עקב סופה של ה-MLS (בה לא זכו הגלקסי), בקהאם יושאל (מינואר) למילאן עד לסוף העונה הנוכחית. קיימת אפשרות שגליאני ירכוש אותו בסוף העונה, אבל זה כמובן תלוי ביכולתו.
קאקא, בהקאם, רונלדיניו באותה קבוצה! אם היינו אומרים את זה לפני 3-4 שנים..
עקב סופה של ה-MLS (בה לא זכו הגלקסי), בקהאם יושאל (מינואר) למילאן עד לסוף העונה הנוכחית. קיימת אפשרות שגליאני ירכוש אותו בסוף העונה, אבל זה כמובן תלוי ביכולתו.
קאקא, בהקאם, רונלדיניו באותה קבוצה! אם היינו אומרים את זה לפני 3-4 שנים..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-10-2008 בשעה 13:32.
Siete
|
|
איזה סגל מטורף נהיה.. כל מה שצריך עכשיו זה הגנה ושוער (אביאטי לא ברמה למילאן).
בקהאם, שבה, רונאלדיניו, קאקא, פירלו.. איזה שמות. חבל שכולם חוץ מקאקא עברו את השיא מזמן.
כיף לשמוע , סגל מטורף , שיהיה לו בהצלחה .
סוף סוף לראות את בקהאם חזרה משחק בקבוצה גדולה וטובה עם שחקנים טובים, אם הוא יחזור לכושר של פעם זה יהיה ענק .
Real Madrid ♥
איזה כייף אני מת לראות אותו כבר במדים של הרוסונרי
זה הכל תלוי ברונלדיניו, קאקא ונסטה. אם הם יצליחו לשאת את מילאן על הכתפיים שלהם ולהגיע לשיא שלהם, מילאן הקבוצה הטובה באיטליה. רונלדיניו וקאקא בדרך הנכונה (קאקא לאט לאט חוזר, רונלדיניו ראינו אותו ב-3 מחזורים אחרונים). החסרון של נסטה פשוט ענק, אולי יותר גדול מכל שחקן אחר במילאן (הרי כמה אפשר לסמוך על האגדה בן ה-40? את האמת אפשר לסמוך עליו יותר מבונרה - פשוט עצוב). יום ראשון הוא חוזר!
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-10-2008 בשעה 18:33.
Siete
פייי אני לא מאמין! איזה קשרים פצצתיים יהיו למילאן, מקווה שהוא יגיע איתם רחוק, הולך להיות מדהים!!!
חבל שבקהאם לא יכול לחזור לריאל לאיזה חצי שנה ככה![]()
סוף סוף הוא חוזר לאירופה! כל פעם יש שמועות אחרות שהוא הולך למכור המבורגרים או כל מיני כאלו דפוקים.....![]()
אתה לא תראה הרבה את בהקאם על המגרש.. אני מאמין שאת הרחוקות פירלו יבעט והקרובות (עם זוית בעיטה לשער) רונלדיניו. למרות שלדעתי רונלדיניו צריך לבעוט מכל מקום (אלא אם כן זה 30 מטר אלוכסונית, פירלו יכול להגביה). פירלו אחד הטובים, אבל רונלדיניו יותר.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-10-2008 בשעה 21:36.
Siete
בהקאם לא ישחק כמעט במילאן אלא אם כן יקרה משהו מאוד לא צפוי (אנצלוטי ישתגע, אה, אני חוזר בי). יש לו את קאקא, רונלדיניו וסיידולף שעושה הרבה עבודה גם בהגנה.
אם אתה מדבר על מי עדיף שירים את הכדורים מהצד ששלושתיהם על המגרש, אז כמובן שבהקאם. אבל רונלדיניו בועט בעיטות חופשיות יותר טוב מבהקאם (לשער כמובן). אולי הוא הכי טוב בכל הזמנים (הוא וגוניניו).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-10-2008 בשעה 01:30.
Siete
זה כל היופי.. שלושת השחקנים עומדים ליד הכדור וההגנה לא תדע מאיפה הבעיטה תגיע.. זה דווקא טוב.
יהיה חוויה לראות שוב את בקאם באירופה, מקווה שיתנו לו לשחק ושלא הביאו אותו רק בגלל הכסף שמילאן תעשה עליו. בקיצור מינואר במילאן יהיה שמח.