אני חייב לדעת האם כדאיי לי לשרת כלוחם נ.מ ולהתקדם למערך יותר רציני כגון חץ וסטינגר או שפשוט לשרת במקום אחר? כי שמעתי מכמה חברים שממש לא כדאיי לי לשרת שם.
תודה מראש...![]()
אני חייב לדעת האם כדאיי לי לשרת כלוחם נ.מ ולהתקדם למערך יותר רציני כגון חץ וסטינגר או שפשוט לשרת במקום אחר? כי שמעתי מכמה חברים שממש לא כדאיי לי לשרת שם.
תודה מראש...![]()
|
|
אני מתגייס לנ"מ ב 30/11
מקווה שיהיה טוב
שמע,
ברמה עקרונית נ"מ נחשב קרבי לכל דבר אבל בתכלס לא עושים כלום מלבד שמירות וכל זה ( בטק"א )
בסטינגר שזה כמו ה "פלס"ר" של הנ"מ כביכול זה יותר חי"ר כזה ויש פעילות אבל אם כבר סטינגר אז למה לא איזה גבעתי גולני נח"ל ? חח ;]
אבל מה שכן התנאים טובים מאוד P:
מערך הנ"מ זה אחד הדברים המשעממים ביותר.
החיילים יושבים ליד מכ"ם, במקרה הכי מאתגר הם עולים לגבול.
אבל חומיזה האתגר היחידה שיש לו זה ללחוץ על כפתור,אני לא אמור להגיד את זה אבל זאת האמת, מה שטוב בכל העסק זה שהתנאים מעולים! ואחריי הצבא ישמעיין עדיפות כי עבדת עם המכשירים הכי מתקדימים באלקטרוניקה, בה"כ מערך הנ"מ זה סבבה, שירות סבבה בסיכום כללי.
כעיקרון כבר לא מעניין ללכת לנ"מ כי כבר אין להם פעילות נגד מטוסים כמו שאמרו מעליי יושבים מעל מכ"ם וגם הסטינגרים לא ממש התלהבות מציע ללכת לח"יר רגיל
תודה חברה אני באמת חושב שאני ינסה לעשות שירות טיפה יותר משמעותי ממה שמערך הנ.מ יכול להציע . רק שנקווה שיתנו לי לשרת במקום אחר
מה אתה אומר...ועוד איך יש עדיפות, הנדסאי/מהנדס שהיה משרת החיל האוויר יש לו עדיפות בגלל שהוא עבד עם הציוד המתקדם באלקטרוניקה, וזה בדוק!
תגיד אחי, יש לך בעיות בהבנה?
אמרתי מישהו שיצא משם ואז הלך ללמוד ומחפש עבודה תהיה לו עדיפות, ופה זה נסגר אני לא רוצה עוד תגובות כאלה.