קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מידע] הסברים של המוזיקה האלקטרונית :]
    על ידי willsoN- בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-11-2008, 21:48
  2. [סירטונים]מיטב אמני המוזיקה האלקטרונית . ♫♫♫
    על ידי .Eliran. בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-09-2008, 11:27
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-06-2008, 19:12
  4. רשימת עשרת הישראלים הגדולים!
    על ידי Future בפורום FlyFF
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-08-2007, 05:13
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

[מידע] האמנים הישראלים הגדולים של המוזיקה האלקטרונית. ♫♫♫

  1. #1
    CAMEL SMOKER האוואטר של PiPi ToUcH
    שם פרטי
    ניר
    תאריך הצטרפות
    08/2008
    הודעות
    7,365
    לייקים
    28
    נקודות
    139
    משפט מחץ
    too much is never enough
    מין: זכר

    ברירת מחדל [מידע] האמנים הישראלים הגדולים של המוזיקה האלקטרונית. ♫♫♫


    האמנים הישראלים הטובים מכולם D:



    Vibe Tribe

    Vibe Tribe הוא סטס מרניאנסקי (1984), יליד רוסיה החי כיום בקרית גת. החל את דרכו המוזיקלית יחד עם חברו הטוב אלמר איבטרוב כשהיו נערים כבר ברוסיה. עד שנת 2007 Vibe Tribe היה הרכב טראנס פסיכודאלי בו היו חברים סטס מרניאנסקי ואלמר איבטררוב, הידוע כיום בשם Spade. לפני פירוק ההרכב הספיקו השניים להוציא את אלבום הבכורה "Melodrama" בשנת 2004 ואלבומם השני המוצלח יותר "Wise Cracks" בשנת 2006. למרות הפירוק השניים ממשיכים לעבוד ביחד ועוזרים אחד לשני ביצירות.

    אלבומים:
    Melodrama שוחרר בשנת 2004
    Wise Cracks שוחרר בשנת 2006


    Eskimo

    Eskimo הוא Dj Junya, יוצר מוזיקתטראנס בסגנון קלאב-טראנס אנגלי.
    אלבומו הראשון של ג'וניה, "Can You Pick Me Up?" שוחרר תחת הלייבל Phantasm (לייבל טראנס הנמצא, יחד עם הלייבל Psychic Deli בבעלות אביו) והוא מכיל 9 רצועות קלאב-טראנס כולל רמיקס שעשה לטראק "Fire on Ice" של Skazi.
    לאחר הצלחת אלבומו הראשון, כאשר הגיע לגיל 18, הוחלט בלייבל למקצע את Eskimo והוא החל לתקלט בארץ הולדתו - אנגליה וכן ביפן, ישראל, מקסיקו, דרום אפריקה, ברזיל, ארצות הברית ובמדינות נוספות באירופה.
    Eskimo הקליט מספר סינגלים תחת הלייבלים HOMmega Phonokol, Phantasm ו-Enzyme Records. נוסף לסינגלים הוציא Eskimo דיסק נוסף תחת הלייבל היפני Toshiba-EMI Records. מבין הלהיטים הגדולים שהקליט היו Hello Moto שגם זכה לגירסת רמיקס של המפיק האלקטרוני הישראלי עידו שוהם, ו-Voodoo People שזכה לביקורות טובות בעולם הטראנס והזניק את הקריירה של התקליטן הצעיר כשרבים בתעשייה זיהו את הפוטנציאל הטמון בו.
    Eskimo הצטרף לסיבובי ההופעות של "Dynamic" במהלכן קידם את יחסי הציבור שלו על ידי הקלטת אלבום קונספט בשם "Dynamo". במקביל, הצטרף לאגדת הטראנס דיק טרבור ("Green Nuns Of The Revolution") בפרויקט שנקרא "Jumanji" שמטרתו הייתה "לשבות את ההרגשה של הג'ונגל ולהעביר אותה למוזיקה" ("Capture the vibe of the jungle and put it in the music").


    Exaile

    Exaile הוא הרכב טראנס ישראלי שחבריו הם ניר סובול ואייל צור. השניים הגיעו לטראנס מכיוונים שונים לחלוטין. אייל ניגן בפסנתר מאז גיל 10 וסיים בבית הספר למוזיקה המוביל בישראל, רימון. בנוסף, ניגן בגיטרה בלהקת מטאל. ניר החל לנגן בגיטרה בלהקת מטאל ואז עבר לתחום המוזיקה האלקטרונית בזמן שלמד להפיק מוזיקה בבית הספר יואב גרא בת"א. השניים יצרו מוזיקה אלקטרונית יחד משנת 1996. בארבע השנים הראשונות, ההרכב הכיל זמר ושילבו מוזיקת רוק ומוזיקה אלקטרונית ובשנת 2000 עברו למוזיקת טראנס. אלבום הבכורה, "In Panic", שוחרר בשנת 2002. בזמן זה ההרכב שיתף פעולה עם ,Skazi אשר נקראו יחד SX, עם Paranormal Attack ועם Visual Paradox. בשנת 2006 הקים הצמד לייבל חדש בשם "Ground Breaking Music" יחד עם Tube ו-Psychotic Micro. ההרכב עובד בפרויקט משותף עם Psychotic Micro הנקרא Outsiders.

