ההורים שלי טסו היום למילאנו. הייתי צריך לאסוף את אחי בן ה-4 מהגן הביתה. סבבה, אספתי אותו והגענו הביתה ככה ב-4 וחמישה (הלכנו ברגל ><). קיצר הוא ראה טלוויזיה בינתיים אני הבאתי את המחשב שלי לסלון כדי להסתובב באינטרנט... קיצר אני מסתכל אחרי רבע שעה, הילד ישן! וזה לא טוב, כי עכשיו הוא יישאר ער עד מאוחר.
קיצר ניסיתי להעיר אותו, לא עבד הילד ישן כמו בול עץ! חשבתי מה אני יכול לעשות כדי להעיר אותו ותוך כדי להרוויח וואחד סיפור קורע מצחוק?
אחרי דקה הייתי עם המגבר והגיטרה החשמלית שלי בסלון, שמתי על פול ווליום, ודפקתי אקורד G, אני כמעט התחרשתי.
הילד לא קם!!! אני הייתי בשוק! התחלתי סתם להרעיש עם הגיטרה, כלום! לא הפריע לו!
אני התפוצצתי מצחוק, אחרי שעה הגיעה הבייבי סיטרית שתשמור עליו ועל אחותי בזמן שההורים במילאנו (אני בטיול ^^) אמרה לו "היי, חיכיתי רק לך!" והילדון קם! והיא לחשה לו את זה!
לסיכום: אח שלי חורף אחושרמוטה...





ציטוט ההודעה











