keep the blue side up.i
אכן מצב קשה :/
איך זה לא עובד?
תנסה אתרים אחרים ...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
עובד לי XDD
חמודהה![]()
גמלי עובד...מחודה..את תימניה במקרה?
חמודה
פאקצה :/
חחחחחחח אני מרוקאי את לא.. נראית סבבה![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניצן חהחהחהד''א זה מתן
נראית סבבה..
לא הטעם שלי ממש..