    אלבומים:
    In Panic שוחרר בשנת 2002
    Hit The Machine שוחרר בשנת 2004
    Scream שוחרר בשנת 2008


    Bizzare Contact

    Bizzare Contact הוא דידי עזרא (1985), אשר נולד ומתגורר בדימונה. כבר מגיל צעיר התעניין במוזיקה אלקטרונית והחל ליצור מוזיקה פסיכודאלית בגיל 13. אלבום הבכורה "Plastic Fantastic" שוחרר בשנת 2004 והיווה הצלחה גדולה. בעת שחרור אלבום הבכורה, Bizzare Contact היה הרכב בו היו חברים עזרא וכפיר לנקרי, הידוע כיום בשם Phanatic. השניים החליטו על פירוק ההרכב וכל אחד פנה לדרכו המקצועית כאשר עזרא נשאר תחת השם Bizzare Contact. דידי מעורב גם בפרויקט צידי יחד עם Visual Paradox בשם Visual Contact (שילוב השמות של שני האמנים), ואלבומם "La La Land" שוחרר בשנת 2005.

    אלבומים:
    Plastic Fantastic שוחרר בשנת 2004


    Indra

    Indra הוא אושרי כריספין מבאר-שבע. הקים את הפרויקט Indra בשנת 2000. למרות גילו הצעיר, אושרי הוא אמן מצליח בתחום הטראנס. בעבר שיתף פעולה עם אמנים מוכרים מתחום הטראנס כמו Yahel, Eskimo, Gataka ועוד רבים אחרים. אלבום הבכורה, "Killer Machine", שוחרר בשנת 2006.

    אלבומים:
    Killer Machine שוחרר בשנת 2006
    Life Of Faith שוחרר בשנת 2007


    Sesto Sento


    Sesto Sento הוא הרכב טראנס ישראלי בו חברים מתן קדוש, איתי ספקטור ואבירם סחארי. שלושתם חברים טובים מגיל צעיר ומתגוררים בעפולה. כל השלושה החלו ליצור מוזיקה אלקטרונית משנת 1997 והתאחדו בשנת 1998 כדי ליצור פרויקט טראנס פסיכודאלי. לאיתי ספקטור ולאבירם סחארי יש גם פרויקט צידי בשם Ferbi Boys בו הם יוצרים מוזיקה הדומה ל-Sesto Sento אבל עם נגיעות של תת הסגנון "Dark". למתן קדוש יש פרויקט של יחיד תחת השם Gataka.

    אלבומים:
    The Inner Light שוחרר בשנת 2002
    The Bright Side שוחרר בשנת 2003
    Remixer שחורר בשנת 2005
    Come Together שוחרר בשנת 2006


    yahel

    יהל שרמן (נולד במעלות ב-12 במאי 1976) הוא די ג'יי ויוצר מוזיקה אלקטרונית מסוג טראנס מישראל.

    החל לתקלט בגיל 14. בזכות חברות עם ארז אייזן, חבר ההרכב אינפקטד משרום, התוודע יהל ללייבל הגרמני SST (שיבא ספייס טקנולוג'י). אלבום הבכורה שלו, For The People, יצא בשנת 2000. אלבומו השני, Waves Of Sound, כבר הפיץ את המוניטין שלו בארץ ומחוצה לו, כשנמכר בלמעלה מ-15 אלף עותקים, מושג עתק בתחום הטראנס הפסיכדלי. בעקבות ההצלחה הוזמן יהל על ידי טייסטו להקליט בלייבל שלו, Black Hole, שם הוציא את "Sky Walker". בשנת 2002 יצא אלבומו Private Collection בלייבל Hommega.

    חלק מיצירותיו הדיגיטליות (טראקים) נוגנו על ידי תקליטנים מפורסמים כגון די ג'יי טייסטו שניגן את היצירה של אייל ואורן ברקן יחד עם יהל "Voyage\Viagra" בהופעותיו. יהל מבצע הופעות רבות בישראל ובכל רחבי העולם (ארצות הברית, אנגליה, יפן, שווייץ, הונגריה, יוון ועוד).

