קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה-בעיה]לא יודע איך לקרוא לזה..
    על ידי michael00 בפורום Maple Story
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-10-2008, 12:31
  2. לא יודע איך לקרוא לזה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 12:00
  3. [חתימה/עבודה אישית] לא יודע איך לקרוא לזה, אבל פצצה ^^
    על ידי NivStyle בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 00:04
  4. לא יודע איך לקרוא לזה
    על ידי tal1111 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-01-2007, 18:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[בעיה]לא יודע איך לקרוא לזה

ברירת מחדל [בעיה]לא יודע איך לקרוא לזה

טוב אני בן 14 כיתה ט ופשוט אף פעם לא הייתה לי חברה וגם בואו נגיד שאני לא כוסון זה מה שבטוח וגם לא בכושר ממש טוב(עודף משקל)פשוט זה ממש מעצבן אותי כל הזמן אני רואה בשכבה ילדים מתנשקים ובכללי בבית ספר ואני כל כך מקנא בהם שיום רק ליום אחד תהיה לי חברה והייתה פעם שהרזתי אבל בחופש הגדול זה חזר והעלתי עוד יותר ופשוט אין לי זמן לריצות וגם לא יודע למה אבל ישר שופטים אותי בגלל עדה לא אכנס לזה עכשיו וחברים גם יש לי אחד ממש טוב אבל אני לא רואה כבר לא רואה כי הוא עבר לגור בארה"ב וכמה שהם סתם איתי כי הם גם לא ממש במצב טוב אפשר להגיד ככה אני איתם כי יש לנו דברים במשותף וכי אין לי ממש עם מי להסתובב פשוט המצב שלי על הפנים לא יודע רוב השכבה שונאת אותי למרות שלא עשיתי להם כלום אף פעם לא היה לי משו שמתקרב לחברה אפילו ידידה אין לי ולא שיש לי בעיה של ביישנות פשוט אם אני בא למישהי אני עושה צחוק גמור מעצמי וזה סתם יגמר בדחייה הייתה אחת ביסודי שאהבתי כל הזמן חלמתי עליה ביסודי בשיעורים(כן כן נשמע ילדותי הייתי כיתה ד חח באותה שנה כמעט נשארתי כיתה בגלל זה XD) עכשיו היא כל כך יפה (שלא תבינו לא נכון לא ממש אכפת לי איך היא נראית אבל בלי הגזמה)ואם אני בא אליה זה כמובן סתם דחייה כי אין שם בשכבה שום בת שאפילו יורקת לכיוון שלי(כמעט) כן אני יודע שחברה לא הכי חשוב אבל אני רוצה להרגיש איך זה שיש מישו שבאמת אוהב אותך ושאתה יכול להחזיר למישהי אהבה(אפילו ההורים שלי יוצאים נגדי)
    עצות משו או שאני אשאר המעפן של השכבה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ברק.
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    No Music No LiFe :P

