טוב העניין הוא שאני נמצא בבעיה מאוד חמורה. אני בצבא למעלה מ3 חודשים, ועוד לא היה יום אחד בצבא שלא הייתי בדיכאון והרבה פעמים זה מגיע אף עד לבכי. אני בדיכאון נוראי, מבואס, שבוז, שלחו אותי לקורס אחרי הטירונות ואני פשוט הרוג שם, ללא כל מוטיבציה, הדופק שלי גבוה ולא יורד וכך גם הלחץ דם ואני כבר הספקתי להרזות בסביבות ה6 קילוגרם בכל הזמן הזה כי גם אין לי תאבון. אני בעל פרופיל 45 בגלל בעיות ברכיים ומפרקים בכללי ואני גם בכאבים תכופים וזה רק מוסיף למצב הזה. אני לא יכול להמשיך ככה ולא יודע מה לעשות. וההורים מסכימים איתי.
באמת שניסיתי לקבל את זה ובהתחלה רציתי לשרת, אבל לא ידעתי מה זה וכעת כשנכנסתי לצבא אני מבין שזאת מסגרת לא בשבילי ניסיתי לתת לזה צ'אס כל הזמן אבל אני כבר לא מסוגל להמשיך, ולאף אחד שם זה לא ממש איכפת.
הגעתי להחלטה שאני אנסה לצאת על 21, עכשיו מהי הדרך הכי מהירה בשביל זה? ואני מתכוון שאמרו לי שהכי מהיר זה ללכת למיון עם ההורים ולהסביר את המצב ולבקש שם במקום פסיכיאטר שיכול לתת המלצה על 21 לקב"ן. אני יודע שיהיו השלכות ואני מבין את אלה שחושבים שאני סתם עצלן אבל זה המצב. בבקשה תתנו לי כל פיסת מידע שאתם יכולים על התהלך ומה יכול לעזור לי.
תודה מראש

ציטוט ההודעה