מה כדאי להביא כדי לשפצר?
אני יודע על:
*אזיקונים
*מצית
*אולר
*איזולירבנד
*רצועה
יש למישהו עוד איזה משהו שיכול לעזור לי לשפצר ויעזור לי להתמודד עם ציוד לא משהו :/
למי שאין טיפים בבקשה שלא יגיב זה שיא הרצינות, אני אמחק תגובות מיותרות.
תודה לעונים![]()
מה כדאי להביא כדי לשפצר?
אני יודע על:
*אזיקונים
*מצית
*אולר
*איזולירבנד
*רצועה
יש למישהו עוד איזה משהו שיכול לעזור לי לשפצר ויעזור לי להתמודד עם ציוד לא משהו :/
למי שאין טיפים בבקשה שלא יגיב זה שיא הרצינות, אני אמחק תגובות מיותרות.
תודה לעונים![]()
|
|
אההההה לטדלים אתה יכול להביא פלציף כדי לשים על הרצועות כי זה באמת אחד הדברים הכי כואבים אני זוכר שבגיבוש שלי אחרי הכאבים ברגליים (תגזור ציפורניים לפני שאתה יוצא) הרצועות הכי הפריעו לי...
חוץ מזה הייתי מביא לדרמן אבל זה לא כזה משנה איזה אולר חוץ מזה אל תשכח פנס..
אם אני אזכר בעוד דברים אני אכתוב
קח חוט/מיתר עבה
בקצה אחד תעשה קשר לולאה קטנה כזאת וותשרוף.. בצד השני תעשה קשר על קשר על קשר ככה שיהיה בונגול כזה באותו גודל של החור
תעשה את זה באורך מספיק שיהיה לתד''ל.
תשים על הרצועה בצד אחד ותכניס את הבונגול לחור ככה שהחוט "יקשר" על הרצועה בצד אחד
ותמתח אותו לצד השני של הרצועה,תלפף ותחזיר לצד עם הלולאה..
זה יחבר לך את הרצועות ויוריד לך לאת הלחץ מהכתפיים ולא יתן לתדל ליפול רק על הכפתיים,כי הרצועות יהיו כאילו משוכות עם השפצור לחזה וזה מרכז משקל,ומועיל מאוד בזחילות.
ככה עשיתי ביחטיות וכמעט ולא הררגשתי את התדל..
אם צריך עוד עצות דבר איתי..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מה זה פלציף? ולדרמן?
לללינקין, אם יש לך עוד טיפים שיעזרו לי בריצות אני אודה לך מאוד אם אתה רוצה תשאיר לי פה את האיסיקיו שלך:
זה שלי:230789443
שמע הטיפ שאני יכול להביא לך לגיבוש..
זה להתאמן לפני... להכין את עצמך נפשית למשהו קשה... אתה לא צריך שום חומרי שיפצור בגיבוש..
הם גם לא מצפים ממך שתביא חומרי שיפצור
תקצץ ציפורניים ברגליים שזה לא יציק לך עם הנעליים..
והכי חשוב תהיה עצמך בגיבוש אל תחשוב על זה שמסתכלים עליך
ותמיד תזכור לא לפרוש אף פעם .. לא משנה מה אומרים לך הם לא יכולים להעיף אותך מגיבוש רק אחרי שאתה מסיים אותו
"מכשולים הם הדברים שרואים שמורידים את העיניים מהמטרה"
לדרמן כפרה זה סט של סכינים וכל מיני שטויות כאלה ......
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523749#
איזה גיבוש?
יש את השיטה הידועה שלי
שאני נותן אותה בשמחה לכולם.
תרוץ הכי מהר שלך,ולאט לאט תגביר
לא סתם..אבל תמיד אם יהיה לך קשה תחשוב שלכולם שם קשה,וזה ממש רגעי. ושזה לגטימי לגמרי שקשה
שזה לא מה שישבור אותך
אל תחשוב על המושג פרישה.אין דבר כזה פרישה
באים נניח ביום ראשון,הולכים בחמישי. זהו.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תביא פק"ל כיסים בשביל לשפצר בקטנה, שים שם אזיקונים מצית איזולירבנד ואולי גם מיתר עבה. חוץ מזה לא צריך כלום. גם אני באתי לגיבושים עם בגדים להחלפה וזה זה סתם חארטה לא צריך שם כלום. אתה מרגיש שאתה צריך משהו תביא עדיף שיהיה משלא יהיה. גם בשביל השקט הנפשי שלך... הייתי ממליץ לך גם להביא מנעול כי לא תמיד יש איפה לשים את הדברים בידיעה שהם ישארו שלמים...
וזהו אני יודע תבוא ברבק ובאמת שאם רוצים אז אין מה שיעמוד בדרך. לי יש צלקות על המרפקים אחרי שהם נפתחו איזה 20 פעם בגיבוש יחטיו"ת אבל זה חלק מהחוויה. זה סה"כ כמה ימים ונגמר... כשקשה תחשוב על הבית, על החברה אם יש, על האוכל של אמא... ואז תחשוב שאתה צריך לעבוד בשביל להשיג אותו. זה הכל.
ותבוא עם תחתונים וגרביים שאתה יודע שלא יעשו לך בעיות כי זה אחד הדברים היותר מכשילים שיש.
ואל תסתמך על הציוד, תסתמך על עצמך ועל זה שקטן עלייך
אם למישהו יש עוד טיפים, אני אשמח.
אגב, תודה לכולכם!
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 16-10-2008 בשעה 22:09.
טייטס!!
ה"תחתונים/מכנסונים"
מונע שפשות,וזה אדיר..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחחח נראה לך פק"ל כיסים? רק ההכנה של הפקל כיסים יקח לו יותר זמן הוא לא צריך את הז יש לו שם קצת זמן לשפצר פשוט שיביא קצת כלים בתיק
פלציף זה החומר הזה שעשויים ממנו המזרונים שישנים איתם בשטח בטיולים וזה (מזרוני שדה)... יש יותר עבה יותר דק בקיצור זה חומר כזה שהוא נוח שאם מדביקים אותו עם איזו לרצועות זה הרבה פחות כואב למרות שלא תמיד נותנים לעשות את זה אבל תנסה...
לדרמן זה האולר הכי מקצועי שיש אבל כמו שאמרתי זה לא משנה איזה אולר תביא
בקשר לתחתונים ולגרביים זה נכון..
כדאי לך מאוד מאוד מאוד מאוד להביא גם משחה נגד שפשפות ושרירים תפוסים... זה יכול להציל לך את הגיבוש
לא בעיה למצוא פק"ל מחבר או מישהו שהתגייס כבר...
קיצ קוץ שיהיה בהצלחה ואם יש לך שאלות דבר איתי בפרטי
תביא את אצמך אם הרבה מוטיבציה- הכי חשוב
סוף
עד הסוף
עד אין סוף
טוב תודה לכולכם, הסתדרתי.