תמצא זמן לריצות
    תרשם לחדר כושר

תפתח טיפה את הגוף , ואל תתבייש
    Dj BaRaK Cohen

סליחה על הדאבל פשוט אי אפשר לערוך באנונימי בבקשה אל תינעלו זה חשוב לי

טוב אני בן 14 כיתה ט ופשוט אף פעם לא הייתה לי חברה וגם בואו נגיד שאני לא כוסון זה מה שבטוח וגם לא בכושר ממש טוב(עודף משקל) והיה פעם אחת שהרזתי אבל בחופש הגדול זה חזר והעלתי עוד יותר ופשוט אין לי זמן לריצות פשוט זה ממש מעצבן אותי כל הזמן אני רואה בשכבה ילדים מתנשקים ובכללי בבית ספר ואני כל כך מקנא בהם שיום אחד רק ליום אחד תהיה לי חברה וגם לא יודע למה אבל ישר שופטים אותי בגלל עדה לא אכנס לזה עכשיו חברים לא ממש יש לי היה לי אחד ממש טוב אבל אני לא רואה כבר לא רואה כי הוא עבר לגור בארה"ב וכמה שהם סתם איתי כי הם גם לא ממש במצב טוב אפשר להגיד ואני איתם כי יש לנו דברים במשותף וכי אין לי ממש עם מי להסתובב פשוט המצב שלי על הפנים לא יודע רוב השכבה שונאת אותי למרות שלא עשיתי להם כלום אף פעם לא היה לי משו שמתקרב לחברה אפילו ידידה אין לי ולא שיש לי בעיה של ביישנות פשוט אם אני בא למישהי אני עושה צחוק גמור מעצמי וזה סתם יגמר בדחייה הייתה אחת ביסודי שאהבתי כל הזמן חלמתי עליה ביסודי בשיעורים(כן כן נשמע ילדותי הייתי כיתה ד חח באותה שנה כמעט נשארתי כיתה בגלל זה XD) עכשיו היא כל כך יפה (שלא תבינו לא נכון לא ממש אכפת לי איך היא נראית אבל בלי הגזמה)ואם אני בא אליה זה כמובן סתם דחייה כי אין שם בשכבה שום בת שתגע בי עם אם מקל 12 ס"מ כן אני יודע שחברה לא הכי חשוב אבל אני רוצה להרגיש איך זה שיש מישו שבאמת אוהב אותך ושאתה יכול להחזיר למישהי אהבה(אפילו ההורים שלי יוצאים נגדי)
    עצות משו או שאני אשאר המעפן של השכבה?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    420

פייי ההערכה עצמית שלך ברצפהההה!! אין דברים כאלה
    שמע אחי אני בן 19 ואני נראה טוב ובחיים לא הייתה לי חברה.. נו אז?.. כל אחד והזמן שלו
    כולם רוצים אבל לא תמיד זה מגיע לכולם בגלל או שאתה לא יודע איך להשיג או שאתה מתבייש מדיי או מליון סיבות
    דבר ראשון שת'צריך לעשות זה למצוא זמן להתאמן כי אין דבר כזה שאין זמן תמיד יש זמן גם אם זה חצי שעה ריצה
    תאכל כמו שצריך תרזה תתחיל להשקיע בעצמך קצת במראה והכל תנסה להוציא מעצמך את המיטב
    וכמובן הכי הכי חשוב להעלות את הערכה העצמית שלך אחי
    כשבנאדם בעל הערכה עצמית כזאת נמוכה הוא מקרין את זה החוצה וככה גם אנשים אחרים חושבים עליו
    ובדיוק ההיפך אם תקרין הערכה עצמית גבוהה ותאהב את מי שאתה ככה גם אחרים יאהבו אותך איך שאתה

בקשר לבחורות זה לא כזה דחוף.. אתה עוד ילד יש לך המון זמן
    קודם כל תשקיע בעצמך ואז תראה איך הכל יסתדר לאט לאט
    ////:Boxing:
    FUCKyou
    ////:Boxing:

הבעיה אצלי זה לא בעיקר האימון זה איך שאני אוכל כי כדי לרזות בד"כ צריך ירקות בתפריט (לפי מה שאני יודע)ואני שונא את כל הירקות חוץ ממלפפון חדר כושר זה יקר מדי בשבילי ולרוץ לא יודע למה אבל כואב לי במפרק של כף הרגל ובעצם שמחברת בין הברך לכף הרגל כאילו תפוס לי שם השריר אבל הוא לא פעם הייתי יכול לרוץ הרבה אבל גם היתחלתי לעשן כבר לא כי להפסיק אין לי בעיה וזה השפיע ישר ופשוט לא הייתי יכול לרוץ רבע ממה שאני רצתי פעם וכן הערכה עצמית ממש נמוכה בוא נגיד יש לי את הסיבות שלי היית במקומי היית מבין גם למה מה שאני לא מבין זה איך אנשים ממש יותר גרועים ממני גם ביחס לבנות וגם במראה משיגים חברה ולא סתם חברה בד"כ כוסית ואני לא זה פשוט מעצבן אותי

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

דבר ראשון אתה רק בן 14, אתה לא רווק בן 38, יש לך עוד מלללללללללאאאאא זמן.
    דבר שני, אם לא טוב לך עם עצמך- תעשה עם זה משהו. זה לא עוזר שאתה מתלונן. אתה חושב שאתה צריך להוריד קצת? תעשה הליכות, תאכל שלוש ארוחות מסודרות, בלי נישנושים, בלי מתוקים..
    תשקיע קצת יותר בלבוש, בתספורת, באיך שאתה נראה..אתה תראה איך הביטחון העצמי שלך עולה לשמיים, ובעקבות זה גם חיי החברה שלך.

וד"א, אמרת שבנים יותר "גרועים" ממך משיגים בנות..זה רק מראה לך איך שהכל טמון בגישה. יש לי חברה שיא הכוסית..חבר שלה...פשוט אחד האנשים הכי מכוערים שראיתי. באמת, אין דברים כאלה. והיא רוצה אותו! היא מכורה אליו! היא נמשכת אליו בטירוף..ולא רק היא, אם היה לך מושג כמה בנות רודפות אחריו..היית מתעלף.
    אז כן, הוא אחד המכוערים שאי פעם יצא לי לפגוש..אבל תראה מה הוא משיג באמצעות הביטחון העצמי שלו.
    אז לך אין ביטחון עצמי..אוקיי. אז תעשה הכל בשביל להשיג אותו.
    נערך לאחרונה על ידי daniiielle; 23-09-2008 בשעה 00:46.
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

אני לא מכירה את הבנות בבצפר שלך, אבל לרוב לבנות פחות אכפת ממראה חיצוני מאשר בנים.

תקשיב, אני בגיל שלך ולא היה לי חבר. זה באמת לא סוף העולם.
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

לא מסכים עם העניין שיש לך זמן כי מה שתעשה (או לא תעשה) עכשיו ישפיע עליך גם בתיכון גם בהמשך החיים.
    ב4 מילים אני אסכם את העניין: קח את עצמך בידיים!
    למה אתה מצפה? דברים לא באים מעצמם, זאת גישה שכדאי שתאמץ אותה וככל שתשלים איתה ככה יהיה לך יותר קל בחיים.
    מה לעשות עכשיו? כן להתחיל להתאמן כדי להרזות כי מה לעשות העולם לא הוגן ובנות מעדיפות בנים שאין להם משקל עודף. כמובן שאפשר לחיות עם זה אבל אם אפשר להוריד אז למה לא?
    בקיצור תתחיל להתאמן ואם יש לך בעיות של כאבים תלך לרופא ותטפל בעצמך (אחר כך יהיו לך בעיות בצבא וכאלה...).
    עכשיו בקשר לבעיית הבנות קודם כל אתה צריך להתחיל ללמוד לדבר עם בנות וזה שיש לך ביטחון עצמי זה אחלה וזה יעזור לך ללמוד מהר. סה"כ מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לאיזה מישי בכיתה מישי שאתה יודע שהיא חמודה ואחלה כזאת וסתם לדבר איתה באיזה הפסקה או באיזה טיול שיש לכם או משהו כזה. תבין, זה בשביל אימון, פשוט זרום עם השיחה תראה מה הולך ואיפה אתה נתקע. אל תצפה ליותר מדי... יכול להיות שגם אחרי 5 שניות אתה תתקע אבל חשוב לעבוד על זה. אגב, אם היא מכוערת זה עוד יותר טוב... גם אם תעשה שטויות זה לא יהיה איכפת לך.
    אני בכיתה ח' מישי הייתה אומרת לי אבי מה המצב הייתי נהיה אדום ועונה לה כמו ילד מטומטם... היום המצב קצת שונה פשוט התחלתי לדבר עם סתם בנות בכיתה ולאט לאט זה מתפתח וזורם וזהו.

קיצר יאללה חפרתי אז כמו שאמרתי, קח את עצמך בידיים ועוד שנתיים ככה בתיכון אתה תודה לעצמך מאוד על זה.

ישי התותח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,631 | הודעות: 8,173,218 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect