שמעו,כל פעם שאני מנשק את חברה שלי,יש לה ריח לא נעים בפה,כאילו,זה לא שהיא כמה בבוקר ואני מנשק אותה חח,היא אוכלת דברים שאני לא אוהב כל כך להריח,אז איך אני יכול להגיד לה את זה אם בכלל?
שמעו,כל פעם שאני מנשק את חברה שלי,יש לה ריח לא נעים בפה,כאילו,זה לא שהיא כמה בבוקר ואני מנשק אותה חח,היא אוכלת דברים שאני לא אוהב כל כך להריח,אז איך אני יכול להגיד לה את זה אם בכלל?
|
|
חחחחחחחחח גם לי היתה את הבעיה הזאת שמע תדבר איתה ותגיד לה מה היא אוכל ותגיד לה מה המאכלים שאתה לא אוהב ככה מתי שהיא יוצעת איתך היא לא תוכל את זה ככה אני עשיתי עים חברה שלי היא עוכלת בצל ואני שונע בצל ככה מתי שאנחנו יוצעים אני אומר לה שאל תאוכל בצל חחחחחחח וזה עבד היא לא עשתה לי כלום גם לה יש דברים שהיא לא אוהבת חחחח
אחי קודם כול אתה אוהב את חברה שלך
אם כן תגיד לה שבבקשה שלא תאכל דברים שאתה לא אוהב
או שתתן לה בסתר כול פעם סוכריות לריח טוב תגיד שאתה רוצה לנסות להתנשק אם הסוכריות
או שאם אתה לא כול כך אוהב אותה ולא אכפת לך ממנה תפרד ממנה
מקווה שעזרתי
בהצלחה
חח סבבה אחי תודה,
אני ידבר איתה מחר
אני חשבתי שברה שלך מושלמת חח למה היא נראת פצצה,באמא שלי כל פעם שאני מסתכל על התמונה שלה ואתה אני מקנא בך באמא שלי
נערך לאחרונה על ידי lidor19941; 30-09-2008 בשעה 01:22.
לידור אתה מוזר :X
קיצור,
תן לה איזה מסטיק כשאתם נפגשים.
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 30-09-2008 בשעה 10:56.
אבל זה סתום להביא לה מסטיק זה כאילו אתה מוריד לה מהכסוד אני אומר אל תעשה את זה אני לא חושב ילך לך טוב תעשה מה שאמרתי תדבר איתה בפנים ותגיד לה מה שאתה לא אוהב לאכול ככה שהיא גם לא תאוכל עים המסטיק אני לא חושה היה לך טוב
זה גם מה שאני אמרתי תביא לה איזה סוכרייה לריח טוב אפשר מסטיק ותגיד לה סתם שבא לך להתנשק עם זה
לידור תעדכן אותנו עם הבעיה הסתדרה
אנשים...מסטיק רק מסתיר את הריח, ומה לילד עכשיו כל רבע שניה בא לך מסטיק? סוכריה?
דבר איתה אני מסכים עם daniopop
אתה עדיין נשאר בבעיה אתה פשוט "פותר" אותה בדרך לא טובה
ומה אם לא באלה מסטיק?
מה היא כבר תעשה? תריב איתך ותבין שהיא סתומה?
אחי תראה כתבתי לך בעצה הראשונה שלי מה שכולם אמרו ביחד
שהוא תדבר איתה
או מסטיק או סוכרייה
אלא העצות הכי טובות שיש
בהצלחה עם הבעיה
שמעע לך בגישה של צחוק ככה אני תמיד עושה
ואי איזה ריח יש לך מהפה..חח תלעסי מסטיק או שתפסידי נשיקה :} (ותגיש לה מסטיק או משו )
הבנת תגישה בערך ? ככה אני גם מרגיש זה לא שאני משחק אותה או משהו.פשוט אל תעשה עניין מכל דבר...אנחנו בני אדם
שמע אחי אני אמרתי את שלי אני לא חושב שהיה טוב להביא לה מסטיק תישמע כול יום אתה מביא למישהוא מסטיק זה הולך למקום לא טוב אני אמרתי את שלי כם לי יש את הבעיה הזאת עים חברה שלי אמרתי לכם אבל אני לא כול 5 דקות מביא לה מסטיק היא אוכלת חזרי מה אני יעשה לא ינשק אותה זה דפוק אני אומר לה מתי שאנחנו יוצעים או שאני בא הבית שלה שלא תואכל את הדברים שאני לא אוהב והיא אמרה סבבה וככה אני לא צריח להביא איתי 50 קופסאות של מסטיקים או לבזבז כסף על כלום
קנה לה מסטיקים,היא תגיד לך לכבוד מה זה אז תגיד לה לכבוד יום ההולדת שלך
עכשיו היא בטח תגיד זה לא יום ההולדת שלי אז תגיד לא משנה קחי זה טעים