מ. נייט שיילמן מפנטז על סרט המשך ל "בלתי שביר"
עברו כמעט שמונה שנים מאז ש "בלתי שביר" יצא והאפשרות שיגיע סרט ההמשך, שלא נדבר על הטרילוגיה המתוכננת, קטנה בעוד שסרטי קומיקס וגיבורי-על רבים בדרך. למרות שהסרט היה אכזבה פיננסית, בקופות הוא הצליח לגרוף $250 דולר ברחבי העולם, בלי להזכיר את מכירות ה DVD. למ. נייט שיילמן יש תשוקה רבה לסרט, הדמויות והעולם שלו, אשר לא הולכת להעלם בקרוב (וגם קהל מעריצים רחב).
שיימלן אמר בראיון: "לא מזמן שאלתי את עצמי האם כדאי שאני אעשה את 'בלתי שביר 2', אני אוהב את הז'אנר מאוד, אני פשוט רוצה לוודא שאני מצליח להביע את עצמי. אני לא רוצה להאבד בתוך הפרוייקט ושלא ירגישו אותי בסרט. אבל אני כל הזמן חושב שאולי כדאי שזה יהיה הסרט הבא שלי."
סמואל ל. ג'קסון כבר הודיע שהוא יישמח להשתתף בסרט המשך, ברוס וויליס כבר הביע את אהבתו לסרט בעבר. הסרט מעולם לא חשף את כוחו המלא של דייויד דאן (ברוס וויליס) ואת הרוע האמיתי של מר גלאס (סמואל ל. ג'קסון). לפי שיילמן וג'קסון, "בלתי שביר" היה אמור להיות טרילוגיה, אך סידרה של ביקורות שליליות מצד המבקרים והמעריצים שטענו שהסרט לא מביע את הקומיקס כמו שצריך, הרעיון בוטל. סמואל ל. ג'קסון אמר, "שיילמן היה קורבן של אותו מקרה שקוונטין טרנטינו חווה. 'ג'קי בראון' היה סרט גדול, אבל הוא לא היה 'ספרות זולה 2'. 'בלתי שביר' היא סרט טוב, אבל זה לא היה 'I see dead people'."
"עשיתי טעות," אומר שיילמן, "נתתי לעצמי להקשיב לכל הביקורות והרעש שהגיעו מיד אחרי הסרט. הנסיון שלי עם סרטים אחרים מראה לי שאסור לי להקשיב לדברים האלה. חבל שלא היה לי יותר ביטחון ואמונה בסרט, אני אוהב אותו והייתי צריך לעשות לו סרט המשך. מאז ומתמיד חשבתי אם מאוחר מדי בשביל זה."

ציטוט ההודעה