קיצר הסיפור מתחיל ככה יש לי חברה בגיל 13 עוד מעט 14 ממש קרוב.. ואני בן 16 קיצר אנחנו ביחד כבר 4 חודשים ואני מודה שאני ממש מאוהב בה! וגם היא אומרת שהיא מאוהבת בי ... אז הבעיה היא ככה אתמול בכיפור הייתי ממש בדיכאון שאני יאבד אותה לא יודע למה ז עלה לי כבר כמה ימים כי אני אמרתי המון דברים שהייתי נותן הכל בשבילה וזה וזה.... ואני ממש מיתכוון לזה .. כולם יגידו זה יתחלף בלה בלה לא אכפת לי .. קיצר מודה ירד לי דמעות טיפה היא ראתה לא יודע אם היה לה אכפת היא אמרה שזה קרה לחבר שלה לשעבר ובגלל זה היא התרחקה ובלה ובלה אבל אותו היא לא אהבה כמוני... קיצר אתמול ישבנו דיברנו בחדר מדרגות וכל זה היא אמרה לי שאני לא יתקע איתה וכל מיני שטויות כאלה וכל מה שאני אומר זה סתם כי איפשר להיתקע עם אותו אחד בחיים וכל מיני דברים אז אמרתי לה אוקיי את צודקת אני באמת צריך לצאת עם אחרות קיצר הייתי ממש כועס התחלתי ללכת היא לא נתנה לי אמרה שהיא לא מיתכוונת וכל זה עצרה אותי קיצר לא יודע מה קרה לי אמרתי לה הכל פרצוף שלא מעניין אותי מכלום והכל הייתי נותן בשבילה ואפילו ההורים שלי כבר לא ממש אוהבים אותי בגלל זה ... והבעיה הגיעה שאני לא יודע דבר אחד אם היא לוקחת אותי ברצינות כי אני באמת אומר את זה מהלב למרות שהיא אומרת לי אני אוהבת אותך או מאוהבת אני לא יודע איך להאמין לזה אני לא בטוח ביכלל אם היא מרגישה כמוני כי אחרי אתמול לא היה ניראה לה כל מה שאני עושה בשבילה שם בשבילה נותן הכל אומרת לי להחליף בחורה זה לא ניראה הגיוני ... קיצר אני חושב שהיא לא לוקחת אותי ברצינות =/ וזה מה שכואב ואחרי אתמול אני לא יודע אם היא מרגישה כלפיי אותו דברלפני זה האמנית שכן אבל עכשיו אני ממש לא בטוח וזהו בסה"כ... לא יודע מה אתם אומרים להגיד לה ישיר את זה ? שאני לא יודע אם הכוונות שלה אותו דבר כמו שלי ? ולהגיד לה שאני רציני אני אמרתי אלף פעם... ואני מרגיש לפעמים שהיא לא מתייחסת אליי כאחד שהיא אוהבת באמת... אתמול אחרי שבכיתי בגלל זה היא אומרת לי אתה סתם ניכנס לדיכאון זה החיים שלך לא שלי כאילו לא אכפת לה .. אני לא יודע מה לעשות אבל אני לא יכול להיפרד ממנה היא הכל בשבילי וזאת באמת אהבה הראשונה שלי
בבקשה עזרה ומיצטער על החפירה...

לפני זה האמנית שכן אבל עכשיו אני ממש לא בטוח וזהו בסה"כ... לא יודע מה אתם אומרים להגיד לה ישיר את זה ? שאני לא יודע אם הכוונות שלה אותו דבר כמו שלי ? ולהגיד לה שאני רציני אני אמרתי אלף פעם... ואני מרגיש לפעמים שהיא לא מתייחסת אליי כאחד שהיא אוהבת באמת... אתמול אחרי שבכיתי בגלל זה היא אומרת לי אתה סתם ניכנס לדיכאון זה החיים שלך לא שלי כאילו לא אכפת לה .. אני לא יודע מה לעשות אבל אני לא יכול להיפרד ממנה היא הכל בשבילי וזאת באמת אהבה הראשונה שלי
בבקשה עזרה ומיצטער על החפירה...
ציטוט ההודעה