מה זה VCO?
VCO הוא משחק רשתשל IGG ב3D המבוסס על המאה 15 עד המאה 18. במשחק זה תוכלו לגלם סוחר, חוקר ולוחם שליהם אני אפרט בהמשך. ההבדל בין המשחק הזה למשחקים אחרים הוא שבמשחק הזה אתם יכולים להיות כל העבודות ביחד!
רקע
בערך ב1480 אחרי הספירה, עם פיתוח התעשיה, המסחר ותהליכי בניית הספינות,מדינות ברחבי אירופה ואסיה התחילו להבין את חשיבותו של הים. כמה ציים התחילו את דרכם. במהרה, מדינות ששוכנות בחופי הים התיכון התחילו לחקור את הנתיב הימי שלהם. החוקרים החשיבו את הים כארמון זהב המחכה לאדם שיחקור אותו.
סוגי סופות
כמו כן במשחק יש סופות שונות בשלוש דרגות שונות
wild storm-הסופה החלשה ביותר
perfect storm-סופה חזקה וספינות קטנות יוצאות עם הרבה נזק(או לא יוצאות בכלל)
ultimate storm-הסופה החזקה ביותר, לספינות קטנות אין שום סיכוי לשרוד שם.
מערכת בניית ספינות
יש שלושה סוגי ספינות במשחק זה: ספינות מסחר, ספינות מחקר וספינות קרב. את ספינות אלה רצוי מאוד(כמעט חובה כדי לשרוד במשחק הזה) לשדרג, כל הספינות דורשות את אותם החומרים אבל הם משתנים מדרגה לדרגה.
טבלה המציינת את הדרישות לשדרוג ספינות
סקילים
ספוילר:
את הסקילים יש לקנות מהSkill tutor אשר נמצא כמעט בכל עיר(לא נמל,עיר) ליד דלת הכניסה מוחר את הסקילים במחיר של לא יותר מ3K. כאשר הסקילים שלכם יגיעו לרמה 31 אם ברצונכם להמשיך ולקבל ניסיון באותו סקיל אז תלכו לskill tutor ותבקשו ממנו להפוך את אותו סקיל לphase 2.
סוגי הסקילים
סקילים התחלתים:
הפלגה(Voyage)-זהו סקיל חובה. כל סוגי הספינות דורשות אותו בשביל שידרוג. סקיל זה עולה בעזרת הפלגה בים הפתוח.
לשון צחה(Eloquence)- סקיל זה דרוש בשביל לעשות משימות מסחר וחלק ממשימות הסיפורים. כל כמה רמות אתם תשיגו stunt points. כדי להשתמש בstunt points יש ללכת לskill tutor ללחוץ על תגית הstunt ללחוץ על הסקיל שברצונכם להשתמש בו ואז ללמוד/לשדרג את הstunt. אני אישית ממליץ לסוחרים לשים את הsunt point בעיקר בpurchage מכיוון שבלי זה לא תוכלו לרכוש רמות מסוימות של סחורה בשביל משימות
קרב ימי(Sea battle)-ספינות הקרה והמחקר צריכות את סקיל זה בשביל שדרוג. את סקיל זה ניתן לאמן בעזרת לחימה בים.
לחימה ביבשה
ספוילר:
לחימה בידיים חשופות(Bare hands fighting)-מעלה את החיים של השחקן. את סקיל זה מאמנים או בלחימה עם נשק או בלחימה בלי נשק.
לחימה בנשק-יש כמה נשקים: אקדח(או רובה ארוך) גרזן פגיון ופלכיון. כדי להעלות את סקילים אלה יש להילחם עם הנשק שאתם רוצים. ככל שדרגת הלחימה שלכם עם אותו הנשק עולה תוכלו לקנות נשקים חדשים ויותר חזקים.
רפואה(Medicine)- בעזרת סקיל זה תוכלו לרפא אנשים. את סקיל זה אפשר להעלות בעזרת שימוש בשיקויים
חציבה(Mining)-משמש בשביל להשיג את המתכות הנחוצות בשביל לשדרג ספינות ולבנות נשקים. את סקיל זה אפשר לאמן בעזרת חציבה באבנים
כריתית עצים(Timber Felling)-כמו הקודם רק שסקיל זה משמש בשביל לאסוף את העצים הנחוצים לשדרוג הספינה. את סקיל זה אפשר לאמן בעזרת כריתת עצים.
דייג-משמש בשביל לדוג דגים.
דרגות כבוד
יש כ12 דרגות כבוד, דרגות אלה שונות במוקומות השונים בעולם. כדי להשיג דרגות אלה יש להשיג כמות מסויימת של Reputation שאותם אפשר להשיג דרך מציאת דברים והעברתם לחוקר, הריגת פיראטים ומשימות כלליות שונות.
הערה: תעשו שחקן בסרבר Da Gama&Capitian cock. שם יש הכי פחות לאגים
עוד 2 הערות:
1) המדריך הקודם היה הרבה יותר מושקע אבל פה הוא היה פחות בגלל שאי אפשר לשים לינקים
2) תפתחו שחקן בסרבר Da Gama & Capitian Cook. שם יש הכי פחות לאגים וגם אני שם =) וגם אני הולך לפתוח גילדה ואני רוצה שהיא תהיה ענקית
האתר הרשמי:
voyagecenturyonline.com
שם יש הרשמה והורדה

ציטוט ההודעה