יש לי קב"א 56 ופרופיל 97 (ביררתי)..ולעוד 3 חברים שלי את אותו הפרופיל, עם קב"א 54.
רק אחד מהחברים קיבל זימון ליום סיירות, אבל אני והשתיים האחרים לא קיבלנו. יש לזה סיבה? צריך לבקש? כי החבר האחר שכן קיבל, לא דיבר איתם ולא כלום..
![]()
יש לי קב"א 56 ופרופיל 97 (ביררתי)..ולעוד 3 חברים שלי את אותו הפרופיל, עם קב"א 54.
רק אחד מהחברים קיבל זימון ליום סיירות, אבל אני והשתיים האחרים לא קיבלנו. יש לזה סיבה? צריך לבקש? כי החבר האחר שכן קיבל, לא דיבר איתם ולא כלום..
![]()
|
|
ימי סיירות יש בשני תאריכים, יכול להיות שהוא שובץ לתאריך אחד ואתם לתאריך אחר.
יש אחי בשני תאריכים!!!
כמו שזה שמעליי אומר יכול להיות יזמנו אותך לתאריך השני
בוא נעשה סדר, יום סיירות מקבלים בכיתה י"ב אז קודם כל שלושתכם בי"ב נכון?
נניח שכן
יום סיירות יש בינואר ויש ביולי.
ינואר מקבלים מתגייסי יולי ונובמבר ויולי מקבלים מתגייסי מרץ (ואנשים שדחו מכל מיני סיבות...)
א. קצת מוקדם לדעתי לקבל זימון ליום סיירות אבל שיהיה
ב. יכול להיות ששלכם יגיע בזמן הקרוב (שוב, אם אתם מתגייסי יולי או נובמבר)
ג. מבחינת קב"א כולכם בסדר, מעל 52. מבחינת פרופיל דרוש 82+ אבל יש כל מיני דברים שפוסלים, למשל משקפיים במספרים מסויימים (מעל 1 לדעתי אבל זה לא וודאי בכלל). פלטפוס גם פוסל (לא כל הסוגים).
ישי התותח
לא אחי אין לנו לא משקפיים לא פלטפוס לא כלום הכל נקי.
ואנחנו כולנו מתגייסי יולי
אז אתם אמורים לקבל יום סיירות בינואר.
כמו שאמרתי מוזר לי שחבר שלך קיבל כבר זימון כי זה מוקדם יחסית.
תחכו לאחרי החג אם לא תקבלו אז תתקשרו למדור סיירות ותבררו... אם אתם זכאים לקבל הם יגידו לכם (ואתם אכן זכאים לדעתי).
ישי התותח
לי יש פרופיל 97 קבא 55 וגם אני מחכה בחיליון עיניים לזימון הזה ליום סיירות
החלום שלי זה 669 ולא שולחים לי זימון
כל יום אני בודק דואר כמו מטומטם
בכל מקרה אם אני לא יקבל עד אחרי החג גם אני אתקשר
מי שרוצה חתימות אני מוכן להכין לו
אם אתה בכיתה י"ב רוב הסיכויים שתקבל בקיץ, או בינואר של שנה הבאה.
למה שאני יקבל בקיץ של שנה הבאה אם התאריך גיוס שלי הוא יולי
וגם בקיץ לא נשמע לי הגיוני... כי הגיוס שלי תחילת הקיץ
חחח מי אמר לך? זה משתנה אל תדאג, כולה קיבלת תאריך ראשוני, זה משתנה בהתאם למיונים/שיבוצים.
כן אבל אני גדול בגיל יליד ינואר ואני לא מאמין שאני יגוייס מאוחר... אני גם מעדיף לעשות יום סיירות בחורף הזה...
אני חם על זה כבר ואני לא רוצה להתגיס מאוחר
מה אתם אומרים להתקשר אליהם? לחכות? מה לעשות
אין מצב, אני לא מכיר מצב כזה שילד בכיתצה י"ב עכשיו יעשה יום סיירות בינואר, אתה תעשה בקיץ, וחוצמיזה אני מכיר אנשים שיתגייסו בגיל 19 ואין קשר בכלל מי אמר שתתגייס מאוחר, שמע אני לא מאמין שתקבל ינואר ,לדעתי אתה תקבל יום סיירות בקיץ.
בהנחה שהתאריך גיוס שלי נשאר כמו שהוא...
חש מצב כזה שאני אפילו יכול להתגייס לפני היום סיירות... זה לא סביר משו פה לא בסדר
למה אתה מסבך?
אתה תעשה יום סיירות ורק אחר כך תתגייס, התאריך שנתנו לך ישתנה אל תדאג.