[
שם : Prince of Persia - Next Gen \\ הנסיך הפרסי - הדור החדש.
שנת יציאה : עוד השנה
קונסולה : PC\\PS3\\XBOX 360
http://prince-of-persia.ubi.com/
סיקור מGAMER
עודכן 14:44 22/09/2008
נועה דוד
הכותר החדש בסדרת "הנסיך הפרסי" יגיע לחנויות ב-4 בדצמבר. סגנון גרפי חדש לחלוטין לצד שיפורי משחקיות משמעותיים צפויים להעיר את הסדרה מתרדמתה
חברת המשחקים Ubisoft הכריזה כי המשחק החדש בסדרת הנסיך הפרסי, הפותח את טרילוגיית "הדור-הבא" של הסדרה הוותיקה, יגיע לחנויות אירופה ב-4 בדצמבר. תאריך זה תקף לגבי כל גרסאותיו השונות של הכותר: פלייסטיישן 3, אקס-בוקס 360 ומחשב אישי.
ב-Ubisoft מקווים כי סגנון גרפי חדש לגמרי, לצד שיפורי משחקיות משמעותיים, יעירו מתרדמתה את סדרת הפלטפורמה והפעולה שקצת נעלמה מהכותרת מאז 2005. טרם נזדמן לנו לשחק בכותר החדש, אך התמונות והסרטונים שפורסמו עד כה חושפים מראה מרהיב ומסקרן.
זוהי, כמובן, רק תחילתו של בליץ תקשורתי אדיר באדיבותו של הנסיך הפרסי. בתחילת 2010 יגיע לאקרנים סרט הקולנוע הרשמי הראשון של הנסיך, The Sand of Time, בכיכובו של ג'ייק גילנהל ובהפקתו של ג'רי ברוקהיימר, האחראי על טרילוגיית "שודדי הקריביים". שיהיה בהצלחה!
כנסו -
אז נתחיל :
בקצרה כי לא כ''כ ברור על המשחק כי הוא די חדש, וכנראה אסור לחשוף עליו פרטים
שינו הכל, את הגיבור, - שאת שמו עדיין לא נודע לי...
שאתה לא בנקמה אחרי מיש'ו, או רוצה להציל את העולם בגלל שזה חובתו, אתה אוהב לטייל ויש לך שאיפות
וביחד איתך עוד בחורה ששמה אנרון,[נדמה לי] שיש לה יכולת לקסמים... שתידבק לכם לתחת לכל מקום שתלכו [לפי הטריילרים כמובן],
מה אפשר לבקש עוד? D:
מנוע גרפי חדש, שלא רואה את משחקי הנסיך הפרסי הישנים , כולל אלו מלפני הספירה
לפי הסרטונים הקרבות הם קצת שונים מהמשחקים הקודמים, אתה נלחם עם השחקן שלך + הבחורה שעוזרת לך...
תמונה של החתיך בהתגלמותו...
לדעתי הוך להיות משחק מעפן אבל עם משחקיות נהדרת נראה לי יהיה שווה לנסות (לא לקנות כמובן)

[

ציטוט ההודעה