    אלבומים
    2000 - For The People
    2000 - Waves of Sound
    2001 - Sound & Melody EP
    2002 - Private Collection
    2003 - Hallucinate
    2003 - Something To Remember
    2005 - Around The World
    2006 - Superset
    2007 - Superset


    skazi

    סקאזי (באנגלית: Skazi) הוא הרכב טראנס פסיכדלי ישראלי בו חברים אשר סוויסה (המכונה בעצמו "סקאזי") ואסף "בי-באס".
    אסף בי-באס הצטרף להרכב בזמן הקלטת אלבומם הראשון, הוא עוזר בהכנת רמיקסים וייעוץ בעשיית טראקים ומנגן בגיטרה וסינטיסייזר בהופעות.
    אשר סוויסה התחיל את דרכו המוזיקלית דווקא בסגנון הפאנק והיה חבר בלהקת הפאנק הירושלמית "סרטן השד". לאחר מכן החל ליצור מוזיקת טראנס, תוך שילוב גיטרות וקטעי רוק כבד.
    ההרכב הוקם בשנת 1998, ואלבום הבכורה שלו, אשר יצא לאור בשנת 2001, נקרא "Animal" (חיה). האלבום מכיל מוזיקת הארדקור מעט יותר מהירה ומלודית מהמקובל.
    במאי 2002 הוציאו סקאזי את אלבומם השני הנקרא "Storm" (סערה) בו היה ניתן להבחין בשינוי בסגנון המוזיקלי שלהם, שהפך ליותר מלודי. כמו כן ניכרות השפעות מפרוגרסיב טראנס, תוך שילוב של גיטרות חשמליות.
    בין השנים 2001-2004 הוציאו סקאזי ארבעה אוספים הנקראים "Zoo1", "Zoo2" ,"Zoo3" ו-Most Wanted. האוספים כללו יצירות של חברים אחרים בלייבל "כימיקל קרו", רמיקסים של סקאזי ליוצרים אחרים וגם טראקים חדשים עם סגנון מלודי תוך שילוב רב של גיטרות.
    המצליח מבין האוספים היה Zoo3 שהביא הצלחה רבה לסקאזי, בעיקר בעקבות הלהיט "Smell Like Humos Spirit", והרמיקס לטראק "I Wish" של הרכב הטראנס הישראלי אינפקטד מאשרום.
    בשנת 2006 הוציאו סקאזי את אלבומם השלישי הניקרא "Total Anarchy" (אנרכיה טוטאלית), הכולל חמש רצועות טראנס פול און וחמש רצועות של הארדקור טראנס-רוק, האלבום מכר 8,000 עותקים והביא לסקאזי פרסום רב בעיקר בעקבות טראק הניקרא "Hit & Run" בשיתוף הראפר הישראלי פישי הגדול (Big Fishi).
    סקאזי הוציאו DVD הכולל תיעוד של סיבוב ההופעות הבינלאומי שלהם. בשנת 2007 הופיע סקאזי בגמר כוכב נולד 5 עם שלומי בראל בשיר אשליות.
    ביקורת על ההרכב נשמעת מחלק ממאזיני הטראנס הפסיכדלי ומוזיקת טראנס בכלל, אשר טוענים כי ההרכב והלייבל עברו תהליך התמסחרות.

    אלבומים:

    Animal - 2001
    Zoo1 - 2001
    Storm - 2002
    Zoo2 - 2003
    Zoo3 - 2003
    Animal in Storm
    Most wanted - 2003
    Total Anarchy - 2006


    Infected Mushroom

    אינפקטד מאשרום (באנגלית: Infected Mushroom) הוא הרכב טראנס פסיכדלי ומוזיקה אלקטרונית מצליח. חברי ההרכב הם עמית דובדבני ("Duvdev") וארז אייזן ("I-zen"). ההרכב החל דרכו בשנת 1996 ומאז הופיע ברחבי העולם. ההרכב הוציא שישה אלבומים באורך מלא ועוד מיני-אלבומים (EP) רבים.


    אלבומים:

    The Gathering- 1999
    Classical Mushroom- 2000
    B.P Empire- 2001
    Birthday- 2002
    Converting Vegetarians- 2003
    IM the Supervisor- 2004
    Vicious Delicious- 2007





    האשכול ימשיך להיתעדכן,

    יום טוב והמשך גלישה נעימה,

    צוות מוזיקה!
    נערך לאחרונה על ידי PiPi ToUcH; 01-10-2008 בשעה 20:00.
    בברכה PiPi ToUcH
    7- את החטיבה !

  2. קישורים ממומנים

נושא נעול


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,737 | הודעות: 8,173,324 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect