קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-12-2009, 01:28
  2. חשוב||פגם הברית ותיקונו !@!!!
    על ידי shaysabag בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 12:08
  3. פגם הברית-מידע כללי
    על ידי danel_24 בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 00:19
  4. תיקון פגם הברית!חשוב מאוד לקרוא!
    על ידי KillerSub בפורום יהדות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 22:17
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מוסר| פגם הברית + תיקונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מוסר| פגם הברית + תיקונים

אומר הזוהר הקדוש
    למה באים לאדם מחלות אסונות יסורים בעיות רק בגלל עוון אחד!! שהעברה הזאת בורא משחיתים במליונים מפעם אחד בעברה הזאת!! שבני אדם מתים בקיצור ימים ושנים וכל הצרות שלהם רק בגלל עברה הזאת עברה שפוגמת בכל האברים והגידים של אדם!! מהי אותה עברה???.אדם שמשיחת זרעו לבטלה!!אם היה לנו רשות לראות כמה מלכי חבלה כמה שטנים הולכים אחרי אדם כזה הינו רועדים מפחד!! בראשית--ברית אש לומר לאדם שכל מי שמתעסק עם הברית כאילו מתעסק עם האש!! בזכות הברית קדוש עולם קיים!! שנאמר "אם לא בריתי יומם ולילה חוקות שמים וארץ לא שמתי..." בקיצור כל הבנים שרוצים לדעת עוד פרטים על העון המר הזה שיכנסו לאתר הזה!!! יש שמה תיקונים מה לעשות וגם כמה עברה הזאת חמורה...!!!

לינק לאלה שמשחיטים זרעם לבטלה

תראו מה קורה לאלה שמשחיטים תזרעים שלהם לבטלה

-עונשו של פוגם הברית לקוח מספר הזוהר הקדוש-

כל חייו כעס ומכואבים
    מביא את האדם לעצבות
    גורם לקשיי פרנסה
    מרחיק את זווגו של האדם
    אינו זוכה לשלום בית אמיתי
    באים עליו יסורים וחולאים רעים
    כאילו שופך דמים וחייב מיתה
    מכעיס את השם יותר מכל העברות שבתורה
    מטמאים אותו בכל מיני טומאות
    אין לו חלק באלקי ישראל
    אין לו חלק לעולם הבא
    יורש גהנום
    כאילו מקריב את הילדים שלו לעבדו זרה
    {וזה רק הקצה של החומרא של הדברים..}

וגם בנות!! שבגללם בנים חטאו בחטא הזה... הלכו לא צנועה או שכבו עם בנים או גרמו לבנים להוציא זרע לבטלה גם הם צריכות תיקון ותשובה... כי עוון שלהם יותר חמור משל הבנים למה?? כי הם יכשלו את הבנים בעוון הזה גרמו לבנים לעשות את זה... והתיקון שלהם שהיא תתחזק בצנעות תשמור על עצמה ששום גבר לא ינגע בה רק בעלה!! והוא רחום יכפר עוון....גם אישה שגרמה לגבר להוציא זרע לבטלה {וכל אישה שלא הולכת צנועה או היתה עם בן וכ'ו 100% גרמה לו להוציא} בקיצור גם מה שכתבתי למעלה "שאין חלק לעולם הבא.. יורש גיהנום..." גם היא תזכה לכל העונשים אלה אם היא לא תעשה תשובה ותיקון...

"אוי ואבוי למשחית זרעו לבטלה בין במזיד בין שבא מחמת הרהוריו הרעים כי הינה ה' אלוהים ברא למזיקים רק רוחות ואדם שעושה תחטא הזה בורא להם בזה גוף ונבריאים מזיקים ושטנים והם תובעים דין לעשות בו נקמה בעולם הזה ובעולם הבא והם סובבים אותו וכל המכשולים וצרות באות לאדם על ידם מלבד עונשים שיקבל שיצא מעולם אוי לו ואוי לנפשו ואוי לרעו מזלו נוח לו שלא היה נברא נוח לו שהתפכה שליטו על פניו ולא היה יוצא לאוויר עולם נוח לו שיכרתו ידיו ולא היה עושה את המעשה הרע הזה..."{מזוהר הקדוש..}
    בקיצור יש כמה תיקונים לעוון הזה
    1לקורא קראת שמע שעל המיטה!!
    2ללכת למקוה קר! עדיף קר אבל אם קשה לכם אז מקוה חם בקיצור לטבול 7 פעמים לצאת ולקורא את תיקון הכללי תעשו את זה תרגישו כמו חדישים
    3 תקיון בן החזקים זה לישאר ער כל הלילה של שבת ולקורא את כל ספר תהילים אם קשה לכם לישאר ערים כל הלילה של שבת אז לפחות לקורא את כל ספר תהילים בשבת עצמו
    4 התיקון הכי הכי הכי גדול לפוגם הברית זה לזכות אחרים שלא יפגמו!!תדברו עם חברים שלכם שלחו להם תשין שלי או תאתר ששמתי על פגם הברית שיכנסו יקראו מה זה זה התיקון הכככככי גדול שיש
    5 כל דבר שאתם עושים מצוה ומזעים למשל קניות לשבת את הולכים לקנות ומזעים זה תיקון גדול לפגםן הברית...
    6 וכמובן התיקון הכי הכי חושב זה לשמור על ברית הקדוש!!!לא לפוגם!!נפלתם? לא נורא לכולם זה קורה תמשיכו לשמור אל תיאישו!!אל תשברו!!
    7 ואני ממליץ ללכם ללכת לקנות תספר "טהרת הקדוש" של רבי אהרון רטאה זצוק"ל ספר חזק! מדבר על שמרית הברית על שמרית עינים מחשבה ממש מחזק!!

(C) כל הזכויות שמורות ליעקב כהן החייל של אלוקים הוא כתב אני עוזר לו להפיץ
    נערך לאחרונה על ידי daviddasa; 21-09-2008 בשעה 22:15.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל הכבוד לך אתה בנאדם נפלא אני אוהב אותך.
    לפעמים דעתי אינה ברורה לגבי הדברים האלה מרוב הפעמים שאני נופל בזה, אבל עכשיו כשאני קצת מיושב בדעת שלי אני מודה לך שעזרת לי.

לפי דעתי
    שחלק דבריך שרשמתה פה ממש מיותרים
    בגלל שאנשים פה לא אכפת להם מגיהנום .. ועוד כמה דברים
    אתה צריך להביא מרמב"ם את פרטי הדברים של הדבר
    ששם הוא אומר על הנזק הגדול שבא על האדם
    וזה יותר טוב לאנשים כאלה שלא רק מבחינת דת זה חמור
    אלא גם מבחינת בריאותית זה גרוע מאד וכל הרופאים האומרים שזה בריא הם לא רופאים הם רוצחים כי הרמב"ם היה רופא גדול מי כל הרופאים ועליו אפשר לסמוך ולא על רופאים טפשים שחושבים שהם רופאים
    תודה

ואח יקר יפה על השקעה רק רציתי להביא את דעתי בנושא ואל תתיאש תקח את זה למסקנה ולא ליאוש

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מתחזק בעניין הברית

שלום וברכה,אני בן 31,הייתי מאונן הרבה ה" ירחם עד שהגעתי
    למצב שאמרתי דייי !!!,מספיק עם הדבר המגעיל הזה,א: זה לא נותן
    כלום,ב: אם אני ימשיך עם המצב הזה אני ישאר לבד בלי אשה,
    ג:בגיל שלי כמעט אף גבר לא מאונן עם עצמו כי כבר יש לו אשה,
    ד: אני חושב שברגע שמחליטים להפסיק ולקבל על עצמנו תשובה
    החיים משתפרים לטובה בכל תחום,אני אתן דוגמה למה הדבר דומה:
    למה למשל יש אנשים בני 30 שמצליחים והולך להם טוב,הם מבוססים עם הרבה כסף ולא טורחים הרבה בעמל הפרנסה,זה משום שהם לא מוציאים זרע לבטלה אז הכל מסתדר להם מצויין,לעומת זאת ה" ירחם אם תראה אדם בן 30 שנראה כמו איזה משוגע רווק שאף בחורה לא רוצה אותו ויש לו הרבה חובות בבנק עם הרבה צרות ה" ירחם,וגם בעיות רפואיות ה" ישמור ויציל
    זה רק בגלל שאותו אדם מוציא זרע לבטלה,שהרי ראשי תיבות מזל
    זה מוציא זרע לבטלה,אז ככה: אם אתם באמת רוצים להראות טוב ולחיות חיים טובים שמחים וארוכים בלי צרות ובלי יסורים גם בעולם הזה וגם בעולם הבא אני מאוד מעודד אתכם לשמור ולהפסיק לאונן,ואתם תראו שינוי לטובה כבר על ההתחלה
    ואם קורה שנפלתם אחרי תקופה מסויימת לא נורא,לא להתייאש אף פעם,כי אסור להתייאש,אלא צריך לקום מחדש ולשמוח ולהתחיל שוב כל יום מקווה עם תיקון הכללי,וכך בעזרת ה" נזכה כולנו לשמור על הברית קודש לעשות נחת רוח לה" יתברך וגם שיהיה לנו טוב בחיים
    בתודה,אוהב אותכם מאוד אחיי בני ישראל
    ירון נוימן

משתמש משקיע האוואטר של .KariN.
    שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ
    הקב"ה אני אוהההבת אותך :-[

כל הכבוד, זה חשוב מאוד .
    אסור להשחיט זרע לבטלה, כאשר אדם משחיט זרע לבטלה ופוגם בברית הוא בורא מליון משחיטים, המשחיטים האלו הם התינוקות שרצח כאשר פגם בברית. את התינוקות האלה יפגוש למעלה בעולם האמת ..
    (:

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

ציטוט נכתב במקור על ידי קארינה ( = צפיה בהודעה
    כל הכבוד, זה חשוב מאוד .
    אסור להשחיט זרע לבטלה, כאשר אדם משחיט זרע לבטלה ופוגם בברית הוא בורא מליון משחיטים, המשחיטים האלו הם התינוקות שרצח כאשר פגם בברית. את התינוקות האלה יפגוש למעלה בעולם האמת ..
    **משחיתים :/

כל הכבוד אחי! אשריך!
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

ציטוט נכתב במקור על ידי yaronn33 צפיה בהודעה
    שלום וברכה,אני בן 31,הייתי מאונן הרבה ה" ירחם עד שהגעתי
    למצב שאמרתי דייי !!!,מספיק עם הדבר המגעיל הזה,א: זה לא נותן
    כלום,ב: אם אני ימשיך עם המצב הזה אני ישאר לבד בלי אשה,
    ג:בגיל שלי כמעט אף גבר לא מאונן עם עצמו כי כבר יש לו אשה,
    ד: אני חושב שברגע שמחליטים להפסיק ולקבל על עצמנו תשובה
    החיים משתפרים לטובה בכל תחום,אני אתן דוגמה למה הדבר דומה:
    למה למשל יש אנשים בני 30 שמצליחים והולך להם טוב,הם מבוססים עם הרבה כסף ולא טורחים הרבה בעמל הפרנסה,זה משום שהם לא מוציאים זרע לבטלה אז הכל מסתדר להם מצויין,לעומת זאת ה" ירחם אם תראה אדם בן 30 שנראה כמו איזה משוגע רווק שאף בחורה לא רוצה אותו ויש לו הרבה חובות בבנק עם הרבה צרות ה" ירחם,וגם בעיות רפואיות ה" ישמור ויציל
    זה רק בגלל שאותו אדם מוציא זרע לבטלה,שהרי ראשי תיבות מזל
    זה מוציא זרע לבטלה,אז ככה: אם אתם באמת רוצים להראות טוב ולחיות חיים טובים שמחים וארוכים בלי צרות ובלי יסורים גם בעולם הזה וגם בעולם הבא אני מאוד מעודד אתכם לשמור ולהפסיק לאונן,ואתם תראו שינוי לטובה כבר על ההתחלה
    ואם קורה שנפלתם אחרי תקופה מסויימת לא נורא,לא להתייאש אף פעם,כי אסור להתייאש,אלא צריך לקום מחדש ולשמוח ולהתחיל שוב כל יום מקווה עם תיקון הכללי,וכך בעזרת ה" נזכה כולנו לשמור על הברית קודש לעשות נחת רוח לה" יתברך וגם שיהיה לנו טוב בחיים
    בתודה,אוהב אותכם מאוד אחיי בני ישראל
    ירון נוימן

מה זה ההקפצה הזאת
    זה אשכול מלפני שנה
    פעם הבאה אזהרה
    קרא חוקים

*נעול*

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,769 | הודעות: 8,173,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect