תקשיבו אחים שלי זה יהיה אשכול של כל המשפטים ההזויים של יוסי בובליל(האח הגדול) הקורע! כל אחד יביא את כל המשפטים המצחיקים ששמע את יוסי אומר סבבה? סבבה! אני יתחיל:
1."לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן"( חחח קרע אותי)
2."יש לי חשק , אבל אין לי נשק" (חחח)
3."עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים "(חחחחחחחחח איזה גדול הבנדם הזה)
4."חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" (חחחחחחחח אחים שלי זה נראה כאילו סתם אני כותב חחח אבל אני באמת נקרע פה חח)
5."צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי"
6."המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" חחחחחחחחחחחחח
7."אפילו בשר ששמים אותו יותר מדי זמן על האש..הוא נשרף" (חחחחחחחחח לללללהההה?? באמת?? חחחחחח)
8."אני רוצה להדיח את כ..כ..כנרת" חחחחחח
9."אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן "אל תהיה בז כשאתה ברווז" חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
10."נשים , מגזע עמלק"
11. "תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" (גאוני!! חחחחחחחחח)
12. "זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" (דדדדדדייייי אני מת)
13."יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז" (חחחחחח אגדי!!)
14."``גברת ונסיה``" חחח שהוא קורא לונסה ונסייה קורע אותי חח
15."ללב ולמח יש אותו כח"
16."כול היום המצלמה הזאת עליי כל הפילים שלה מבזבזת עלי" חחחחחחחח
17."היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה" (יוסי לונסה חחח)
18.יוסי לשי -על הקעקוע): "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" חחחחחחחחחחחחחח
19. 21685 אז מה התאריך יוסי? "20 ל3 2000? לא לא, 216, 85". חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
20.יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" חחחחחחחחחחחחחחח ח
21."ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס"
22.ואיך אפשר בלי הציטוט האגדי: "היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
תוסיפו במשך כל העונה עוד ועוד משפטים (גם אני יוסיף אם אני ישמע) אבל אני רוצה את האשכול משפטים הכי גדול של בובליל חברים אז יאללה נשמות תוסיפו חופשי

ציטוט ההודעה