טוב אני בן 14 כיתה ט ופשוט אף פעם לא הייתה לי חברה וגם בואו נגיד שאני לא כוסון זה מה שבטוח וגם לא בכושר ממש טוב(עודף משקל)פשוט זה ממש מעצבן אותי כל הזמן אני רואה בשכבה ילדים מתנשקים ובכללי בבית ספר ואני כל כך מקנא בהם שיום רק ליום אחד תהיה לי חברה והייתה פעם שהרזתי אבל בחופש הגדול זה חזר והעלתי עוד יותר ופשוט אין לי זמן לריצות וגם לא יודע למה אבל ישר שופטים אותי בגלל עדה לא אכנס לזה עכשיו וחברים גם יש לי אחד ממש טוב אבל אני לא רואה כבר לא רואה כי הוא עבר לגור בארה"ב וכמה שהם סתם איתי כי הם גם לא ממש במצב טוב אפשר להגיד ככה אני איתם כי יש לנו דברים במשותף וכי אין לי ממש עם מי להסתובב פשוט המצב שלי על הפנים לא יודע רוב השכבה שונאת אותי למרות שלא עשיתי להם כלום אף פעם לא היה לי משו שמתקרב לחברה אפילו ידידה אין לי ולא שיש לי בעיה של ביישנות פשוט אם אני בא למישהי אני עושה צחוק גמור מעצמי וזה סתם יגמר בדחייה הייתה אחת ביסודי שאהבתי כל הזמן חלמתי עליה ביסודי בשיעורים(כן כן נשמע ילדותי הייתי כיתה ד חח באותה שנה כמעט נשארתי כיתה בגלל זה XD) עכשיו היא כל כך יפה (שלא תבינו לא נכון לא ממש אכפת לי איך היא נראית אבל בלי הגזמה)ואם אני בא אליה זה כמובן סתם דחייה כי אין שם בשכבה שום בת שאפילו יורקת לכיוון שלי(כמעט) כן אני יודע שחברה לא הכי חשוב אבל אני רוצה להרגיש איך זה שיש מישו שבאמת אוהב אותך ושאתה יכול להחזיר למישהי אהבה(אפילו ההורים שלי יוצאים נגדי)
עצות משו או שאני אשאר המעפן של השכבה?

ציטוט ההודעה