קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מכור
[מידע] סרט אמיתי ל "צבי הנינג'ה" או סרט אנימציה? מסתבר ששניהם ביחד!
סרט אמיתי ל "צבי הנינג'ה" או סרט אנימציה? מסתבר ששניהם ביחד!

יוצר הסרט והמחזיק בזכויות של "צבי הנינג'ה" התראיין לאחרונה והסביר את השמועות שהופצו לאחרונה בכך שהסרט הבא של "צבי הנינג'ה" יהיה שילוב של אנימציה בעולם האמיתי.
כמו ב "אלווין והצ'ימפאנקס" ו "סקובי-דו", הרעיון הוא ליצור דמויות ממוחשבות אשר יופיעו בעולם האמיתי לצד שחקנים אנושיים. צבי הנינג'ה וגם הנבלים של הסרט, יוכנסו בעריכה לתוך הסרט. סרט האנימציה הקודם פנה לקהל יעד צעיר יותר עם העלילה הלא מציאותית שלו והפנטזיה שבו. יכול להיות ששילוב הצבים במציאות עלול להכניס בסרט בדיוק מה שהיה חסר בו.
כשהוא נשאל על השמועה שאולי סטיב בארון, היוצר של הסרט הישן והמקורי של "צבי הנינג'ה", עלול לחזור לביים את הסרט הבא הוא ענה, "הייתי מאוד מרוצה לראות אותו מביים את הסרט."
עוד נאמר, "היו לנו מספר פגישות עם כמה אנשים ואני חושב שאנחנו קרובים לסגור את הסיפור. אין לנו שום כוונה ליצור סרט שכולו אמיתי כמו הסרטים הישנים, עם פעלולנים לבושים בחליפות צבים. לכן החלטנו שהסרט הבא יהיה שילוב והצבים בו יהיו באנימציה ממוחשבות (וכנראה מספר דמויות נוספות)."
הסרט נמצא רק בשלבי דיבורים ואף אחד לא יודע עדיין מי יהיה הנבל - "זה יהיה נחמד לעשות משהו עם שרדר, אבל גם יכול להיות מעניין ליצור דמויות חדשות בשביל הסרט. היינו רוצים לראות את שרה מישל גלר וכריס אוונס אשר דיבבו את קייסי ואפריל אוניל, עושים את התפקיד אבל הפעם על המסך, לא רק בתור קול."
קרדיט לדונקי.
אני לא יהיה כאן בתקופה הקרובה
לכן אני לא אצליח לענות בפרטי [=
מקווה לחזור כמה שיותר מהר,
שלכם,
מור.
-
-
משתמש כבוד
Save_us.iDo
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום