תמיד אחרי שאני עושה כמה בנגים הגרון שלי מתייבש כל הרוק נעלם ושורף לי הגרון בזמן שאני מעשן נראה לי בגלל ששמתי יותר מתי פארש בקססה או שהכיף חרא נראה לי זה כיף סבון מה אומרים מישהו יודע מה הבעיה?
רק מי שמבין עניין שיענה
תודה.
תמיד אחרי שאני עושה כמה בנגים הגרון שלי מתייבש כל הרוק נעלם ושורף לי הגרון בזמן שאני מעשן נראה לי בגלל ששמתי יותר מתי פארש בקססה או שהכיף חרא נראה לי זה כיף סבון מה אומרים מישהו יודע מה הבעיה?
רק מי שמבין עניין שיענה
תודה.
|
|
השפעת העישון מורגשת תוך מספר דקות, והיא נמשכת כשעתיים.ההשפעה כוללת הרגשת יובש בפה ובגרון, דפיקות לב מואצות, הפרעות בקואורדינציה ובשיווי המשקל, זמן תגובה ארוך מהרגיל, ובעיות בזיכרון לטווח קצר. לאחר שההשפעה פגה מופיעה כמיהה למאכלים מתוקים או אחרים. :]
מה אתה דביל? מה זה השאלה הזאת? ועוד בפורום בריאות??, זה פורום רציני לך תשאל תשטויות האלה בתחנה המרכזית הישנה או משהו.
לנעול בקשה.
סע בזהירות
:\ כמו שהגבתי לך ... לא שאני מעשן באנגים דגול אבל ניסיתי כמה פעמים...
זה חלק מין התופעות לוואי שניגרמות מעישון , הלשון שלך ניהית לבנה ...גרון יבש ושורף ויש'ך דחף פתאומי
לשתות ולאכול .... לידיעתך ש4 באנגים שווים פחות או יותר לקופסת סיגריות .. אז מין הסתם גם שהגרון שלך ישרוף...בכל מקרה ... זה נורמאלי ...(התופעה לא העישון..) ואני יודע שזה לא עניני...אבל לאור העובדה
שאני בנאדם בוגר ואחראי שנימצא במערכת שמיצגת את משטרת ישראל ..(מג"ב) אני ממליץ לך בחום להפסיק ..
לילה טוב שנה טובה ומתוקה =)
בוא רוצה כתובת חחחח קח גם מספר טלפון חופשי אחי
מת'חמר ...? :\ ממש לא מעניין אותי מבחינה חוקית שאתה מעשן ...כמו שאמרתי אני ניסיתי כמה פעמים ויש לי פול חברים שמעשנים ...אני מציע לך להפסיק מבחינה בריאותית...כלכלית ונפשית...יום טוב (:
אחי לא הבנת תכוונה שלי ואני לא מעשן סמים ואפילו לא סיגריות לא נוגע בחרא הזה... תודה על התשובה אפשר לנעולואתה חמוד שדאגת לבריאות שלי
![]()