אני יתחיל שיהיה ברור לקול העוזרים שאתם חבל על הזמן בצ"יקקיבלתי תשובות למרות שזה לא עזר לי אתם גדולים אז ככה הורדתי את 5 הקבצים שביניהם גם הSETUP הוא בגודל 4-5 MB והשאר 1.8 GB שני דברים שאני לא מבין למה זה קורה הראשון לחצתי על הSETUPפעמיים והוא התחיל להתקין זה מה שלא היה ברור לי למה במהלך ההתקנה הוא התחיל ליצר לי בתיקיה שהוא בחר להתקין את אותם קבצים 4 בגודל 1.8 GB שהורדתי מילכתחילה במהלך יצור הקבצים הוא פתאום מעלה הודעה שאי אפשר להמשיך את ההתקנה ניסיתי מספר פעמיים להתקין ככה וראיתי שזה לאעזר אז מה שעשיתי לקחתי את ארבעת הקבצים לתיקיה שהוא רצה להתקין שםופתאום אני רואה שהוא מתקין את הכול שיהיה ברור את הכול סימנתי ועשיתי למה בסוף ההתקנה שנערכה כימעט שעתיים הוא לא שלך קיצור דרך לשולחן עבודה מצאתי את התיקיה הרצתי קודם את הפ"טצ ואחר כך את הקראקתבינו המשחק מראה את התמונה שלו ומנסה לעלות כשה המסך נעשה שחור וקופץ עד שהוא מודיע לי שהמשחק חייב להיסגר כרטיס המסך שלי mobile intel [R] 965 Express Chipset Familyחברים יקרים אני חושב שהסברתי הפעם ממש ברור אז מה הבעיה תודה מראש חשוב לי המשחק הזה ניראה פיגוז

ציטוט ההודעה