יש לי משקפיים, ואני לא אוהב אותם אז אני לא שם אותם כשאני הולך לבית ספר, אמא שלי חושבת שכן. הבעיה שלי שיום שני ב-11 אמא שלי אמורה לבוא לבית ספר ואני לא רוצה לשים משקפיים. מה אני יעשה? איך אני יגרום לכך שהיא תראה אותי בלי משקפיים?
יש לי משקפיים, ואני לא אוהב אותם אז אני לא שם אותם כשאני הולך לבית ספר, אמא שלי חושבת שכן. הבעיה שלי שיום שני ב-11 אמא שלי אמורה לבוא לבית ספר ואני לא רוצה לשים משקפיים. מה אני יעשה? איך אני יגרום לכך שהיא תראה אותי בלי משקפיים?
|
|
מה הבעיה שאמא שלך תראה אותך בלי משקפיים?
שים ת'משקפיים ליום אחד מקס' אם זה מה שמפריע לך.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לך חד פעמי עם משקפיים ואל תתרגש
Puta los ches!
![]()
כולה משקפיים מה אתה לחוץ...
אם ישאלו אותך תגיד שאתה בדר"כ עם עדשות והפעם שכחת אותם או משו.
ישי התותח
אחי שלי אני לא מבין יש לא אחד בכיתה שהוא לא רואה טוב יש לו משקפים מה זה יפות של ראיה משהוא חמוד והמורים לא אומרים לו כלום למה זה מישקפי ראיה אתה יכול לימוצע מישקפים יפים של ראיה ואך אחד לא יכול להגיד לך כלום
זה רק משקפיים אחי...
או שתגיד לה שאתה רוצה עדשות וזהו
אפשרות או אם יש לכם כסף תעשו ניתוח לייזר להסרת משקפיים וגם אם לא אז מה אכפת לך אני עד לכיתה ז הייתי עם משקפיים מישו רק אמר לי משהו פוצצתי אותו זה כלום זה סתם משקפיים אל תדאג אחי אבל זה בעיה שלך שלא התחלת ללבוש אותם מההתחלה אולי ביום הראשון ככה בקטנה יצחקו עליך אבל אחרי זה התרגלו לזה ויפסיקו
אחי ביום הזה תלך עם משקפיים מה יקרה לך כבר?
פעם אחת וזהו
מה אתה מתבייש בזה? תשמע, אם אחרי כל העצות שנתנו לך פה (שחבל שאני יחזור עליהם שוב) אתה לא תשים ת'משקפיים, אז כדי לך להתחיל לחשוב על עדשות אולי... אני מכיר מלא ילדים שהולכים איתן.
Siete
אין לך למה להתבייש במשקפיים..
נגיד ואתה נמנע מללכת איתם בבצפר בגלל הבנות [זאת סתם השערה שלי]
אז אני יכולה להגיד לך שיש המון בנות שאוהבות בנים עם משקפיים ^^
ואני חושבת שDANIOPOP גם צודק ואתה יכול להחליף אותם![]()
כוזרים D:![]()
*שיעולחזקמאודמאודמאוד עדשות!! המשךשיעולחזקמאודמאודמאוד*