Fallout 3
סיקור
סדרת Fallout מתרחשת באופן מסורתי בשנות ה-50 של המאה ה-21 בקו זמן אלטרנטיבי בו שואה גרעינית החריבה את ארה"ב, זירת ההתרחשות גם במשחקים הקודמים וגם במשחק החדש. את המשחק מתחילים, מילולית, בלידת הגיבור, ותהליך בניית הדמות משולב בהכרות עם החיים בכספת 101, עיר תת קרקעית המוגנת מהמוטנטים והקרינה שמציפים את פני השטח.
דרך ילדותו של הגיבור בוחרים את תכונותיו הבסיסיות מתוך שבע תכונות: כוח, אבחנה, סיבולת, כריזמה, זריזות, תבונה ומזל, תכונות שיכתיבו את ביצועיו של גיבורכם במהלך המשחק. כמו כן תבחרו יכולות ומיומנויות שיעזרו בין השאר בקרב ובהשרדות על פני השטח הקשים.
אם אתם תוהים מה כבר יכול להוציא נער בן 19 מהכספת המוגנת ולשלוח אותו להתמודד על חייו בעולם הרוס, התשובה פשוטה- אתם מחפשים את אביכם, שנעלם מהכספת ויצא לפני השטח זמן מה קודם לכן. בחיפוש אחר האב, שאגב מדובב על ידי ליאם ניסן (מלחמת הכוכבים), תתקלו במוטנטים מפלצתיים, שורדים קשוחים ובארצות הברית שעברה מלחמה גרעינית כוללת.
איכות ההפקה של Bethesda וההשקעה שהולכת לתוך המשחק מרשימה, ולדברי המפתחים, לדוגמה, ישנם שלושה אולפני הקלטות שעבדו מסביב לשעון למשך חודש רק כדי להקליט את עשרות שעות הדיבוב ופס הקול של המשחק. אם ההשקעה הזו קיימת גם בהיבטים אחרים של המשחק, אין לנו ספק שנקבל פה משחק מדהים
הורדה היא רק לביטורנט
http://www.mininova.org/tor/1949179




ציטוט ההודעה
