מי השקיע כסף על רכב שלו ומה השקעתים .....![]()
מי השקיע כסף על רכב שלו ומה השקעתים .....![]()
![]()
כחולה מפלצת ...GT
|
|
עדיין כלוםאין כסף לזה כרגע חח.
אבל התכנון הוא צביעת ג'נטים (מאפור כהה לשחור) והתקנת פיליפס דיימונד וויז'ן שזה המטרה העיקרית לעכשיו.
חוץ מהשקעות קוסמטיות אין הרבה מה לעשות (אולי מתלים חדשים מתישהו) כי האוטו לא מוגדש, אז צ'יפ ושאר השטויות לא יעזרו לי חח.
מה שמת בשלך?
מה שמתי .... יש לה מערכת pioneer מגבר קרנש דרייב+V12 דאבל בזוקה ... אגזוזט APEIX ...סעפת יניקה ..פרוק לחץ של פרוג"י טורבו מוגדל ציפ אבסלוט..בקקסים של ראסינג .. ברקסים של בראמבו ...עוד שבוע נכנס לפרוקיט שיפורים רוצה לשים אינטירקולר ורוצה להגדיל מערכת הגדישה ל 1.4 באר וגם ג"נטים של Rc ...
אצל אלי בונבירה וחושב למכור כבר נמאס לי מהרכב הזה רוצה בור של כסף אם מישהו משלם מחיר טוב אני מוכר ... אצלי שנה וחצי ככה השקעתי מעל 20 אלף חבל הכסף
![]()
כחולה מפלצת ...GT
סתם שאלה, איך אתה עובר טסט?
ואיך אתה לא מקבל הורדה מהכביש?
אני השקעתי בברלינגו,
90 שקל לווקס.
105 שקל לטאסות חדשות.
בקרוב אולי אני אקנה אוטו חדש ובו אני כבר אתחיל להשקיע, כי להשקיע בברלינגו ניראה לי בזבוז מוחלט של כסף.
אגב יש לי שם אחלה מערכת שמישהו התקין בעבר.
( 2 6*9 מאחורה + 2 מקדימה + HU של פנסוניק- משו טוב)
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 25-10-2008 בשעה 21:34.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
אחי יבגני זואת אמפריזה טורבו לא ברלינגו יש כאלה מגעים ל 400 כחות סוס מכיר אצל אלי אין דבר לא יורד מהכביש יש לו תעודות ממשרד התחבורה לא סתם מכונאי וגם אתה לא שם סתם חלקים הכל מאושר אז אתה עדיין לא ראיתה רכב משופר האוטו שלי סתם אם תראה את ההונדה שלי אלי בובוהירה אתה אומר זה רכב משופר 500 כחות סוס פעם היתי בערד אין מה לדבר הונדות פיט טיפו פיאת 1/9X משהו מהסרטים בקרוב תראו סרט...
![]()
כחולה מפלצת ...GT