אךךךך אךךך יש אנשים חושבים "מי שצמם בכיפורר אז עונות שלו נמחלים... " חחח חושבים ששנה שלמה יעשו מה בא להם.. יום 1 יתנהגו ילדים טובים יצמו ישחקו אותה לה' יתברך מתחרטים... וימחלו להם עונות.. חחחחחחח יעני תבינו חצי מעם ישראל חי בסרט... איזה חצי כמעט 90% חיים בסרט... תבינו יש אנשים חיים 70 80 שנה... עברו 70 80 כיפורים כבר הם נכנסו לקבר!!.. ועוון 1 לא נמחל להם...!!יגיעו לעולם הבא אם כל עונות שלהם שעשו מהיום שנלדו עד שנכנסו לקבר!!! הם צמו!! הלכו לסליחות!! בכו!! צעקו!! ועוון אחד לא נמחל להם!! יודעים למה???? כי הם לא עשו תשובה!!! תבינוווווווווו!!!! מצוהההה לפרסם את זה!!! תפיצו את זה לכולם חייב לפיץ לכולםםם כי הרבה אנשים טועים!! חושבים "אני צםם נמחלים לי עונות" וזה טעותתתתתת תבינוווווו כתוב בפרוש "כיפור מכפר לשבים ואינו מכפר לשאינם שבים..." למי כיפור מכפר???? רק למי שחוזר בתשובה!! לא כתוב למי שצם... למי שבוכה.. למי שמתענה.. לאאאא למי שחוזר בתשובה!!!! עכשיו תגידו "סבבה.. לא נצום..." חחח אני לא אמרתי את זה!!
התורה הקדושה מצווה אותנו לצום ביום כיפור.. כמו שיש מצווה.. לשמור שבת.. לניח תפילין... לברך..ללכת צנועה.. ליתפלל.. ככה יש מצוה מהתורה לצום בכיפור!!! למה התורה אמרה לצום בכיפור??? כדאי לעורר אותנו בתשובה!! מי שאוכל שותה בכיפור חייב כרת!!! {גם מי שמחלל שבת או שוכב עם בחורה שהיא טמאת נידה שכמעט כל בחורה ברחוב רווקה היא טמאת נידה גם על זה חייב כרת.... רק תיראו איך אתם עושים צוחק מעצמיכם כיפור שומרים ב100% אבל שבת.. שמירת נגיעה.. גילוי עריות וכ'ו... שזה עוון פי 1000000 יותר חמור מכיפור בזה אתם מזלזלים!!! עדיף שתאכלו חזיר בכיפור הקרוב ותשמרו שבת!! ותשמרו על עצמיכם אל תעשו תעונות של הפריצות זרע לבטלה לשכב עם בחורה לנוגע וכ'ו... מאשר לשמור את כיפור..}בקיצור תבינווווווו כל המטרה של הצום בכיפור זה לעורר אותנו בתשובה!!! שנתעורר!!! שנתבונן!!
אדם שצם הוא מראה יעני לה' יתברך "אני נכנע.. אני כלום..." כל המטרה של הצום שחזור בתשובה.. הרי מה זה לחוזר בתשובה??? לחזור בתשובה זה חרטה על עבר... קבלה לעתיד...וידוי... למשל אדם שחלל שבת....איך הוא חוזר בתשובה??? קודם כל מתחרט על כל השבתות שחלל!! ליתחרט בעומק הלב!! בלב שלם!!! ליתחרט על זה שחלל שבת!!!! אחרי זה קבלה לעתיד.. לקבל שמהיום הוא שומר שבת!! מהיום הוא ימות והוא לא יחלל את השבת!!!
ואחרי זה וידוי.. להגיד לה' יתברך "אנא ה'.. חטאתי.. טעיתי.. אני מודה.. עשיתי טעות.. חללתי את השבת.. אני מתחרט. מהיום אני יהיה בסדר אני לא יחלל שבת!!" מי שעושה את זה אז כלללללל עונות שלו של חילולי שבת נמחלים לו!!! ואם הוא עושה את זה מאהבה... אז כל עונות אלה שהוא חלל שבת נהפכים לו למצות!!! שמעתם מה זה???? רק תיראו מה זה בעלי תשובה!! אדם שחוזר בתשובה מאהבה!!! יודע שתטעה ומקבל על עצמו תשובה.. לתקן את המעשים שלו!! כל עונות שעשה בשמים נהפכים לו למצות!!!! זה נקרא לחזור בתשובה!!! וכמו שהסברתי לכם על שבת ככה זה על כל עברה ועברה... גם מי שלא יניח תפילין.. או מי שהלכה לא צנועה וכ'ו.. חרטה על עבר.. קבלה לעתיד...וידוי.. מי שעושה את זה זה נקרא שהוא חוזר בתשובה!!!
מי שבכיפור הקרוב יבוא לבית הכנסת.. יתחרט על עונות..אבל באמת יתחרט מלב שלם!! יצטער שעשה אותם... יתבייש שעשה אותם... ויגיד לה' יתברך מהיום אני פתוח דף חדש!! מהיום אני שומר את המצות שלך!! אני שומר את התורה שלך!! אני יתקרב אלייך יתחזק יחזור בתשובה שלמה!! יתחיל לשמור שבת תפילין צנעות ילך בדרך שלך.. ויעשה את הוידוי כמו שארמתי {כבר בסידורים של כיפור כתוב את כל הנוסח של הוידוי תפתחו תיראו אומרים אותם בכיפור..} מי שאומר את זה אם חרטה.. וקבלה לעתיד!! כל עונות שלו נמחלים!! אז כיפור עוזר לו!!! אבלללל מי שחושב "אני יצום וימחלו לי את עונות" או "אני יצום.. ילך לבית הכנסת ישחק אותה צדיק ליום 1.. ואחרי כיפור יחזור להיות כמו שהייתי....ואז ימחלו לי עונות..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חי באשליה!!!!! תבינוווווו מי שלא חוזר בתשובה שוום עוון לא נמחל!!
תחשבו עכשיו תלכו תגנבו... תפסו אתיכם.. לוקחים אתיכם לבית משפט.. אתם אומרים לשפוט "תסלח לנו.. תמחל לנו.." השופט אומר לכם תיהיו בסדר??? נגיד לו "כן.. תסלח לנו.." השופט ישאל אותנו עד מתי תיהיו בסדר??? "עד מחר בערב.. מחר בערב אני חזור לגנוב..." חח מה השפווט יעשה לנו??? יקרע אותנו!! נקבל עונש כפול!!! זה בדיוק מה שאנחנו עושים לה' יתברך!! כולם בכיפור באים לבית כנסת "חטאנו... רחם עלינו..." ה' יתברך אומר תיהיו בסדר???? אנחנו עושים לו "כן.. עד מחר בערב.. שבת הבאה אני כבר במעדון..." אז תחשבו ה' יתברך ימחל לאחד כזה???? תבינוווווו ה' יתברך מוחל למי????????? רק למי שעושה תשובה!! תיראו כל אנשים החולים.. וכ'ו.. שלא צמים.. שפטורים מצום.. אז מה ה' לא מוחל להם כי הם לא צמים???? חאלס תחשבווו קצת!!! תבינווו כל המטרה של הצום זה לחזור בתשובה!!!
מי שלא חזור בתשובה שישכח ממחילת עונות!!! עוון 1 לא נמחל לו!!!! ויותררר מיזה גם אם אדםםםם לא רק בכיפוררר כל השנה יבכהההה יצעקקקק יצוםםםם כל השנה!! בוקר ערב צהורים יהיה בצוםםם יגיד כל השנה סליחות... והוא לא חוזר בתשובה עוון 1 לא ימחל לו!!!! תבינוווווו כל המטרה של הסליחות.. הצום.. למה???? לעורר אותנו!!! שנחזור בתשובה!!! הינהההההה ביום כיפור בתפילת מנחה קוראים את ספר יונה למה???? ה' יתברך אמר ליונה הנביא תלך לנינוה תגיד להם שהיא תחרב.. הוא הלך לנינוה אחרי שברח וכ'ו.. בקיצור הלך לנינוה...אמר להם שה' יתברך ירחב את העיר.. כתוב שהם יתחילו לצום... לבשו שקים...בכו... אחרי זה מה כתוב.??? "וירא אלוקים כי שבו מדרכם הרעה.." אומר הזוהר הקדוש תראה!!! לא כתוב "ראה את הדמעות.. ראה את הצום..." מה כתוב שראה???? "כי שבו מדרכם הרעה.." עזבו את הדרך הרעה שלהם!!! יפסיקו עם השטיות!!שנו את המעשים שלהם!!! חזרו בתשובה!!!!על זה ה' יתברך מסתכל!!!
תבינו ה' יתברך לא צריך את הצום שלנו!!! נכוןןן מצוה לצום בכיפור.. מצוה גדולה זכות ענקית!! אבל כל עיקר זה תשובה!! מי שחושב "אני יצום וימחלו לי עונות..." הוא חיייייי בסרטטטט שיצום 100000000 כיפוריםם אם הוא לא עשה תשובה!! עוון 1 לא נמחל לו!!! איך כתוב "מודה ועוזב ירחום..." מי שמודה על עונות שלו.. אומר "טעיתי.. מודה.. מתחרט שעשיתי שחללתי שבת.. מתחרטת הלכתי לא צנועה.. מתחרטת שעליתי תתמונות לשין למקושרים לכל מני אתרים.. מודה טעיתי..." זה "מודה..." "ועוזב.." עוזב!! מפסיק לעשות את זה!! מהיום מתחיל לשמור שבת!! מוחק את כל התמונות שיש לו!!!! פותח דף חדש בחיים שלו!! מקבל על עצמו לפתוח דף חדש.. להיות בסדר... זה נקרא "ועוזב..." אז מה המשך??? "ירוחם..." ה' יתבךר מרחם עלינו!!!!
אבלללללל מי שחושב אני יצוםםםםם יהיה בכיפור בבית כנסתתתת ישמע שופרררר {לא שיש בזה מצוה או משהו כן לשמוע שופר בכיפור כן??? אין בזה כלום אני לא יודע למה אנשים מתלהבים מיזה עלק אומרים מי שלא שומע שופר לא צם זה סתם שטיות. זה מנהג לתוקע בשופר זכר ליובל...נסביר לכם כבר בהלכות של כיפור שאני יכתוב אותם למה תוקעים.....} בקיצור מי שחושב אני יגיד סליחותתתתת יצוםםםםם ואחרי שיצא כיפור אני יבוא לבית ויאוכל וישתההה בלי ברכהההה אחרי זה יכנס ליפים ואמציםםםם למקושריםםם יעלה תמונות שליייי יתעסק עם בנותתתתת יחטיא את בחורי ישראללללל ילך בשבתתתת לכדורגלללל למעודניםםם אחד כזההההההה כל הכיפור שלו שיכניס אותו לשירותים!!!! עוון 1 לא נמחל לו!!!
ומצוה להגיד את זה לכולם כתוב את זה בפורש "אומר החטא וכיפור מכפר אין כיפור מכפר..." חז"ל הקדושים 100000000 פעם חזרו על זה!!! כיפור מכפר רק למי שחוזר בתשובה!!! אךךךךךךך אךךךךךך אנחנו צריכים לרקודדדדדד שה' יתברך נתן לנו את כיפור לרקודדדדדדד תחשבו אדם שבוע לא מתקלח.. איך הוא נכנס למקלחת אחרי שבוע???? מאושר.. הולך שוב שוב ליתקלח... אז תחשבו הנשמה שלנו כל השנה ליכלכנו אותה בעונות... יש לה הזדמנות ליתכבס!!!! לצאת נקייה!!!! בלי שום עוון... ואנחנו מה צריכים לעשות?? רק דבר אחד!! תשובה!! מי שעושה תשובה הנשמה שלו נקיה!! כל עונות שלו נמחלים! כמו תינוק שנולד!!! ואני שוב פעם אומר לא עיקרררר לצום!! ולא עיקר להגיד סליחות.. תחשבו עכשיו אתם רוצים להכין אוכל.. קונים ירקות טבלנים בשר מכינים את זה מקלפים חותכים... ומכנסים לסיר...שמים מים. ... ובאים שמים את הסיר על הגז.. אבל לא מדליק את אש שווה משהו???? כלום!! כל הסיר תיקחו אותו לפח!! אותו דבר פה!!! הסליחות הצום הבכיי הדמעותתת הצדקה וכ'ו... כל זה התבשיל!!! מה עיקר????. התשובה!! התשובה זה אש!! זה עיקר!!!! מי שאין לו את עיקר אז מה יעשה בתבשיל?????
