תראו הורדתי כמה דברים הפעלתי וזה מחק לי קבצים של המחשב אני לא יודע איזה מה שאני יודע נמחקו לי מלא תוכנות חלק נשארו וגם ה-CTRL+ALT+DELETE לא עובד למשל כי זה כנראה מחק תאפשרות הזאת וקיצר זה עשה בלאגן ואני לא רוצה לפרמט אפשר פתרון לבעיה הזאת בבקשה
תראו הורדתי כמה דברים הפעלתי וזה מחק לי קבצים של המחשב אני לא יודע איזה מה שאני יודע נמחקו לי מלא תוכנות חלק נשארו וגם ה-CTRL+ALT+DELETE לא עובד למשל כי זה כנראה מחק תאפשרות הזאת וקיצר זה עשה בלאגן ואני לא רוצה לפרמט אפשר פתרון לבעיה הזאת בבקשה
נערך לאחרונה על ידי morsavyon; 28-09-2008 בשעה 16:12.
|
|
בקשר לקבצים שנמחקו לך
תנסה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3383773,00.html
אבל לבעיות השניות, ההמלצה שלי היא repair.
אחי איך עושים ת-repair הזה עם אין לי תדיסק של הוינדוס
נערך לאחרונה על ידי SaGy MiYaRa; 26-09-2008 בשעה 21:06.
XP ובלי להוריד אני רוצה בלי פירנוט ובלי כלום אי אפשר?
אחי אבל יש לי מערכת הפעלה פרוצה משהו רציני יענו מלא שיפורים וזה אז אני לא יודע איפה למצוא את אוטו הוינדוס יש לי בדיסק אבל הבעיה שאצלנו עושים שיפוצים וזה והדיסקים ארוזים ואי אפשר לפתוח לפחות חודש וחצי מבין אז מה אני ישאר עם הבעיה חודש וחצי אני צריך פתרון כלשהו
נסה:
הורדה
אחרי שהורדת את הקובץ הזה..
תפעיל אותו, אח"כ תלחץ על "כן" ואז תעשה אישור..
אחרי זה תעשה ctrl+alt+del..
חחח אחי גם זה לא עובד יענו לא שלא עובד פשוט לא נותן לי להפעיל כנראה זה מחק לי גם תאפשרות של ה ריגידיט ורג'רי וכל זה
איך עושים בלי הדיסק של הוינדוס? וגם עם לא יצרתי נקודת שיחזור אה ואחי אולי תביא תאייסי שלך זה יעזור לי
נערך לאחרונה על ידי SaGy MiYaRa; 27-09-2008 בשעה 16:17.
לא צריך דיסק
תשחזר לכמה שיותר מוקדם,
כדי להחזיר את המחשב למצבו לפני 24 שעות, שבוע, שבועיים וכדומה אפשר לעשות שחזור מערכת:
1. בוחרים בכפתור "התחל" (Start) את "כל התכניות" (All Programs) ושם את "עזרים" (Accessories) ואת "כלי מערכת" (System Tools) והפקודה "שחזור מערכת" (System Restore).
2. מאתרים בין המקומות המודגשים לאיזה תאריך רוצים לחזור (נסו להעריך מתי הנזק שבגללו אתם משחזרים אירע והקדימו לתאריך הקרוב לפניו) ולוחצים על כפתור השחזור.
אחי אין לי תאפשרות הזאת