הגעתי למצב שאין לי משימות על המפה אני בלשב השלישי או הרביעי משהו כזה זה רושם לי שאני ניכנס למפה
MEET WITH THE SANDMAN
מה צריך לעשות
~הכותרת שלך נערך בגין אי תקניות,קרא חוקים~
הגעתי למצב שאין לי משימות על המפה אני בלשב השלישי או הרביעי משהו כזה זה רושם לי שאני ניכנס למפה
MEET WITH THE SANDMAN
מה צריך לעשות
~הכותרת שלך נערך בגין אי תקניות,קרא חוקים~
נערך לאחרונה על ידי HOMY206; 27-09-2008 בשעה 15:57.
|
|
קודם כל תתחיל בזה שתקרא חוקים.
עכשיו מה שאת צריך לעשות זה להשתלט על המקום שאתה נמצא בו.. זה אומר שכל מקום שיש בו גולגלות על המפה אתה צריך ללכת לשם למצוא חילים של המאמפיה הנגדית ולהרוג אותם עד שהשתלטת על השטח.
אין לי גולגולות בכלל הרגתי את כולם נישאר לי רק המירוצים האל אני בשלב הרביעי חייב לעבור תמרוצים האלה זה דגלים כאלה על המפה
נערך לאחרונה על ידי MR2; 27-09-2008 בשעה 17:31.
אני משחק בזה עכשו אתה צריך ליקנות חניות ולהישטלת על האיזור של העיר הראשונה והשניה.. בישביל זה צריך הרבה כסף.... קניתה כבר תאחוזה נכון?
יש לי הכול אחי גמרתי 100 אחוז בשתי הרחובות נישארו עוד 2 רחובות אבל הם נעולים עדיין קניתי תמועדון שיפצתי לו תבית מה אתה מיתכוון שאתה אומר תאחוזה לא הבנתי יענו תבית שלו ?
תקנה את כל המקומות באזור. חוץ מזה שיש איזה משימה עם סמים אז תדבדוק מה זה כותב לך.
כן תאחוזה אחי ויש גגם לחסל את כל משפחות המאפיה בעיר יש בכל אחת ניראה לי 20 האחרונה הכי קשה לימצוא אותו..הוא לא מסומן במפה:| ואתה צריך הרבה כסף יש לך מעל מילין דולר? אני עשיתי הכל אני מחר יעבור את המשימה שאתה צולף במפיונרים בסירות עם המתנקשת שלך.. ואז אני מסיים הכל בעיר השנייה ויש לי מיליון דולר ..
אה עברתי את זה היה לי יותר מימיליון דולר איזה 3 4 קניתי כול מיני דברים גם כדי לעבור שלבים אתה צריך לקנות דברים לשפץ לו תבית ועוד כול מיני אבל אני תקוע עכשיו לא יודע מה לעשות רושם לי משהו מיט דה סנדמן ואין לי כלום על המפה
ניסיתה אולי ליגמור את המירוצים? ואים כן אולי חניות מהעיר השלישית ניפתחו לך?
זה אומר שאתה צריך לפגוש איזה מוכר סמים ראה לי.. פאק אני לא זוכר מה עושים אממ... תחפש במפה אולי ישלך משהו.. את המירוצים אתה לא חייב לגמור.
תעשו טובה תיזכרו מה צריך לעשות מה זה מיט דה סנדמן אין לי כלום במפה לאן ללכת מי שגמר תמישחק אמור לדעת בבקשה אני תקוע