אני לא מבין מה קרא, יותר משבועיים שאני לא מאונן ופתאום היום בבוקר גיליתי שהזין שלי מתקלף כזה.. זה מאוד מפחיד אותי..
בן 14
נ.ב
אל תגידו לי ללכת לרופא כי אין מצב שאני ילך כי אני מתבייש..
אני לא מבין מה קרא, יותר משבועיים שאני לא מאונן ופתאום היום בבוקר גיליתי שהזין שלי מתקלף כזה.. זה מאוד מפחיד אותי..
בן 14
נ.ב
אל תגידו לי ללכת לרופא כי אין מצב שאני ילך כי אני מתבייש..
|
|
הזין או כיפה ?
זה האור
תשתזף ערום![]()
בברכה, Joni
אחי תראה אתה לא רוצה ללכת לרופא
האיבר המין שלך מתקלף אני לא רופא אני לא יודע מה זה אבל זה לא נשמע טוב כשמתקלף איבר המין
אתה חייב ללכת לרופא אם הורפא רואה אותך עירום זה לא נחשב אתה יודע את זה זה למען בדיקות
אתה צריך להתגבר על הביישנות כי זה יכול להדרדר
זה העצה שלי
מקווה שתקשיב לה
מקווה שעזרתי
בהצלחה
hotdude פחות או יותר אמר הכל אנחנו לא יכולים לדעת מזה זה יכול להיות מיליון סיבות לך לרופא גברים(אורולוג)ואין לך מה להתבייש שם זה לא שהוא מצלם אותך ושולח ליוטוב זה לבדיקות והוא אפילו לא מכיר אותך אז אין לך סיבה להתבייש בקיצר לך לרופא
נערך >.<"
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 30-09-2008 בשעה 00:23.
אל תדאג אחי הכל יעבור אל תלך לרופא..
תשמע יכול להיות שהתחקחת עם הזין איפהשהו? כי זה קורה כשעושים את זה...
אחי אולי אתה אלרגי לאיזה סבון או משו או שהתחקחת עם משו כמו שההוא מעלי אמר תחכה שבוע שבועים חשוב שאל תגע בזה ואל תקלף עוד יותר אל תגרד אם לא עובר תתייעץ עם בעל מקצוע ואל תתבייש למה אחרי זה יכול להיות מצב בלתי הפיך ובמצבים כאלה צריך לשים זין על הביישנות ולעשות מה שצריך לעשות.
אה ואם זה מחמיר עוד יותר תלך לרופא דחוף
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 29-09-2008 בשעה 21:59.
יאללה אחי נישמע מפחיד אף פעם לא היה לי את זה לך לרופא אפילו עים חבר אתה יכול ללכת בשביל לא ליתביש
לי היה את זה פעם
בכל מקרה אנשים פה אוהבים להלחיץ שזה מדהים .
חכה שבוע מקס' שבועיים וזה עובר .
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר: