• סולן להקת "הקיור" רוברט סמית הפציר במעריצים של הלהקה לא לקנות את ה E.P החדש שלה מ-iTunes, בטענה שהחברה "קורעת אותם במחיר". מחירו של האלבום הקצר עומד על 7.99 יורו ומכיל חמישה רמיקסים של הסינגלים שיצאו עד כה מאלבומם החדש. "זה אבסורד", כתב סמית בבלוג האישי שלו. "האנשים למעלה הצליחו לדפוק את זה ברמה אחרת". בנוסף, הוא פרסם את האימייל ששלח ללייבל, בו טען שהמחיר "פאקינג לא טוב" והוסיף "אני פאקינג מיואש". בעקבות המקרה, דובר הלייבל של הלהקה הסביר שהE.P בטעות תומחר כאלבום, והבטיח שהמחיר ישונה בקרוב.
• האלבום החדש של מטאליקה, "Death Magnetic", שיצא רשמית ביום שישי האחרון (12/9) בכל העולם, רשם כניסה מרשימה למקום הראשון במצעד האלבומים של "בילבורד". אלבומה האחרון, "St. Anger", מכר 418 אלף עותקים בערך באותו זמן. האלבום האחרון שמכר יותר מ"Death Magnetic", הוא " Load" מ-1996 שפתח עם מכירות של 680,000 עותקים.
• איש אואזיס, נואל גאלאגר חשף שהקומיקאי ראסל ברנד רוצה לכתוב איתו סיטקום. "אני רוצה להיות חלק מקבוצת התסריטאים", הסביר גאלאגר. "אני חושב שאני אהיה טוב. ראסל מנסה לקשור אותי למשהו, אבל כרגע אני לא יכול להתחייב למשהו מלבד 'אואזיס'. אבל אולי יום אחד, מי יודע?" אגב, השיר של "אואזיס", 'Half The World Away', שימש כשיר הנושא לסדרת הקומית, "משפחת רויל".
• בעלה של איימי ווינהאוס, בלייק פילדר סיביל, סירב להשתחרר מוקדם מהכלא כיוון שכחלק מתנאי השחרור הוא ייאלץ לגור עם אימו וללבוש צמיד מעקב אלקטרוני. מקור מסר: "הכל היה מוכן בשביל השחרור שלו, אבל הוא סירב ללכת...הוא לא רוצה ללכת למקום שבו הוא לא יוכל לראות את איימי ואת החברים שלו. הוא מעדיף להישאר בפנים".
• המתופף של הסטרוקס, פבריציו מורטי חשף פרטים על הפרויקט החדש שלו, Little Joy: האלבום, שנושא את שם הפרויקט, יכיל אחד-עשר שירים וייצא לאוויר העולם ב-4/11 בארה"ב. הלהקה כוללת את בת זוגתו של מורטי, בינקי שפירו, ואת גיטריסט והזמר הברזילאי רודריגו אמארנט. הטריו הכירו דרך חבר משותף, מפגש שהוביל אפילו למגורים משותפים בשכונת "אקו פארק" בלוס אנג'לס. שם הפרויקט קרוי על שם הבר המפוקפק בשכונה. כזכור, גם בסיסט הסטרוקס יצא לפרויקט צד והגיטריסט אלברט האמונד ג'וניור, שיחרר אלבום סולו שני בתחילת חודש אוגוסט.
• The Who הכריזו על יציאת די.וי.די כפול של אחת ההופעות הנחשבות שלהם במהלך שנות ה-70'. הדי.וי.די, תחת השם "The Who: At Kiburn 1977", צפוי לצאת ב-18/11 ולהכיל קטעי וידאו מההופעה שלהם שהתקיימה בצפון לונדון ב"Gaumont State Theatre", הדי.וי.די גם יכלול קטעי וידאו מההופעה של הלהקה בLondon Coliseum"", ולראשונה אי פעם קטעי לייב מלאים מאופרת הרוק שלהם, "טומי".
קרדיט ל-24 מיוזיק

ציטוט ההודעה