שלום רציתי לשאול אם זה אפשרי להעלות את מייפל בחלקים כי פשוט מnexon ההורדה לא עובדת לי אז מי שמביא לי ועובד מלך ומי שניסה את זה שיגיד לי אם זה הצליח או לא
שלום רציתי לשאול אם זה אפשרי להעלות את מייפל בחלקים כי פשוט מnexon ההורדה לא עובדת לי אז מי שמביא לי ועובד מלך ומי שניסה את זה שיגיד לי אם זה הצליח או לא
|
|
אחי גם בחלקים אני לא יכול להוריד
עוד מישהו
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 18-09-2008 בשעה 17:38.
אתה צריך הורדה של חלקים או לא אם לא
הנה:http://maplestory.nexon.net/WZ.ASPX?...ds/GamePatches
כנס תוריד מה הבעיה תקשיב אם לא עובד תימחק את כל המייפל סטורי שיש לכה כולל mss הזה
גם זה שבלוח בקרה זה קרה לי זה קורה להרבה מקווה שעזרתי
אחי אני אומר לך זה פשוט לא יורד אם המייפל לא יורד גם החלקים וגם הmanual patch לא יורדים זה עושה לי"לא ניתן להציג דף זה" יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן והורדתי mapleeurope כי אז עדין הייתה לי הבעיה אני כבר נואש אני לא יודע מה הפתרון מחקתי מלוח בקרה מהכל עשיתי חיפוש על מייפל זה לא מוצא כלום איפה אתה רוצה עוד שאני אמחק איפה זה יכול להיות אוף אוף גם כשהמחשב החדש בא לי והתקנתי ווינדוס חיברתי את הכרטיס רשת של tp link הלבן הזה עם השחור וגם כשהמחשב היה לי עם הווינדוס ושום דבר לא היה עליו ריק ממייפל זה לא עבד יש לי את זה כבר מתחילת החופש שעבר נו אף אחד לא יכול להעלות לי בחלקים
בטח חפרתי לך בשכל
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 18-09-2008 בשעה 21:55.
באיזה אינטרנט אתה משתמש? IE או FF? תנסה את שניהם.. לי גם קרה אותו דבר עם IE הורדתי והתקנתי את FF וזה ירד
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 19-09-2008 בשעה 13:23.
פורסם במקור על ידי TRock
באיזה אינטרנט אתה משתמש? IE או FF? תנסה את שניהם.. לי גם קרה אותו דבר עם IE הורדתי והתקנתי את FF וזה ירדאחי אתה יכול קצת להסביר את עצמך יותר טוב אני לא כל כך מבין מזה FF וIE אז תביא לי הורדה של FF (שאין לי מושג מה זה) ואז אני יתקין ונראה מה יהיה
עריכה: הבנתי אותך FF זה firefox וie זה internet explorer אז יש לי כרגע IE להוריד את FF?נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 19-09-2008 בשעה 12:23.
פורסם במקור על ידי TRock
באיזה אינטרנט אתה משתמש? IE או FF? תנסה את שניהם.. לי גם קרה אותו דבר עם IE הורדתי והתקנתי את FF וזה ירדאחי אתה יכול קצת להסביר את עצמך יותר טוב אני לא כל כך מבין מזה FF וIE אז תביא לי הורדה של FF (שאין לי מושג מה זה) ואז אני יתקין ונראה מה יהיה
עריכה: הבנתי אותך FF זה firefox וie זה internet explorer אז יש לי כרגע IE להוריד את FF?
נערך לאחרונה על ידי Baracuda153; 19-09-2008 בשעה 12:23. סליחה זה בטאות סורי אחים שלי פעם אחרונה
תפרמת את המחשב או תבדוק מה אם הפייר וואל שלך אולי יש בעיה בפייר וואל
קח אחי חפשתי ומצאתי מMEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=BGWCMLAY
מצאתי תהורדה באתר של שרת פרטי אז יכול להיות שהיה שם קובץ ששוקל 2MB של שרת פרטי אל תדאג הוא לא יפריע לך לי היה מלא קבצים של שרת פרטי ושחקתי ברגיל בלי בעיות הקובץ הזה פשוט ההפעלה של השרת פרטי הוא לא מזיק
מקווה שהכול יהיה בסדר כי חפשתי את זה מלא זמן
תהנה
נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 26-09-2008 בשעה 19:58.