מי שלא יודע מה זה זה איזה פרוייקט בביה"ס..
יש פה מישהו כזה?כי סוכות יש טיול 3 ימים בכינרת והבנתי זה צהלה מכל הארץ כמעט אז אולי אני יפגוש פה מישהו קיים צדיק כזה פה?
מי שלא יודע מה זה זה איזה פרוייקט בביה"ס..
יש פה מישהו כזה?כי סוכות יש טיול 3 ימים בכינרת והבנתי זה צהלה מכל הארץ כמעט אז אולי אני יפגוש פה מישהו קיים צדיק כזה פה?
|
|
צהלה?
מה עושים בזה?
סתם לידע כללי
תקשייבו זה פרויקט שאין בהרבה בבתי ספר בארץ,סיבה-הוא בחינם
יש בתי ספר שהוא רק לאתיופים(גם אצלנו היה איזה שכבה ככה) יש בתי ספר רק למתקשים או מופרעים(כמו שהייתי שנה שעברה) ויש כמו ברוב בתי הספר לכל מי שרוצה-אבל מס' מוגבל...
מה עושים שם? המדריכים הם אנשים זקנים(אחלה אנשים אחד אחד מילה) שהם היו טייסים מצטיינים בצבא גיבורי קרבות וכו' וזה מחולק לשתי קבוצות כל יום שישי אחרי ביה"ס(ככה זה אצלנו)(קבוצה אחת מרבע ל12 עד רבע לאחת ושנייה עמרבע לאחת עד אחד וחצי תלוי מתי אתה מסיים) בפגישה הזקן סתם מדברים על כל מיני נושאים מחיי היום יום פעילויות שטוטיות וכאלה...כל קבוצה גג 20 איש (יש קצת פחות) כי זה עולה מלא(עולה מלא בשבילם כה)
אם זה כל כך משעמם למה ללכת בכלל? מילה אחת-ט-י-ו-ל-י-ם,טיולים חינם בהרבה מועדים במהלך השנה לפעמים יום אחד על חשבון ביה"ס וכו' ולפעמים עמו בסוכות בקרוב 3 ימים על חוף הכנרת כוסיו וכוסונים מכל הארץוהטיולים הכי שווים בארץ נ-ק-ו-ד-ה. לא יותר מדי מסלולים מדי פעם מסלולים קטנים ההפך מטיולי בי"ס מזדיינים מותר לעשן מותר להביא נרגילות מותר להביא שתייה אם באלכם והמדריך לא רואה מותר גם להביא סמים=] בניגוד לביה"ס יש גם יום אחד שמותר להיכנס חופשי לכנרת ולהסתובב לכל אורך החוף(אנערף אם יש שם ברים וכאלה).
קיצר רק תחשבו לשבת שעה אחת בשבוע אחרי לימודים(שעה דיי מצחיקה דרך אגב) ולהרוויח טיולים כמו זה:
3 ימים בכינרת חברים ידידות,מוזיקנ,מסיבות חוף קטנות כאלה,להכיר אנשים חדשים בעיקר כוסיות מכל הארץ(נדיר מאוד שתמצע חננות כאלה בצהלה) שתייה נרגילות סיגריות כנרת ורק צוקים בל הפסקה
שווה?אני חושב ששווה
אין לנו את זה בביתצפר
באסה לכם
F.c Maccabi Haifa
\נחחממדד ..
אה הולך ללזזהה ?
נערך לאחרונה על ידי Lampi; 03-10-2008 בשעה 19:30.
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
נוו מה חשבת הולך להיות אחד הדברים