דיי לנעול מה זאת אומרת אני אומר לך שזה מישתמש שליי!! אפילו תיבדקו מאיזה איפי נירשמו איתו נווו אני חייב תמישתמש הזההה יאווו עם זה היה קורה לכם הייתם הופכים תעולם נכון?! אז אני צריך עזרהה!!
דיי לנעול מה זאת אומרת אני אומר לך שזה מישתמש שליי!! אפילו תיבדקו מאיזה איפי נירשמו איתו נווו אני חייב תמישתמש הזההה יאווו עם זה היה קורה לכם הייתם הופכים תעולם נכון?! אז אני צריך עזרהה!!
|
|
מה הכינוי של המשתמש שאיתו נרשמת? ומי מהפורום לקח לך את המשתמש?
מה זה השטויות האלה הוא עבד עליי והוא הולך לעבוד על ילדים אחרים בפורום "תוכנות שיטוף"
הוא אומר שהוא מוכר ליצ'ים תמורת דברים ואני אומר לכם הוא הולך לידפוק לכולם מישתמשים תמורת טורנטים מעפנים!!! יאווו בטח זה גם מעניין לכם תתחת לממה עם זה היה אחד המנהלים או משהו יותר טוב או עם היה לי 2000 הודעות + ההיתם שמים עליי ככה זה בפורומים מעניין לכם תזין מה שמישתמשים רגילים עם קצת הודעות אומרים
עריכה
אממ קוראים למישתמש "בחור יפה"
ולילד קוראים ליאור אני יערוך ויביא לך פרופיל
profil:
http://www.iatraf.co.il/member.php?u=108232
נערך לאחרונה על ידי איש יפה; 26-10-2008 בשעה 16:24.
קודם כל ידידי תעבוד קצת על האיות שלך.
דבר שני תתחיל להרגיע קצת את הטונים ותהיה בטוח שאין הבדל בין משתמש של 2000 הודעות ל60 הודעות ואולי אם הייתי בא בגישה קצת שונה ומודה שזה לגמרי אשמתך אך למרות זאת רוצה עזרה אולי היית מקבל התייחסות שונה. אבל עכשיו רק בגלל ההתבטאות הזאת שלך אני לא רואה שום צורך לנסות לסייע לך. פתח חשבון חדש או שתשאר עם הנוכחי.
- הערה: ראשיים, אני אוסר לעזור למשתמש הזה!.
יום טוב