אטאלנטה - קליארי
:
המשחק שפותח את המחזור הרביעי בליגה האיטלקית . אטאלנטה היא הקבוצה המועדפת בין ה2 על הנייר . ראשית אטאלנטה פתחה את העונה בצורה מצוינת . היא הובילה את הטבלה עד המחזור הקודם אבל אז הפסידה לקאטניה הפסד מינימלי של 1-0 וכך בעצם נקטע לה רצף נצחונות של 4 משחקים . מנגד לה עומדת קליארי שגם היא הפסידה במחזור הקודם 1-0 , אבל ליובנטוס . קליארי נמצאת בכושר נוראי , יש לה מאזן של ארבעה הפסדים רצופים .
הימור שלי : אטאלנטה .
אינטר - לצ'ה .
אלופת איטליה מגיעה למשחק מול לצ'ה שממוקמת במקום ה13 לאחר ניצחון אחד ותיקו משלושה משחקים . אינטר מנגד ללצ'ה מגיעה למשחק עם 7 נקודות כאשר במשחק האחרון היא ניצחה את טורינו 3-1 במשחק מצוין וגול ענק של מייקון . אינטר בעלת רצף מצוין של 3 נצחונות ומגיע בכושר טוב והרבה מוטיבציה . אני יכול להגיד בלי להסס שאינטר היא הקבוצה הפייבוריטית לניצחון במשחק ואני מאמין שכך גם יהיה .
מנסיני - לא מפסיק להפציץ
מילאן - רג'ינה
:
מילאן , שפתחה את העונה בצורה מחרידה ונוראה , ממשיכה את מסע ההתאוששות שלה מול רג'ינה . במחזור הקודם היא השיגה נצחון ראשון על לאציו בתוצאה של 4-1 , וקודם לכן , מילאן ניצחה 3-1 את ציריך בגביע אופ"א . לאכזבת הצופים , מילאן שיחקה בלי רונאלדיניו בשבוע שעבר אך עדיין הצליחה לנצח . נשיא מילאן מצהיר כוונות לקראת המשך העונה ואומר שמילאן תזכה באליפות איטליה וגם בגביע אופ"א העונה. לעומת מילאן , רג'ינה באה למשחק לאחר הפסד כבד של 3-0 לסגנית אלופת איטליה , רומא . אני מאמין שמילאן תנצח את המשחק הזה . יש לה רק 3 נקודות כרגע והיא חייבת להשתפר אם היא רוצה לממש את ההבטחות של נשיא המועדון .
אני מהמר על מילאן .
פאטו - הדבר הבא ?
הקבוצות מהסן סירו חוזרת לעצמן ... איזו תמונה יפה
רומא - גנואה
:
רומא מגיעה למשחק לאחר פריקת עצבים וניצחון 3-0 על רג'ינה כאשר קודם לכן היא נוצחה 2-1 על ידי קלוז' החלשה . רומא תצטרך לשחק הפעם בלי הקפטן פראנצ'סקו טוטי שיעדר בגלל פציעה . רומא רוצה לשמור על המאזן שלה כאשר היא ניצחה לראשונה בתקופה האחרונה את רג'ינה . המועדון מרומא הוא המועדף על הנייר ואני מאמין שרומא תנצח , אבל לאור הכושר שלה לפני המשחק מול רג'ינה , לא ניתן לדעת מה תהיה התוצאה הסופית . נשאר רק לשאוף שרומא תנצח .
טוטי - משחק הבא ביציע .
יובנטוס - קטאניה
:
יובנטוס תצטרך לשחק הפעם ללא השוער האגדי שלה , בופון , שיעדר למשך כעשרה ימים . אני לא חושב שזה ממש משמעותי מול יריבתה קטאניה , שלא ידוע ממש בהתקפה מרשימה . יובנטוס רוצה להמשיך את הכושר הטוב שלה מהמשחקים הקודמים בהם ניצחה פעמיים 1-0 ( קליארי וזניט סנקט פטרסבורג בליגת האלופות ) . יובנטוס מובילה כרגע את טבלת הליגה האיטלקית ( ביחד עם אינטר ) ואני לא מאמין שקטאניה תמנע ממנה זאת .
אני מהמר על הגברת הזקנה ( יובנטוס - למי שלא בעניינים ) .
דל פיירו - עוף גוזל...XD...
לאציו - פיורנטינה
.
לאציו תשחק מול פיורנטינה בעוד מפגש של קבוצות די טובות. לאציו הובסה במחזור הקודם על ידי מילאן בתוצאה 4-1 וקטעה את רצף הנצחונות הזעיר שהיה לה בליגה . מולה עומדת פיורנטינה שניצחה 1-0 את בולוניה החלשה וקודם לכן סיימה בתיקו 2 עם ליון . פיורנטינה עדיפה על לאציו לפי השחקנים שיש ברשותה על הנייר אבל זה לא אומר כלום . לאציו ובילה את הטבלה עד המחזור הקודם בו היא הפסידה למילאן .
אני לא חושב שיש פייבוריטית כי בסך הכל הקבוצות די שות . לדעתי המשחק יגמר בתיקו .
מוטו - השחקן בפיורנטינה.
-------------------------------
משחקים נוספים במחזור :
סיינה - סמפדוריה
נאפולי - פאלרמו
קייבו - טורינו
אתם מוזמנים להמר ולהגיב![]()

אטאלנטה - קליארי
:
אינטר - לצ'ה .

: 

: