כתבה זו פורסמה הYnet:
23 ימים הוא היה כלוא בבית "האח הגדול", ועכשיו ערן זילברמן מנפץ את התדמית שיצר לעצמו ומודה: "זה לא אני האמיתי". בראיון ראשון מאז חזרתו לחיים האמיתיים הוא מספר על הרומן עם קרן, הדחתו המפתיעה וההימור שלו לזוכה. כן, ניחשתם נכון
קצת מוקדם מהצפוי, אחרי שהצליח לצבור את כמות הסיקורים השליליים הרבה ביותר מאז שנכנס לווילה של "האח הגדול", חזר ערן זילברמן לדירת שני השותפים שלו, עם חדר לבד ובלי קולות מהקירות שאומרים לו מה לעשות.
23 ימים בתוך מאיץ החלקיקים האנושי הספיקו כדי להפוך את הקערה על פיה, לגרום לאשת הנשיקה קרן חסיס להצביע נגדו ולקהל להעדיף את הניג'וסים של נעמה ושפרה על פני החברות המוסקיטרית שיצר עם שי וצבר. פחות מיממה וחצי אחרי, הוא כבר מנתח את המהלכים הכושלים ומתמודד עם ההדחה שהשאירה אותו עם החלוק פתוח.
הופתעת שכבר יצאת מהמשחק?
"כן, האמת הופתעתי מאוד. לא חשבתי שאצא משם כל כך מהר, כי תכל'ס אני חושב שדיירי הבית ברובם אהבו אותי. פשוט ההצגה ההתחלתית שלי הייתה קיצונית מדי וזה שרף לי הרבה קהל. הקהל לא אהב את איך שהוצגתי".
אני? , הומופוב?
"ההצגה ההתחלתית" של זילברמן, הוא המניפסט המצולם שכל מתמודד נשא כשדיבר על עצמו ושודר בפני האומה כתשדיר שירות רגע לפני הכניסה למתחם הסגור.
בביטחון מופרז, הוא לא היסס להכריז בפה מלא שהוא "הומופוב ולא מוכן שאף הומו יתקרב אלי", על ערבים תושבי הארץ גרס כי "הם לא אזרחי מדינת ישראל ורק עושים בעיות" ואת עצמו הגדיר כנרקסיסט ואחד שבנות מתות עליו. לא רק המנחה אסי עזר שהביע את הסתייגותו בקול, חש שמץ של אנטגוניזם אל מול הגברבר היהיר
לכתבה ולראיון המלא :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3601590,00.html

ציטוט ההודעה