עדיין לא עשיתי אף בגרות אבל לפי מה שאני יודע , הבגרות בהיסטוריה היא הקשה ביותר...מה דעתכם?=-O
בקשר להכי קלה , זה תלוי בהעדפות של כל אחד...אני אוהב מתמטיקה , מקווה שזה לא יהיה לי קשה...
עדיין לא עשיתי אף בגרות אבל לפי מה שאני יודע , הבגרות בהיסטוריה היא הקשה ביותר...מה דעתכם?=-O
בקשר להכי קלה , זה תלוי בהעדפות של כל אחד...אני אוהב מתמטיקה , מקווה שזה לא יהיה לי קשה...
|
|
בהיסטוריה ב' החומר בהתחלה מעניין.
הבגרות הכי קשה עד לשנה שעברה הייתה לשון לפי דעתי, כולם פחדו מהבגרות הזו יותר מהכל.
עריכה: הכי קלה זה מתמטיקה ף]
נערך לאחרונה על ידי Fabio; 21-09-2008 בשעה 18:59.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אחי הבגרות בהיסטוריה לא ממש קשה... ממה שאני יודע ההמוצע הכי נמוך של תלמידים בארץ דווקא באזרחות... והוא 60 בערך... לא נעים בכלל![]()
לשון הכי קשהה
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
לשון הכי קשה
היבטוריה ב' הייתה קלילה לדעתי.
השאלה צריכה להיות ככה:
"מה המקצוע שבו ההממוצע הכי נמוך?"
כיוון מקצוע הכי קשה כל אחד יגיד לך משהו אחר כי זה דעה אישית, לאחד קל מתמטיקה ודוקא לשני קשה מתמטיקה.
כמו שאנמר אזרחות זה המקצוע הכי קשה שיש ממוצע הציוניים ממש לא מרקיע שחקים ויש בו הרבה מאוד נכשלים.
מ
מקצוע קל---> בחירה אישית וגם תלוי איזה סוג בן אדם אתה אומני או ריאלי.
הכי קל היסטוריה א' (יום רביעי אני יקבל ציון, אני מאמין שיהיה לי לפחות 85), השנה אני יעשה גם היסטוריה ב' ואני מאמין שיהיה לי עוד יותר קל מהידע שלי בנושא. העבירו אותי לכיתת מב"ר (עכשיו עליתי לי"א), אז נאלצתי לעבור קורס+בגרות קיץ במתמטיקה (3 יחידות), ואני חייב לומר שזה פשוט עילגות לשמה, הדבר הכי קל שעשיתי בחיים שלי (מי שמקבל פחות מ95, הוא אחד המפגרים).
לגבי איזה בגרות הכי קשה: למרות שעשיתי כולה 3 בגרויות עד עכשיו, לשון ללא ספק! לכל מי שאין מותאם חייב לחרוש על זה, ולקוות שיקבל את ה-60+ שלו. אתה פשוט חייב לחרוש כל היום, ושתבין לאן הגענו אם ילדים שיש להם מותאם (זה כאילו רק לוואי,נש,נו) מקבלים 70 מינוס.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-09-2008 בשעה 16:29.
Siete