עטיפה:
סיקור:
לאלו מכם שיש להם זיכרון טוב, אולי זוכרים שלפני 10 שנים בערך יצא משחק בשם 'טורוק'.
המשחק היה באמת כיף, ובתור ציידי דינוזאורים המשחק פתח עולמות חדשים לשחקן.
כעת, טורוק יצא במהדורה משופרת ומשוכללת, אך בעצם כל מה שהיא עושה זה רק לחלל את זכרו של המשחק היפה שהכרנו...
עולם נטול רגשות
אז מבחינת ההצגה המשחק באמת מרשים.
עם גרפיקה מהממת, וסרטונים מושקעים מאוד אפשר לראות שהשינויים בין הכותר הישן לחדש הם עצומים.
אבל המון דברים אחרים הרסו את המשחק והפכו אותו לחוויה מכוערת מאוד.
העלילה זולה ולא מושקעת בכלל, ולמען האמת, אני כמעט בטוח שהיא מועתקת מאיפשהו...
אתם תשחקו את ג'וסף טורוק, חייל שזה עתה הצטרף לכוחות מיוחדים שמטרתם היא לתפוס כנופייה בשם 'הזאבים', כאשר טורוק בעצמו היה בעבר חבר בה.
אז בטח כבר תבינו שטורוק לא הולך לקבל יחס של מלך, ושאר החיילים רק ישנאו אותו יותר עם כל רגע שעובר.
כצפוי, החללית שלכם תתרסק 'במקרה' על אי נטוש שלהפתעתנו מלא בדינוזאורים וחיילי אויב.
פשוט תנו לדינוזאורים לאכול אתכם...
המשחק אומנם כולל מגוון נשקים, אבל אף אחד מהם לא מביא באמת משהו חדש, הכל אותו הדבר, רובה צייד, רובה לייזר, אקדחים וכו'.
למעשה הנשק הכי מלהיב במשחק הוא בעצם החץ וקשת, אבל במהלך המשחק תבינו שהוא לא כזה מלהיב.
מבחינה טכנית, הדמויות במשחק נראות כמו רובוטים, אותה הבעת פנים, מהלכים קבועים, וAI מחריד...
האינטיליגנציה המלאכותית במשחק היא פשוט גרועה, האויבים שלכם בקושי יטרחו לפעול בצורה טקטית, והרבה פעמים הם פשוט יסתערו עליכם בלי לחשוב אפילו שלהם יש רק אקדח ולכם יש 2 רובי צייד.
אם כבר הזכרנו 2 רובים, אחת האפשרויות הנחמדות במשחק היא שהרבה נשקים תוכלו לשאת פעמיים, כלומר אחד בכל יד.
רק דבר אחד באמת הפריע לי... איך לעזאזל אפשר לטעון 2 רובי צייד עם יד אחת?!
בנוסף, המשחק מלא בבאגים וגליטצ'ים שימנעו מכם לעיתים להתקדם במשחק.
דוגמה אישית: אני הולך לי להנאתי באי הטרופי היפייפה, עם חברי החייל כשלפתע אני מסתובב ורואה... לא אחד אלא 2 חיילים!!!
בדיוק! אותו חייל באורח פלא השתכפל פעמיים!!!
בשורה התחתונה...
הסאונד דווקא טוב, המשחק מלווה בהרבה מוסיקה מסעירה שתלווה אתכם בקרבות, אבל זה פשוט לא מספיק.
הקרבות פשוט לא כיפיים, ועם כמות הבאגים הענקית, הAI הנוראי, והדינוזאורים שאיכשהו צצים מעל פינה, המשחק פשוט לא מהנה כל כך.
מצב המולטיפלייר לא רע, ומצב ה2 שחקנים גם די טוב, אבל זה לא משפר הרבה את מצב הרוח.
לסיום, אני אישית מעדיף לצפות במרתון של 'פארק היורה' ולשכוח מהמשחק.
לסיכום:
יתרונות
האי הטרופי נראה יפה מאוד, הגרפיקה מאוד מרשימה, הסאונד טוב, הסרטונים מושקעים ויפים.
חסרונות
אין. O_O
:הורדה:
http://letitbit.net/download/2c69c21...lptura.7z.html
ציון סופי: 1000.