קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]שחמט - הכל על שחמט מאיך לשחק עד איך לנצח !
    על ידי ShaharCohenTC בפורום תחביבים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-08-2010, 23:16
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 22:44
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-02-2009, 21:22
  4. [מדריך]איך לנצח כל טקטיקה במשחק- והפעם-4-4-2
    על ידי stonecold בפורום Football Manager
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-07-2007, 18:56
  5. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מדריך]איך לנצח בבאטל

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני לא גזען,אני שונא את כולכם אותו דבר.

ברירת מחדל [מדריך]איך לנצח בבאטל

מדריך 10 השלבים איך תנצח בבאטל

1. דיס הוא לא אגו- המטרה בדיס היא לרדת על היריב ולא לכתוב כמה אתם טובים, כן מותר ואפילו רצוי לעושת השוואות ביניכם ליריב, אבל יש פה אנשים שכותבים אגו נטו לבאטלים וזה לא עובד ככה.

2. עירבוב שפות- דיס כותבים בשפה אחת! לא מערבבים אנגלית ועברית ביחד! ובכלל במעט מאוד סגנונות וטכניקות כתיבה מערבבים שפות.

3. חריזה- המטרה בבאטל היא לנצח זאת אומרת שהמצביעים יאהבו אתכם יותר מאת היריב. כדי שזה יקרה עליכם להיות ממוקדים ומקוריים, אל תחרזו בפעלים(רק בחריזה פנימית זה אפשרי) תהיו כמה שיותר מקוריים זה יעזור לכם.

4. פאנצ'ים- המטרה בבאטל היא לנצח, זאת אומרת שהמצביעים יאהבו אתכם יותר מאת היריב. כדי שזה יקרה עליכם להשתמש בפאנצ'ים! מה הם פאנצ'ים? מטאפורות, דימויים, משחקי מילים, הקבלות ובכלל כל דבר מקורי שעולה לכם לראש ואתם יכולים לקשר לדיס.

5. מבנה- על מבנה של דיס להיות אחיד, השורות באותו אורך, אותה חריזה לאורך הדיס, צמודה ופנימית או משורגת, אני אישית ממליץ על צמודה ופנימית.

6. מלל- אסור שדיס יהיה עמוק מידי זאת אומרת, אל תכניסו לו מלל יותר מידי גבוהה, אבל גם אל תשתמשו במלל נמוך, זאת אומרת אני לא רוצה לרואת דיס שכולו בנוי מקללות או דיס שאתה מספר על מה עשית לאימא שלו אתמול בלילה, כמו כן אל תמציאו מילים ראיתי פה איזה מילה שהעיפה לי ת'עיניים "תתחמצ'ק" או משהו כזה.

7. לא לחיות סרטים- אל תשכחו שלא אתם ולא המצביעים מכירים את היריב שלכם. אז אני לא רוצה דיסים שאתם מספרים על כמה חברה שלו מכוערת, או על זה שהוא גר בפח, או על כמה אימא שלו שמנה, או על זה שיש לו פלולה בתחת.

8. קשר בין השורות- עליכם לקשר בין כל החלקים בדיס. זאת אמרת אל תתנו ירידה בשורה אחת ובשורה הבאה משהו לא קשור, תשתמשו בקישורים מתוך השורות והירידות, בעברית שי גם מה שנקרא 'מילות קישור' מומלץ בחום.

9. שגיאות כתיב ועילגות- המצביע לא אוהב לראות דיס שנכתב על ידי עילג, זאת אומרת דיס מלא שגיאות כתיב, שגיאות תחביריות וניסוחיות. תקפידו על זה, תעברו על הדיסים שלכם בסוף ועל כל שורה בזמן שאתם כותבים.

10. תשקיעו זמן- אל תשכחו שאתם מצפים מהקורא שיקדיש מזמנו לקרוא את שני הדיסים, לתת ביקורת ולהחליט מי יותר טוב, תקדישו זמן לדיס שלכם, תלטשו אותו, תעבדו עליו, תתאמצו כדי לנצח.

2. קישורים ממומנים

מפקח ספורט ומוזיקה לשעבר האוואטר של kondofoni
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

רעיון יפה אחי
    אבל פעם הבא שאתה מעתיק מ- F*P, לפחות תן קרדיט
    נעלתי=\
    נערך לאחרונה על ידי kondofoni; 26-10-2008 בשעה 01:05.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,631 | הודעות: 8,173,218 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect