האם אדם יחזור?
בסוף העונה השנייה הירו "כלא" את אדם בקבר ככה שאדם יכול לחיות בלי בלגנים..
בחלום של אנג'ליקה (אני חושב..) - אמא של נייתן ופיטר ראינו חבורת "נבלים" וביניהם אדם ...
אז מה זה אומר?
האם אדם יחזור?
בסוף העונה השנייה הירו "כלא" את אדם בקבר ככה שאדם יכול לחיות בלי בלגנים..
בחלום של אנג'ליקה (אני חושב..) - אמא של נייתן ופיטר ראינו חבורת "נבלים" וביניהם אדם ...
אז מה זה אומר?
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
|
|
כנראה שהוא באמת יחזור איכשהו אבל יהיה מענין לראות איך
אולי הנבלים יודעים על קיומו וימצאו אותו...נחייה ונראה
תחלס יש משהו מפגר בעונה החדשה חח כאילו ראיתי תפרק 00 ואומרים שם שכשתפסו את סיילר בעונה הראשונה שמו אותה בקומה 2 אז כאילו בקומה 5 צריכים להיות הרבה יותר גרועים מסיילר
אבל איך בדיוק מישהו שיורה כדורי אש או ששולט בזה האלקטרומגנטי יותר גרוע מסיילר
כאילו סיילר יכול לפוצץ את כל העיר תחלס עם הכוח של טד שיכול להתפוצץ ועוד מלא דברים כאלה
למרות שלפי מה שסיילר אמר אז הוא איבד את כל הכוחות שלו למרות שזה מפגר כי עדין ישלו תטלכינזיס וזה כאילו לא כוח שלו אלא של מישהו אחר אז יש פה משהו מפגר קיצר חח
ואדם אממ לא נראלי הוא יחזור למרות שיש סיכוי כאילו תחלס היחידה שיכולה לגלות איפה הוא זאת מולי וחוץ ממנה ומהירו אף אחד לא יודע אז זה לא נשמע לי הגיוני שהוא יחזור אבל לא יודע זאת סדרה אגדית והכל יכול לקרות חח
כנראה שכל כוח שיש בLEVEL 5 הוא כוח יותר מסתם "לירות כדורי אש", אולי זה במימדים של גם לפוצץ את העולם, או עם המגנטים - שליטה של מרחקים עצומים וכו' וכו', אל תשכח שהם גם עם רשע "טהור" מה שנקרא, הם עושים מה שבזין שלהם.
זהו חח הקטע הוא שסיילר הוא גם רשע טהור וברגע שהוא משוחרר הוא יכול לקחת את הכוחות של כל אחד מהאנשים בעולם ואז להשתמש נגיד בכוח של לירות כדורי אש ולהרוס תעולם
וגם לסיילר יש תכוח של טד לעשות פיצוצים ראדיואקטיבים אז הוא יכול גם לפוצץ עם זה תעולם
אבל בסדר אם חושבים על זה אז בעונה הראשונה שתפסו אותו ושמו אותו בקומה 2 אז לא היה לו את כל הכוחות האלה והוא היה די מעפן כאילו רק הטלקינזיס ועוד כמה דברים לא נחוצים חח
ועכשיו כשתפשו אותו אז שמו אותו בקומה 5 שזה כבר יותר הגיוני
תחשבו על זה בצורה כזו.
מולי, הילדה הקטנה.. יש לה את הכוח לדעת איפה כל אחד נמצא רק מלחשוב עליו.
פיטר (אני כמעט בטוח) היה לידה וכנראה קיבל את הכוח שלה.
אולי הוא יהיה זקוק לעזרה של אדם במשהו אז פשוט בעזרת הכוח של מולי הוא יגלה איפה הוא ויוציא אותו משם.
גם אופציה![]()
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 28-09-2008 בשעה 16:27.
לא זכור לי שפיטר היה ליד מולי
מולי הייתה תמיד עם מאט ושוראס...
לא זכור לי שפיטר היה לידה...
אם זה היה בטוח באחד הפרקים פיטר היה משתמש בזה כדי להידע אותנו בזה שיש לו את הכוח...
ועוד דבר...
לא היה שום דבר במשך 2 העונות שפיטר חלם את העתיד
הרי הוא היה ליד אמא שלו כול כך הרבה פעמיםץ...הוא היה חייב לספוג את הכוח שלה
ככה שהינה עוד משו לחשוב עליו ו[לדפוק את הראש בקיר]
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 28-09-2008 בשעה 18:00.
יש מצב באמת שהכוח של אמא של פיטר לא עבר אליו.. , כי עם כן כבר היינו רואים.. , אולי היא יכולה לחסום עם הכוח שלה את הכוח של פיטר...
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366