יש לננו תקציב של 400 שקל אנחנו רוצים להביא נרגילהמשו חייתית באוזר תאל אביב איפהיש חנות טובה?
ואל תגידו לי ביפו כי אני לא יכול ליסוע לשם
King
יש לננו תקציב של 400 שקל אנחנו רוצים להביא נרגילהמשו חייתית באוזר תאל אביב איפהיש חנות טובה?
ואל תגידו לי ביפו כי אני לא יכול ליסוע לשם
המלך חזר
|
|
מה הבעיה למצוא חניות בת"א של נרגילה אם יש לך 400 שקל זאת נרגילה אחת העצבניות!
אני לא זוכר בדיוק תרחוב של המקום בת"א!
ב400 שקל אין נרגילות אחי..
אני חושב שעם התקציב הזה תקנה נרגילה סורית יציקה ביפו [אין, חובה לנסוע לשם אחרת חבל על הכסף] ובשאר הכסף תשקיע בטבק עבודת יד שקונים באום כולתום.
וכמובן גחלים וזה..
Puta los ches!
![]()
שמע אם אתה לא רוצה ביפו יש לך כמה אפשרויות:
1. יש בדינגוף סנטר איזה חנות, השם שלה זה איזה משהו עם תמרוקים, יש שם אחלה נרגילות, זה בפינה של הקניון כזה
2.יש בשינקין איזה חנות שיש בה כמה נרגילות
על החנות השנייה אני לא יכול להמליץ כי רק ראיתי מבחוץ ת'נרגילות אבל בדיזנגוף קנינו חברים נרגילה ב-60 שקל והיא מחזיקה הרבה זמן והיא אחלה נרגילה...
400 שקל זה באמת הרבה כסף הכי טוב באמת לדעתי זה לקנות ביפו הרבה יותר זול ויש דברים הרבה יותר איכותיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
ת''א:
שוק הכרמל- כניסה מכיוון אלנבי, חנות רבעית או חמישית משמאל.
יפו- ליד השעון יש לך איזה 3 חנוית לפחות. דקטור נרגילה, מלך הנרגילות וכל אלה..
אם אתה צריך עוד עזרה דבר איתי.
קודם כל אחי במידה ולא תוכל לנסוע ליפו (ובאמת חבל שלא)
תיסע רק לתחנה המרכזית החדשה
ולא בדיזינגוף לדוגמא ששם גם הנרגילה יקרה וגם לא בטוח שהיא מקצועית.
נרגליה טובה מאוד צריכה לעלות בסביבות 200 ש"ח מקסימום!!!
תלך בתחנה בקומה 3 יש מדרשוק כזה תבקש נרגילה סורית
יציקה וצינור סורי (לדעתי הן הכי טובות) (אתה תוכל לזהות מה זה נרגילה טובה
גם ע"י המחירים שהוא יציע לך וגם על ידי מבט על עיצוב הנרגילה עצמה)
בגדול הגובה של הנרגילה לא משנה את איכותה וזה עניין של טעם.
בהצלחה... ואם יש לך עוד שאלה אשמח לעזור.
אם אתה לא נוסע ליפו, אל תטרח.
להגיע ליפו ממרכז תל אביב זה עניין של 15-20 דקות באוטובוס. החנויות שאתה צריך הם ליד השעון, שזה ממש הכניסה ליפו אז אין לך איפה להסתבך בפנים.
גם חבל על הכסף, אין באמת מה לקנות ב400 שקל.. קנה סורית גדולה, היא עוד תהיה בחיים אחריך. יש לי אחת שקניתי לפני בערך 3 שנים והיא עובדת כמו חדשה.
שאר הכסף באמת תשקיע כמו שרן אמר, בטבק וגחלים טובים. כל הנרגילות עם החרסינה והשטויות האלה זה חרטא, לך על סורית בלי סיבוכים.
400 שח" אתה קונה הנרגילה הכי טובה מממ אני עדיין לא קניתי מתל אביב נרגילות אצלנו בצפון יש נרגילות חבל הזמן אם יש חבר מצפון יקנה לכה איזה נרגילה יפה וצבעונית מכפר יאסיף המשווק לכל ישראל טבאק ונרגילות
בתל אביב יפו ליד השעון פעם שהיתי עובד בתל אביב קניתי פעם טבאק היה כמו גראס ....רק יפו אחרת לא מכיר חנות ..
נערך לאחרונה על ידי ענאן98; 24-10-2008 בשעה 13:44.
![]()
כחולה מפלצת ...GT