אבי קוריאט
מצב משפחתי: רווק
עיסוק: ברמן
מגורים: נהריה
משקל התחלתי: 153.2 ק"ג
גובה: 1.85 מטר
- אוכל אהוב:שווארמה ופיצה. בבית של אמא אני אוכל שניצל ופירה, וגם ספגטי
- חלום:אישה, שלושה ילדים, כלב ונחש. כולנו יחד נגור במושב או במצפה, ואני אהיה מעצב אופנה ידוע
- בשעות הפנאי: בערבים אני יוצא עם לפאבים או מבלה עם חברים בבית. אני גם אוהב לשמוע מוזיקה, לשחק סנוקר ולשבת עם חבר מול הים. חוץ מזה, הפינוק האמיתי שלי הוא מסאז'
- תסביך הקשור לאוכל: אני לא אוכל דגים, בשום צורה – סושי, חריימה או על האש. כלום
- נקודות תורפה: אני שונא כשרבים וצועקים סביבי. זה מלחיץ אותי וגורם לי להיות עצבני בעצמי
-------------------------------------------------
אסי אמסלם
מצב משפחתי: נשוי +2
עיסוק: לא עובד
מגורים: בת ים
משקל התחלתי: 172ק"ג
גובה: 1.80 מטר
- אוכל אהוב: בצקים, מכל סוג. פחמימות עושות לי נעים. בבית אני הכי אוהב את הקובות והממולאים של אמא, את קרם הקרמל של אבא ואת האטריות המוקפצות של מלי אשתי
- חלום: להיות רזה, להיות גאידמק, לפתוח עסק מצליח שקשור באוכל – אולי מסעדה
- בשעות הפנאי: אני שומע מוזיקה. מוזיקה סוחבת אותי למקומות נפלאים, מרחיקה אותי מהחיים שלי
- נקודת תורפה: הילדים והאישה שלי. אם מישהו יתעסק איתם - חבל לו על הזמן
-------------------------------------------------
- מה לא יודעים עלי: שאני מין פסיכולוג, יודע להקשיב ולעזור. הרבה מתייעצים איתי. הייתי רוצה להיות פסיכולוג, אבל אפילו בגרות אין ל
יוסי פריימן
מצב משפחתי: רווק
עיסוק: אמן קעקועים
מגורים: רמת גן
משקל התחלתי: 128.9 ק"ג
גובה: 1.73 מטר
אוכל אהוב: קנטאקי פרייד צ'יקן, ובורקס בשר והאוכל הסיני המטוגן של של אמא שלי
חלום: להיות יפה וחתיך
בשעות הפנאי: אני אוהב לראות סרטים חדשים ולעשות מסאז'ים. אני גם רוכב על אופנוע מגיל 16, וזה מרגיע אותי מאוד. את החופשות שלי אני מעדיף בתאילנד, רגל על רגל, פשוט משתרע על החוף ונח
תסביך הקשור לאוכל: לא נוגע בדגים (כי זה מסריח) חוץ מסושי, ואין יום שאני לא אוכל בשר. יש לי סטייה אחת, והיא שאני הולך לסופר, קונה ביסלי גריל, במבה ואולי גם צ'יטוס, מערבב הכל בשקית גדולה, ואז טובל בקופסת שמנת
נקודת תורפה: החברים שלי. אם מישהו מהם יפגע בי, אני לא יודע מה אעשה. קשה לפגוע בי, אבל זה יכול לשבור אותי
חלום שעליו ויתרתי: להיות גרפיקאי, אחרי שלא מצאתי בזה עבודה
אז מי ינצח ויקח איתו את התואר הנחשק.. היורד בגדול!
קרדיט לנענע10

ציטוט ההודעה