Naruto The Eye Of Sharingan
משחק בסגנון ביונד, על בסיס הסדרה NARUTO.
לכל מי שלא יודע מה זה ביונד, אני אסביר קצת:
ביונד היא תוכנה ליצירת משחקים פשוטים וכיפיים, פשוטים ממש בסגנון דו מימד, גרפיקה בסיסית ביותר, אבל המשחקיות ממש שווה, המשחקים בדרך כלל בנויים ממסך, תפריט וצ'אט בעוד את רוב המשחק משחקים דרך התפריט, וזזים עם החצים (יש מערכות מורכבות יותר בהם משחקים רק עם המקשים).
אני אתחיל בלתת את הלינקים לדברים שצרך, ואחרי זה אני אתן מדריך למתחיל, ועוד כמה מדריכים והסברים:
האתר
ההרשמה
ההורדה
האתר של המשחק
תלחצו PLAY LIVE ואז JOIN
צוות המנהלים:
LITTLE-CJ (אני, מעצב מפות)
ORI (מקודד)
OREN (קצת מקודד קצת מעצב מפות)

מדריך למתחיל:
יש המון אנשים שלא ממש מבינים איך משחקים משחקי ביונד, אז זה מדריך במיוחד בשבילכם:
מיד כשתיכנסו, אתם תראו תמונה של קאקאשי, עם אופציות של LOAD, NEW, DELETE
DELETE, אם יש לכם כבר שחקן ואתם לא מעוניינים בו, תלחצו על האפשרות הזו והוא יימחק, לפני כן אתם תישאלו שוב האם ברצונכם למחוק אותו.

LOAD, למי שכבר יש שחקן, ילחץ פה ויוכל להמשיך לשחק מהיכן שעצר פעם שעברה.

NEW, זה יצירת שחקן חדש, לכם כנראה אין עדיין שחקן, אז פה אתם לוחצים.
יצירת שחקן חדש:
ממש אחרי שלחצתם NEW, המערכת תבקש מכם להכניס את הכינוי בו אתם מעוניינים להשתמש במשחק, לא כדאי לבחור שם של NPC, כמו לדוגמא NARUTO, או JIRAYA, וכו'.... במידה ובחרתם בכל זאת, תצטרכו לצאת ולהיכנס שוב למשחק (פעולה שנקראת RELOG), ואז לבחור בשם אחר.
אחרי שבחרתם שם, תצטרכו לבחור CLAN, לכל קלאן יש את הג'וטסואים בו הוא משתמש, ויכולות מיוחדות למינהן, אם לדוגמא בחרתם TENTEN, תוכלו להשתמש בג'וטסואים מיוחדים הדורשים יכולות שימוש בשוריקן.
אחרי שבחרתם קלאן, תידרשו לבחור כיצד תיראה הדמות שלכם, יפתח מולכם מסך עם ארבעה אופציות: SKIN, HAIR, VILLAGE , FINISH.
אם תלחצו SKIN, תוכלו לבחור מתוך רשימה איזה עור יהיה לדמות שלכם, בשביל עור רגיל בחרו PALE.
אם תלחצו HAIR, תוכלו לבחור מתוך רשימה את סגנון השיער שלכם, ולאחר מכן, תוכלו להחליט על איזון הצבעים שיהיו בו, לדוגמא:
RED: 300
BLUE: 300
GREEN 0
(אם תבחרו את האיזון הזה תקבלו וורוד) אני אתן רשימת איזונים לשיער בהמשך.
אם תלחצו VILLAGE, תוכלו לבחור באיזה כפר אתם רוצים להיות (רשימת כפרים בהמשך), שימו לב: אחרי שבחרתם כפר ולחצתם FINISH, אתם לא תוכלו לשנות את הכפר!!!
FINISH: האופציה הזו תשלח אתכם לכפר אותו בחרתם מקודם, ואז תתחילו לשחק, על האופציה הזו אפשר ללחוץ רק אחרי שמילאתם את כל הנ"ל.
מתחילים לשחק!:
איך אני משתמש בג'וטסואים?:
פשוט מאד! הגוטסואים נמצאים בצד ימין למעלה, בתפריט, בקטגוריות המסומנות בתמונה:

קצת על הקטגוריות של הג'וטסואים:
TAIJUTSU - כל מה שקשור ללוחמה פיזית, מכות, סגנונות לחימה, וכו'....
GENJUTSU - לבלבל ולבגוע ביריב באופן מנטאלי, כל הג'וטסואים של הבלבול.
NINJUTSU - כל הג'וטסואים של ההתקפה.

אני מנסה לעשות ג'וטסו, אבל כל הזמן כתוב בצ'אט Your hand slipped, ואני לא מצליח לעשות את הג'וטסו, למה?:
הסיבה היא, שאתה לא מאומן מספיק, ולא מצליח להשלים את סימני הידיים, אם תלך לקטגוריה STATS, ותרד טיפה למטה, תוכל לראות את הדיוק שלך בסימני ידיים, כולם מתחילים עם 1%, מה שאומר שמבחינה סטטיסטית מתוך מאה נסיונות, יצא לכם ג'וטסו אחד. ככל שתשתמשו בג'וטסואים, כך יעלה הדיוק שלכם בסימני ידיים, וכשזה יקרה, יהיה כתוב Your accuracy with seals increase.

מוזר מאד! בחרתי AKIMICHI, אבל אין לי שום ג'וטסו! למה?:
כשבוחרים קלאן, אתה לא מקבל את הג'וטסואים באופן מיידי, עליך למצוא את הNPC של הקלאן שלך, והוא ייתן לך את הג'וטסואים, למרות שבדרך כלל לפני כן תצטרכו לעמוד בדרישות מסויימות, אבל זה כבר פרט שולי...
עד כאן פחות או יותר אתם צריכים לדעת כדי להמשיך לשחק בכיף, את מה שלא הסברתי תצטרכו ללמוד תוך כדי משחק.
מערכת השיבוטים המיוחדת של המשחק:
קודם כל נתחיל בתודה ענקית לאורי, שהכין את המערכת בעצמו ושיפר אותה, תודה אורי P;.
במשחק הזה לבונשין יש קטגוריה מיוחדת משלו, בגלל המערכת המתוחכמת, אני אסביר עליה קצת:
על כל שיבוט שאתה יוצר, יירד לך 1 צ'אקרה כל שניה שאתה מחזיק אותו, אם אתה רוצה להרוג את כל השיבוטים שלך, אתה יכול ללחוץ KILL BUNSHIN בקטגוריה המיוחדת.
BUNSHIN FOLLOW:
השיבוט עוקב אחרי מי שאתה מחליט שהוא יעקוב (לא יעקוב אבינו) בדרך כלל השמות של האנשים נמצאים בסוף הרשימה.
BUNSHIN MEDITE:
אם תבחרו באופציה הזו, השיבוטים שלכם יעשו מדיציה ביחד אתכם, מה שאומר שאם יש לכם 3 שיבוטים, אתם מרוויחים פי 3 חיים וצ'אקרה, אבל מצד שני אתם גם מוציאים פי 3 חיים וצ'אקרה, וזה עוזר מאד אם אתם רוצים להתאמן ולעשות מדיציה באותו זמן או להיפך.
בפעמים הראשונות, אם נכשלתם בשיבוט אתם תקבלו שיבוט דפוק, הוא חיוור, הוא עקום, והוא על הרצפה, והאמת... אי אפשר לעשות איתו כלום, אז כדאי שתתאמנו טוב!.
מרמה מסויימת גם תוכלו להחליט כמה שיבוטים אתם רוצים ליצור:
בבונשין
אפשר לעשות 1 או 2
בקגה בונשין
אפשר לעשות 2 או 3 או 4
ובטיג'ו אפשר לעשות מ 5 עד 30
והטיג'ו יוצר מין מעגל כזה של בונשינים מסביב ליריב והופך אותך לחלק מהמעגל.
מדיטציה:
מדיציה היא חלק בלתי נפרד מהמשחק, המדיציה היא הדרך המהירה והטובה ביותר להשיג HP וצ'אקרה, המדיטציה נמצאת בקטגוריה TRAINING, והיא נקראת באנגלית MEDITE.
על מנת לנצל ביעילות את השיטה, כל שתצטרכו לעשות הוא לשבת ולחכות, אפילו לעשות משהו אחר בינתיים, ושימו לב, כל פעם שאתם מקבלים תוספת HP וצ'אקרה, אתם תראו אייקון אדום (לHP) ואייקון כחול (לצ'אקרה), ובנוסף זה יוזכר גם בצ'אט
כפרים וקלאנים:

Sound
Sand
Grass - כפר הנרקומנים XD
Mist
Snow
Leaf
קלאנים:
Aburame
Akimichi
Garra
Haku
Hatake
Hyuuga
Inuzuka
Kaguya
Kamizuri
Lee
Medical
Nara
Tenten
Uchia
Uzumaki
ארגונים:
7Swordmans
Akatsuki
Police Force
Sound ORG
דרכים לאימון:
צ'אקרה וחיים - מדיטציה, טיפוס על הרים, הליכה על מים.
TAI - הריגת NPC ואנשים (מביא הכי הרבה) וגם LOG TRAIN, עליכם לעמוד מול קרש כזה עם עיגולים אדומים ולבנים וללחוץ LOG TRAIN, בקטגוריה TRAINING.
GEN - שימוש בג'וטסואים הבסיסיים, BUNSHIN, KAWAMARI, HANGE.
NIN - בשביל לאמן NIN תצטרכו לקנות את הסקרול של קאגה בונשין, בחנות של הסקרולים.
הערות בנוגע למשחק:
המשחק הוא בתחילת הדרך, ולכן יהיו קצת פוויפים (פוויפ\PWIPE = מחיקת כל השמירות), כל מי שנמחק השחקן שלו, שיזכור תמיד את הסטאטים והדרגה שלו, הוא יקבל אותם בחזרה + בונוס.

לכל מי שצריך ליצור איתי קשר, הנה המסג'ר שלי:
Doriluz@Gmail.Com
המציק יחסם.