שלום, בעלי משרת בתור משק דת. שמעתי שבתור משק דת במילואים, כמעט כל שנה עושים מילואים בליל הסדר ובראש השנה... רציתי לדעת אם זה נכון......תודה רבה!מיטל
שלום, בעלי משרת בתור משק דת. שמעתי שבתור משק דת במילואים, כמעט כל שנה עושים מילואים בליל הסדר ובראש השנה... רציתי לדעת אם זה נכון......תודה רבה!מיטל
|
|
הכל יכול להיות תלוי איפה הוא נמצא וכמה צריכים אותו, בדכ כן כי הוא חייב לסמן סירים, לבדוק את הכשרות של האוכל וכו'.
מנהל צבא וגיוס אני לא יודע בן כמה אתה או אם אתה חייל עכשיו אבל תבסס את התשובה שלך להבא ,
תראה איפה הוא נמצא זה ממש לא נכון , כמו שאני מאמין שאתה יודע במיל' לא תמיד אתה יודע איפה תשובץ
ולפעמים אף משתנה מיקומך .
בעלך משרת כמשק דת ימי המיל' שלו קבועים מראש אם אני לא טועה זה 42 אבל כדאי לבדוק.
אם הוא עושה את הימ"מ שלו [ימי מילואים] לפני החגים והזמנים אז כמובן שהלא יזומן שוב .
אני מכיר כמה משקי דת שעושים מילואים חלקם "נקרעים" כמה ימים לפני פסח בבסיס בכדי להכשיר בסיסים שלמים [כמפקדים]
ויש כאלה שפשוט עושים את החג בכדי לשמור על הכשרות של אותו החג בבסיס ..
אני מאמין שאם אתה נשואים "טריים" תעשו את הצעד להתקשר למדור מילואים בזרוע שהוא משובץ בו ותבקשו ימ"מ לפני חג .
או שהוא "ידחף" לימ"מ באמצע השנה ולאו דווקא בימי חג או ערבי חג .
בהצלחה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני אמרתי מה שאני יודע, לא נגדת את השתשובה שלי, תקרא בשנית את התשובה רשמתי שתלוי איפה הוא, דרך אגב, אח של חבר שלי משק דת ואת הסוכות שעבר הוא סגר בבסיס והאו אמר לי שזה הכל תלוי כמה שצריכים אותך, אתה הריי לא נגדת את התשובה שלי, דרך אגב אני עדיין לא התגייסתי.