זה רע מדי ?
S:
|
|
אחי תשמור את זה לאחרי החגים
זה לא יעשה לה טוב עכשיו ביום כיפור ואחרי זה סוכות
ואז תפרד ממנה
אז תגיד לה ואל תופתע אם היא תפגע
החלטה שלך אחי
אם היא ממש אוהבת אותך היא תפגע אם היא לא אז יצאת נקי
אבל ברור יותר שהיא תפגע
אם אתה לא יכול לשמור את זה בבטן יותר תגיד לה וזהו
ומה שיקרה בינכם יקרה
החלטה שלך
לאאא
בחיים אל תעשה את זה תחכה לפחות סופשבוע אחד
גם התגובה שלה ממש תגרום לך להרגיש רע בגלל שסיפרת לה ביום כיפור
כמו שכולם אומרים אתה משוגע עים תגיד לה את זה אחי כיפור זה חרא שמישהוא יגיד לך שהוא ניפרד ממיך ביום הזה
היה קשה להשקיע בהודעה הזו סימני פיסוק? עוד 1-2 דקות? אולי להשלים משפט כמו שצריך?
ולנושא, תחשוב על זה שהיא צמה, אם היא ממש קשורה אליך חבל שזה יהיה הדבר שישבור אותה, אם אתה מעדיף לא לטייל איתה תגיד לה שאתה מתכוון ללכת עם חברים או שאתה לא מרגיש טוב, אל תפגע בה ביום כזה, זה יום שבו אנו צריכים לבקש מחילה ולא לגרום לסבל.
אחי אני מסכים עם אור אחי יום כיפור מה אין לך כבוד ליום הזה אתה רוצה שהיום הזה יהיה סיוט בישבילה ועוד עם היא צמה תיתחשב תהיה בוגר עדיף תשקר באמת תגיד שאתה חולה אוו לא בבית יצאתי מהעיר יעני תתנתק ממנה עם אתה לא יכול להיות איתי אבל לא ביום כיפור אחי תחשוב אל זה
באמת שתעשה את זה אחרי יום כיפור..
פשוט אל תצא איתה היום וזהו..
תחשוב על זה ככה..
אתה היית רוצה שיקרה לך משהו מהסוג הזה ביום כיפור?
לא עושים דברים כאלה, כמה שאתה לא יכול יותר.. או שלא תצא היום או שפשוט תשמור את זה לאחר כך..
בהצלחה =]
כוזרים D:![]()
לא עושים דברים כאלה.
תחכה קצת ,זה לא יהרוג אותך לחכות.
אחי,ביום כיפור לא אמורים להיות שמחים.
לכל מי שתוקף אותי
לא אמרתי שאני אעשה את זה, רק שאלתי
אני יודע שאני אצא הכי מניאק בעולם אם אני אעשה את זה
למי שאמר פה שאולי אני עוד אחתרט, אז לא . אני כבר חודש חושב איך ומתי לעשות את זה
ביום כיפור אנחנו נטייל ביחד בעיר, אי אפשר שלא. אני בקושי נפגש איתה ואנחנו מדברים רק פעם אחת ביום . אני אף לא אמרתי לה שאני אוהב אותה וגם כשהיא שאלה אותי התחמקתי ממנה.
עכשיו כשנצא, אני לא יודע אם יהיה לנו על מה לדבר חוץ משיחות חולין משעממות . יהיה את הקטע של השתיקה שהיא תשאל אותי "מה מטריד אותך?" ואני לא אוכל להגיד לה כלום כמו תמיד.
יאלה, אני לא אוהב אותה, היא לא עושה לי את זה . אני חי בשביל עצמי לא בשבילה.
אחרי יום כיפור לא יהיה לי זמן . כל השבוע לאחר מכן אני נוסע לצפון ועובד, ובשבוע שלאחר מכן אני בפולין.
לא "כואב" לי לחכות לאחרי יום כיפור, אבל כואב לי למשוך את זה