חאלס אנשים חאלסססס עכשיו זה הזמןןןןןן אני לא אומר לכם ייאלה תיהיו כמו 100 שעריםםםםםם אבל לפחותתתתת עכשיו בימים אלהההה תפתחו דףףףף חדש שנה חדשה דף חדששששש תגידו לה' יתברך אבא אנחנו אוהבים אותך!! אנחנו בשנה הבאה נתקרב אלייך!! נתחזק!! נלך לדרשות!! לשיעורי תורה!!! והכי הכי הכי חשוב להיות אמיתים!! לא להגיד "אבא אני יהיה ילד טוב.." ובלב אנחנו חושבים על המעדון בשבת... אחד כזההההה ה' יתברך לא מסתכל עליו.. ה' יתברך אומר לו אתה באה לסתבלט עלי???? חושב לעבוד עלי??? חאלס חבר'ה חאלססס עכשיו זה הזמןןןןןןן עכשיוווווו הינה לפני כיפוררר ליתקרב לאבינו שבשמיםםם לשוב אליו בתשובהההה הרי מה זה תשובה????? מלשון תשוב... ה' יתברך אומר "שבו אלי.." תיראווווווווווווווו מההההה זה אני רק אומר תמילים אלה יש לי צמרמורתתתתת בגוף בא לי לרקוד ה' יתברךךךךךך מלך מלכי המלכיםםםםם אומר לנו "בנייייייי שבו אלייייייי אני אוהב אתיכםםםם" תיראו איזה אבא יש לנווווווווווו תיראו מה זהההההה תיראו כיפור כולם בביתי כנסתתת כולם שומריםםםםם אני אומר בלב שלי אךךךךךךךךך הלוואי יהיה ככה כל שבתתתתת בית כנסת מפוצץץץץ אין מקוםםם אנשים עומדים על החלונותתתת מה קרה????? יום אב????? רק בכיפור נזכרים בה' יתברך????
צריך כל יום!! כל השנה להיות ככה!! להיות אריותתתת בתורה!! ליתקרב לה' יתברך!!!!! תיראו כולם ברדיו בטלויזיה אפילו הםםםם אומרים "חתימה טובה.. חתימה טובה.." מי חותם????? מה חותם??? מה קרההה יגיע כיפור פתאום כולם צדיקיםםםם זהו נגמרו השאלותתתת כולם ילדים טובים למההההההה????? למה להיות צבועים???? כיאלו סבבה אשריכם כל הכבוד כיפור וזה.. אבל איפה אתם כל השנה איפה????? אם התורה אמת!! אם ה' יתברך אמת!! הולכים איתו כל הזמןןןןן לא רק בכיפוררר!! כל הזמן!!! ושוב פעם אני לא אומר לכם ייאלה מכיפור השנה תיהיו מלאכים ברור שלא.. אבל לפחות תתחזקו!! תקבלו על עצמיכם קבלות!!! אם למשהי פה יש שין מקושרים וכ'ו.. תחשבי אחותי איך תכנסי לכיפור איך תבואייייי תבקשי סליחה ה' יתברך ויש לך את השין הזה או את המקשורים שאת מחטיא בתמונות שיש לך שמה עשרות אם לא מאות של בחורים כל יום איךךךך תכנסי ליום הדין אם שיןןן או שוקס?? אם מקושרים???? תיהיו אמיתים!! חאלס לחיות בשקר אחים שלי!! תתעררו!! עכשיו זה הזמן!! ותפיצוווווו את זה לכולםםם ואני חוזר על זה שוב פעם ב100000000000000 מי שלא חוזר בתשובה!!! עוון 1 לא נמחל לו!!!!!!
ולא אני אומר את זה!! ה' יתברך אומר את זה בפרוש בתורה!!! "כיפור מכפר לשבים ואינו מכפר לשאינם שבים..אומר החטא וכיפור יכפר אין כיפור מכפר..." יצום כל השנה כולה!! אין תשובה!! אין מחילת עוונות!!! עוון 1 הכי כי קטן לא נמחל לו!! כיפור מכפר רקקקקק למי שחוזר בתשובה!!! ה' ישמח אתיכם גמר חתימה טובה לכולכם ובעזרת ה' נזכה לעשות תשובה אמתית בלי משחקים שכל שבת ושבת תיהיה כמו יום כיפור אמןןןןןןןןןןן!!
(C) כל הזכויות שמורות ליעקב כהן החייל של אלוקים הוא כתב אני עוזר לו להפיץ

ציטוט ההודעה