ברוכים הבאים לליגת WWA!
מהו הWWA:
הWWA הוא ליגה העוסקת בהיאבקות! , כל משתמש בוחר דמות (מתאבק) מכל אירגון והוא מתפקד אותה!
הליגה מנוהלת ע"י מנהלים מבינים ושולטים בנושא!
אוקי , נירשמתי , איך יש לי קרב?:
שאלה מצוינת! , כמה ימים לפני התוכנית ייפתח קארד (המקום בו יירשמו פרטי התוכנית - קרבות , אירועים , מקום ועוד..) , בקארד יירשמו הקרבות שיהיו באותם תוכניות! , הקרב נקבע באמצעות איתגור בפרומו או הצעה לקרב למישהו
שוב , לא הבנתי מה זה פרומו?:
חחח.... , פרומו הוא נושא שבו אתה בתור המתאבק יכול לאתגר את אחד המתאבקים האחרים לקרב! , אתה יכול באמצעות הצעת אתגר למתאבק בודד באקראי (להציע אתגר פתוח ושמתאבק אקראי יענה לך) או להציע אתגר למתאבק אחד שהוא ידוע לך!
- במידה וענו לך , מצוין! , יש לך קרב אבל אתה צריך להעתיק את הכתובת של העמוד , להיכנס לקארד שדיברנו עליו מקודם ולירשום את הקרב (מי נגד מי) , סטיפולציה (סוג קרב) ולרשום (להדביק) את הכתובת של הפרומו!
נחמד! , רגע.. , איך התוצאות נקבעות?:
עוד שאלה מצוינת! , התוצאות נקבעות לפי איכות הפרומו , כלומר השקעה , העברת המסר והתחברות לדמות! , המנהלים לפני כל תוכנית הם יעברו בין הפרומואים ויסתכלו לפי הקריטריונים למעלה איזה מבין הפרומואים של אותם מתמודדים בקרב הוא יותר טוב!
אהבתי!!!! , כל הכבוד! , יש לי עוד שאלה , איך התוכנית מופיע? , רואים את זה כמו בטלוויזיה?
לא! , התוכנית מופיע במילים , המנהלים ( ועוד כמה אנשים אחרים) ייסקרו (יכתבו את התוכנית במילים) מהכניסה של המתאבקים לזירה ועד ליציאה! , המסקרים שיסקרו את הקרבות יכתבו בעצם את הקרב ממש במילים עם מכות או תרגילים של מתאבקים ועוד... , הסיקור כולל פיסקאות של התרחשות הקרב (מי עושה למי מה ואיפה בזירה) ופיסקאות של שדרנים (השדרנים כאילו מגיבים למהלכים של הקרב!)
תוכנית RAW ה15/09
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385565
תוכנית SmackDown ה12/09
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=384746
ספיישל (PPV) האחרון שהיה רויאל ראמבל
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=383555
אוקי , אז ניצחתי ומה עכשיו?
ברגע שאתה מנצח , קודם כל כל הכבוד! , זה באמת טוב! , מעכשיו אתה יכול רק להתקדם! , תקשיב טוב! , עם המנהלים יראו שאתה משקיע בפרומואים ויש לך רצון לזכות בקרבות ולנצח בהם אז המנהלים יאפשרו לך טייטל שוט! , שבו אתה תוכל להתמודד על אליפות כלשהי שהמנהלים יתנו לך! , עם תשקיע תנצח! , עם לא.. , יגיעו עוד הזדמנויות!
זה הכול? , אני אוהב אליפויות![]()
לא.. , זה לא הכול , עם אתה מנצח ושוב המנהלים רואים שיש לך השקעה ועוד כמה דברים , אז המנהלים יאפשרו לך לבחור 1 משני הדברים הבאים:
- מנג'ר צמוד - מנג'ר שיוכל לעזור לך בפרומואים ולהמשיך לקדם אותך!
- בחירת זוג לסטייבל - אתה תוכל להיות סטייבל עם מתאבק נוסף או כמה מתאבקים , יוכל לקדם אותך ולעזור לך בהמשך וכמובן להשיג אליפויות!
ענק! , עם נגיד אני מתחרת ואני לא רוצה את הדמות שלי ואני רוצה להחליף מה אני עושה?
אתה מבקש בפורום הרשמה בנושא חדש , עם כותרת [מחליף] או [החלפת דמות] למתאבק שאתה רוצה , ובטוח ההודעה אתה כותב את שם המתאבק שוב ואת הסיבה שאתה רוצה להחליף , המנהלים ידונו ביניהם ואז יחליטו!
אוקי , איך אני מתקדם בפורום בעוד דרכים!?:
אפשר לדבר עם המנהלים ולבקש מהם בצורה מסודרת בקשה לקידום קטן בקרבות.. , בין עם זה להיות במאיניבנט או סתם לקבל קרב סטיפולציה (סוג קרב) טוב!
עם המנהלים רואים שאתה נכנס לפיוד עם מישהו הם ינסו לשלב שם עוד כמה דברים כדי לקדם אותך וגם את היריב שלך!
יש עוד כמה דברים שצריך לדעת?
*המנהלים בונים תוכנית לכל מתאבק (בערך לכולם) שבו הם רואים לפי ההשקעה , הניצחנות , הפיוד והפרומואים איפה הכי כדאי לשלב אותך , בין עם זה באליפות מרכזית או בפיוד נגד מתאבק אחר יותר טוב!
*לכל שאלה ובקשה אפשר לשאול את צוות WWA (בנתיים רק אני YaniVOD חחח)
תהנו!
נ.ב.
עם יש לכם עוד שאלות תכתבו לי בפרטי אני אענה לכם בפרטי ואוסיף גם לכאן!
תודה לעידו על הכתיבה של הנושא הזה
לנעוץ בבקשה (יש אישור מאור)

Chairman Of The WWA